Mera Hotels

Vacanța 2021: de ce românii aleg sudul litoralului

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Cu fiecare săptămână care trece, devenim din ce în ce mai bucuroși! Asta deoarece se apropie sezonul estival cu mult așteptata vacanță la mare 2021.

După încă un an dificil, vacanța la mare este mai necesară ca oricând. Majoritatea își dorește să călătorească, iar vara să trăiască experiențe frumoase alături de cei dragi pe litoral, la Marea Neagră. Conform celor mai recente date și statistici, turiștii au anumite preferințe în ceea ce privește vacanța din 2021. Sondajele relevă faptul că sudul litoralului este cea mai potrivită zonă pentru vacanțele cu copiii și că vacanța din 2021 tot aici rămâne cea mai bună alegere. Iată de ce:

 

Vacanța din 2021, mai avantajoasă în stațiunile din sudul litoralului românesc

În România avem 15 stațiuni pe litoral, fiecare cu farmecul și atracțiile sale pentru diferite categorii de persoane. De la cei mai tineri, adolescenți, tineri adulți, familii tinere, mature și până la seniori, fiecare găsește pe litoralul românesc locul ideal de vacanță estivală.

Deși în fiecare an sunt reportaje TV despre valurile uriașe de turiști în Vama Veche, această stațiune atrage, oficial, doar 9% din turiștii de pe litoral. În topul stațiunilor preferate de turiști, Mamaia este pe primul loc (25%), fiind urmată de Jupiter (15%) și Venus (14%). 

Prețurile din sud sunt mai scăzute cu până la 50% pentru cazare la un hotel de patru stele. Dacă turiștii optează pentru pachete all inclusive, diferența de preț pentru o vacanță cu familia este semnificativă. De aceea, cea mai inspirată opțiune pentru vacanța din 2021 rămâne sudul litoralului românesc.

În stațiunile liniștite, cu hoteluri sau alte spații de cazare care oferă mai multă intimitate (vile, spre exemplu), avantajele unui pachet all inclusive merită fiecare leu investit pentru starea de bine a întregii familii!

 

Familiile tinere cu cel puțin un copil aleg litoralul românesc

Cei mai mulți turiști români sunt reprezentați, în proporție de 28%, de către familiile cu un copil. Familiile cu doi copii reprezintă 22%, iar cuplurile, 25% din turiștii care aleg să își petreacă vacanța la mare pe litoralul românesc.

Aceste categorii de turiști se îndreaptă spre sudul litoralului, căci aici atmosfera este prielnică pentru un concediu de odihnă, dar și de distracție în siguranță. Factorii balneoclimaterici din Venus și Jupiter-Cap Aurora sunt benefici la orice vârstă, iar în vacanța 2021, sunt mai indicați ca niciodată. După un an de purtat mască, aerosolii marini fac minuni pentru plămânii noștri și pentru căile respiratorii. Este o terapie naturală cu eficiență sporită, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pentru sănătatea voastră, un sejur în aceste stațiuni este binevenit.

Pentru distracție și voie bună, la Mera Onix și Mera Resort sunt incluse facilități pentru toate vârstele. De la piscine pentru copii, încălzite și tratate bactericid cu lampă UV, la piscine cu tobogane, aqua masaj, aqua vortex și gheizer sau chiar o piscină infinity, fiecare are spațiul său preferat de bălăceală. Iar programele de divertisment de la restaurante și baruri/terase sunt memorabile!

 

Hotelurile de 4 stele sunt pe val în vacanța din 2021

38% din români au ales pentru vacanța din 2021 cazarea la hoteluri de 4 stele. Cine a mai fost în vacanțe all inclusive în sudul litoralului știe că standardul de patru stele oferă cel mai bun raport calitate-preț. De la mobilier, facilități, mâncare, băuturi, entertainment și alte servicii, totul este de calitate superioară și asigură un sejur confortabil și relaxant pentru toți.

Te așteptăm și pe tine în hotelurile noastre de 4 stele din sudul litoralului! Vara aceasta, vino împreună cu familia într-un sejur de neuitat la Mera Resort din Venus sau Mera Onix din Jupiter - Cap Aurora! Ți-am pregătit concerte cu Proconsul, Pepe și Andreea Bălan, dar și multe activități surpriză pentru toate vârstele. Dacă nu crezi, te așteptăm vara aceasta în locațiile Mera Hotels pentru a te convinge. Fii și tu pe val!


 

Articole similare
r