Mera Onix

Piscine & Plajă
Servicii și facilități All Inclusive

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

*Suplimentele pentru copii și opțiunea pentru pat suplimentar se pot adăuga după selectarea camerei.

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Piscină Infinity Mera Onix

Cu cea mai spectaculoasă priveliște

Aceasta este vedeta vacanței la mare și preferata tuturor celor care ne calcă pragul! Piscina Infinity este spectaculoasă și îți dezvăluie marea infinită de la înălțime, în timp ce înoți relaxat. Cu o suprafață de 400 metri pătrați de apă și o adâncime ce variază între 120 cm și 140 cm, piscina infinity are dușuri cervicale, hidromasaj și gheizer - ca să te menții în formă sau să te relaxezi. Piscina se află în zona de terasă a restaurantului Mera Onix.

  • 200 șezlonguri & umbrele
  • Salvamar

Acces: 8:00 - 20:00 

Atracții acvatice

Înot sau senzații tari

Descoperă atracțiile acvatice de la Mera Onix, unde ai la dispoziție o piscină Infinity cu hidromasaj pentru relaxare și tobogane acvatice cu 3 niveluri de dificultate, pe care poți aluneca sub cerul liber, de la 4 sau de la 6 metri înălțime - ideale pentru o porție de adrenalină.

  • Dușuri cervicale
  • Alveole cu hidromasaj
  • Tobogane acvatice

Acces: 8:00 - 20:00

Piscină pentru copii

Cu apă încălzită

Distracție pentru copii, dar și bălăceală! O piscină cu apă de mică adâncime, care are maxim 40 cm și 100 de metri pătrați, le stă la dispoziție. Piscina este supravegheată în permanență de un salvamar, iar apa este încălzită și tratată bactericid cu lampă UV, astfel încât cei mici se vor bucura de cea mai curată apă.

  • Mini Aqua Park
  • Salvamar

Acces: 8:00 - 20:00

Plaja Mera Onix

Cu șezlonguri și bar

Dacă e vacanță, ai nevoie de un loc unde să te bronzezi, dar și unde poți savura o băutură rece și ceva dulce. Plaja noastră este alegerea perfectă să-ți începi diminețile la soare, pe șezlong. Situată în partea dreaptă a resortului, te întâmpină mereu cu nisip fin, șezlonguri și umbrele generoase. Accesul este gratuit pentru oaspeții noștri, iar șezlongurile se acordă în limita disponibilității.

În contextul proiectului național de reamenajare a plajelor din sudul litoralul românesc, în sezonul 2024, plaja Mera Onix este amenajată provizoriu cu 2 zone de șezlonguri și umbrele. 

  • 600 șezlonguri & umbrele
  • Beach Bar
  • 2500 mp suprafață

r