Mera Resort

All Inclusive
O vacanță cu toate serviciile și facilitățile incluse

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

*Suplimentele pentru copii și opțiunea pentru pat suplimentar se pot adăuga după selectarea camerei.

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Un sejur All Inclusive

Pentru toată familia

Orice vacanță la Mera Resort include cazare, meniuri după pofta inimii cu ingrediente diverse și băuturi, acces la piscine și șezlonguri, băi de soare pe o plajă dedicată, locuri de joacă și activități cu animatori pentru copii, dar și divertisment, dansuri și muzică live în fiecare seară pentru cei mari. Pentru că vacanța All Inclusive are câte ceva pentru fiecare, plus distracție în orice moment.

Rezerva sejurul All Inclusive

Cazare de 4 stele

În hotel și vile

Pentru confortul tău de vacanță vei găsi camere și apartamente de 4* cu toate facilitățile incluse. Decorate cu accente de inspirație marină, camerele sunt primitoare și se află în două corpuri de hotel, Mera Blue & Mera Sky, precum și într-un ansamblu cochet de vile, Mera Villas, totul în cadrul unic al resortului Mera din Venus.

Rezervă o cameră

Meniu divers și băuturi

Pentru un sejur All Inclusive

Pentru un sejur All Inclusive care este pe gustul tuturor, toată mâncarea este inclusă. Fie că sunt feluri de inspirație internațională, fie că e mâncare gustoasă din bucătăria românească tradițională, le alegi după gust și le combini după preferințe. Supe și salate, fripturi la grătar și pește gustos, paste și pizza, fructe, deserturi și patiserie proaspătă, făcută chiar în laboratorul nostru. De asemenea, sunt incluse gustările între prânz și cină, dar și băuturile în restaurant, pe terasă sau pe plajă.

  • 3 mese / zi
  • Băuturi All Inclusive
  • Gustări de vară
Vezi detalii

Piscine & plajă

Relaxare sau adrenalină

Piscinele și plaja dedicată sunt punctele de atracție ale oricărei vacanțe - iar oaspeții noștri pur și simplu le iubesc! Cu șezlonguri, băuturi și gustări. Cu atmosferă relaxantă sau cu tobogane și atracții acvatice. Am pregătit toate elementele care completează o atmosferă unică și le-am inclus în experiența de vacanță All Inclusive de la Mera Resort.

Vezi detalii

Locuri de joacă și activități

Super-distracție pentru copii

Locuri de joacă, animatori îndrăgiți și personaje Disney, piscină cu apă încălzită și divertisment care stârnește entuziasmul copiilor. La Mera Resort suntem pregătiți să îi tratăm pe cei mai mici și mai pretențioși oaspeți ai noștri cu absolut tot ce este necesar pentru o vacanță All Inclusive plină de amintiri frumoase.

Vezi detalii

Alte facilități

La Mera Resort

Bucură-te de tot ce ai nevoie pentru o vacanță All Inclusive cu familia, din care nu lipsesc internetul de mare viteză, asistența la recepție sau la biroul de informații, un spa cu sală de fitness, locuri de parcare oferite în limita disponibilităților. Descoperă toate facilitățile pe care ți le oferim la Mera Resort, din inima stațiunii Venus.

Vezi detalii

Divertisment și activități

În fiecare moment

Un sejur All Inclusive reușit înseamnă momente de relaxare și de bucurie, emoții și trăiri intense. La Mera Resort găsești ceva distractiv la orice pas: ping pong, ice hockey, biliard, masă de fotbal, dar și programe variate de divertisment. Numeroase momente artistice îți vor însufleți fiecare zi de vacanță la mare cu muzică live, dansatori de salsa, petreceri, ansambluri populare, cabaret, artiști.

r