Mera Onix

Servicii All Inclusive
Un infinit de alegeri pentru vacanța la mare

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

*Suplimentele pentru copii și opțiunea pentru pat suplimentar se pot adăuga după selectarea camerei.

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

O vacanță în familie

Cu totul inclus

La Mera Onix te așteaptă o diversitate de servicii și facilități care sunt incluse în experiența de vacanță. De la cazare până la meniuri-bufet și băuturi pentru toate gusturile. De la piscina Infinity și o terasă cu șezlonguri, până la plajă dedicată care îți oferă intimitate. De la jocuri și activități pentru copii, până la divertisment, dansuri și muzică live în fiecare seară. Descoperă-le pe toate și bucură-te din plin de o vacanță la mare All Inclusive!

Rezerva sejurul All Inclusive

Cazare de 4 stele

Aproape de mare

Încearcă experiența unei cazări în Cap Aurora la Hotel Onix! Camerele și apartamentele de 4* sunt inspirate din elemente marine și reunesc toate facilitățile de confort - minibar, WI FI, balcon, aer condiționat, TV LCD, seif - iar unele apartamente au terasă privată cu jacuzzi și sunt ideale pentru vacanțe cu un plus de răsfăț.

Rezervă o cameră

Meniuri și băuturi diverse

Pentru o vacanță All Inclusive

Pentru o vacanță la mare pe gustul tuturor, toată mâncarea este inclusă. Degustă rețete din bucătăria internațională - thailandeză, mediteraneeană, grecească, libaneză - dar și cele mai gustoase mâncăruri românești tradiționale. Încearcă deliciile de casă și patiseria pe care o pregătim în fiecare zi în laboratorul nostru. Gustările, între prânz și cină, și băuturile sunt, de asemenea, incluse.

  • 3 mese/zi
  • 2 gustări/zi
  • Băuturi All Inclusive
Vezi detalii

Piscină Infinity & Plajă

Distracție sau relaxare

Cel mai așteptat moment al vacanței: prima baie în mare! Dar la Mera Onix primești mai mult decât atât: o piscină Infinity cu priveliște cum nu mai găsești alta, atracții acvatice, inclusiv o plajă cu șezlonguri și bar - toate cu briza mării pe fundal. Senzații tari, repaus confortabil, răsfăț de vacanță: din acest sejur All Inclusive nu-ți lipsesțe nimic!

Vezi detalii

Jocuri și activități

Pentru vacanța copiilor

În orice vacanță la mare copiii au nevoie de distracție cât e ziua de lungă. De aceea, la Mera Onix le oferim celor mici tot ce-și pot dori: un club care are exclusiv pentru ei jucării și activități, animatori mereu puși pe distracție, divertisment în orice moment al zilei!

Vezi detalii

Alte facilități

La Mera Onix

Bucură-te de tot ce ai nevoie pentru o vacanță la mare cu familia, în care totul este inclus - internet de mare viteză, asistența la recepție, birou de informații, locuri de parcare în limita disponibilității. Descoperă toate facilitățile pe care ți le oferim la Mera Onix din Cap Aurora!

Vezi detalii

Divertisment

În fiecare moment

Un sejur All Inclusive reușit înseamnă momente de relaxare și de bucurie, emoții și trăiri intense. La Mera Onix găsești ceva distractiv la orice pas: ping pong, ice hockey, biliard, masă de fotbal, dar și programe variate de divertisment. Numeroase momente artistice îți vor însufleți fiecare zi de vacanță la mare cu muzică live, dansatori de salsa, ansambluri populare, cabaret, artiști.

  • Jocuri
  • Dansuri
  • Muzică live

r