Mera Hotels

Rezervarea la hotel: ofertă specială sau rezervare standard?

arrowÎnapoi la Blog
2 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Atunci când îți planifici vacanța, rezervarea hotelului este un aspect esențial pentru un concediu reușit. În funcție de programul și disponibilitatea ta, dar și de facilitățile pe care le cauți la o cameră de hotel sau la un apartament, ai la dispoziție mai multe opțiuni.

În continuare, ți-am pregătit informații detaliate despre diverse tipuri de rezervări și despre avantajele și dezavantajele pe care ți le oferă fiecare. În plus, vei afla care sunt aspectele de care trebuie să ții cont atunci când alegi varianta potrivită pentru tine. Iată ce opțiuni ai și cum îți poți planifica o vacanță minunată!

Totul despre ofertele de cazare

Mera Resort
Vrei să te bucuri de un concediu cât mai relaxant la malul mării? Pentru ca totul să iasă exact așa cum îți dorești, există câteva lucruri de care să ții cont când faci o rezervare la hotel. Îți va fi mult mai ușor să găsești oferte de cazare avantajoase dacă stabilești încă de la început ce perioadă preferi, în sezon sau în extrasezon, numărul de persoane, tipul camerei și facilitățile dorite.

Desigur, este recomandat să te gândești din start și la politica de anulare, deoarece poți găsi atât oferte care permit anularea, în cazul în care intervine ceva în programul tău, cât și variante nerambursabile. Bugetul este, de asemenea, foarte important în planificarea vacanței, așa că este recomandat să discuți cu toți cei implicați și să stabiliți împreună un interval optim. 

Avantajele rezervării la hotel, la oferte speciale

Principalul avantaj atunci când optezi pentru rezervarea vacanței la mare la ofertă specială este reducerea de preț de care poți beneficia. O rezervare de tip early booking te poate ajuta să reduci semnificativ costul total al vacanței tale.

În plus, dacă alegi această variantă și îți planifici concediul de vară încă de la începutul anului, vei avea la dispoziție mai multe opțiuni de camere dintre care să alegi. Vei ști din timp ce program ai și te vei putea organiza mult mai ușor. La Mera Hotels, găsești oferte de cazare pe litoralul românesc cu reduceri semnificative dacă îți rezervi concediul încă din prima lună a anului.

Din categoria ofertelor speciale, poți opta și pentru diverse promoții de tip last minute. Principalul avantaj al acestui tip de rezervare este faptul că te poți bucura de reduceri de preț, chiar dacă nu ți-ai planificat vacanța cu mult timp înainte.

Dezavantajele rezervării la hotel la oferte speciale

Rezervarea ofertelor speciale pentru cazare poate avea și mici dezavantaje. Spre exemplu, este necesar să planifici rezervările de tip early booking cu mult timp înainte, așa că, dacă ai un program mai puțin previzibil, o astfel de vacanță poate fi mai greu de organizat.

De asemenea, în cazul ofertelor last minute, va trebui să fii destul de flexibil și să pui totul la punct într-un timp mai scurt. Este posibil să nu găsești reduceri în locațiile preferate de tine, ofertele speciale de acest gen fiind limitate, în special în timpul verii.

Termenii și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești când alegi o ofertă de cazare

Dacă optezi pentru o ofertă specială de cazare la Mera Hotels, vei ști încă de la început care sunt termenii și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te bucura de un preț avantajos. În funcție de varianta pentru care ai optat, va trebui să plătești un depozit sau avans ce poate include atât cazarea, cât și serviciile extra.

De asemenea, ți se va comunica tariful mediu pe noapte și detaliile privind politica de anulare, anumite variante fiind nerambursabile. Urmărește cu atenție termenii și condițiile fiecărei oferte pentru a te asigura că este potrivită nevoilor tale.

Când te ajută să rezervi cazarea prin această metodă?

pat hotel

Dacă vrei să te bucuri din plin de avantajele unui hotel de 4 stele la un preț mai avantajos, atunci ofertele early booking de cazare pe litoral pe care Mera Hotels ți le pune la dispoziție pot fi exact ceea ce cauți. Alege early booking dacă vrei să selectezi din timp camera, serviciile și facilitățile dorite sau optează pentru oferte de cazare la mare last minute în cazul în care ai un program flexibil și îți dorești un preț mai avantajos.

Totul despre rezervările standard (direct la unitatea de cazare)

Dacă ofertele de cazare la mare de tip early booking sau last minute nu sunt varianta potrivită pentru tine, din cauza programului tău sau a altor aspecte personale, poți opta pentru o rezervare standard, direct la hotel. Desigur, și în acest caz este recomandat să stabilești încă de la început ce îți dorești în ceea ce privește perioada, numărul de persoane și camere, precum și facilitățile acestora.

Avantajele rezervării directe la hotel

rezervare hotel

Atunci când îți planifici vacanța, ai, în general, două variante: să colaborezi cu o agenție de turism, să cauți variante pe platformele de rezervări gen Booking.com, Expedia etc. sau să îți rezervi cazarea pe cont propriu, direct la hotel. Rezervarea direct la hotel față de cea printr-o agenție de turism îți aduce o serie de avantaje. 

În primul rând, vei beneficia de un tarif mai bun pentru sejurul tău, deoarece rezervarea directă nu include comisioanele pentru agenție. În plus, prin comunicarea directă cu hotelul ales, vei putea stabili încă de la început orele dorite de check-in și check-out, precum și alte preferințe sau servicii suplimentare. Site-ul oficial Mera Hotels îți oferă întotdeauna cel mai bun preț garantat și tranzacții securizate cu un card bancar, pentru o rezervare rapidă și sigură.

Dezavantajele rezervării directe la hotel

Rezervarea directă la hotel nu presupune dezavantaje în ceea ce privește costul și condițiile oferite. Singurul aspect diferit față de rezervarea prin agenție este faptul că va trebui să te ocupi chiar tu de rezervare, selectarea perioadei, a camerei și a opțiunilor dorite. De asemenea, tot tu te vei ocupa și de celelalte aspecte ale vacanței tale, precum transportul.

Termenii și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești când alegi o rezervare standard

Asemenea ofertelor speciale rezervate direct la hotel, și cele standard presupun anumiți termeni și condiții. Mera Hotels îți oferă toate informațiile de care ai nevoie în momentul rezervării. Vei ști din start care este tariful mediu pe noapte, ce depozit trebuie să achiți și care este politica de anulare.

În general, pentru rezervările standard, depozitul include prima noapte de cazare fără servicii extra și este nerambursabilă în cazul anulării. Poți afla toate detaliile care te interesează direct de pe site sau dacă discuți la telefon cu personalul departamentului rezervări.

Când te ajută să rezervi cazarea prin această metodă?

Rezervarea standard este cea mai bună opțiune dacă nu vrei să îți planifici vacanța cu foarte mult timp înainte și îți dorești mai multă flexibilitate atunci când vine vorba despre o posibilă anulare. De asemenea, dacă vrei să îți diminuezi costurile, fără a opta pentru oferte speciale, rezervarea standard direct la hotel este mai avantajoasă decât variantele prin agenție.

Cu cât timp înainte se face rezervarea la hotel?

Momentul potrivit pentru a rezerva unitatea de cazare depinde de ceea ce îți dorești. Dacă ești în căutarea unor cazări mai ieftine pe litoral, urmărește ofertele early booking disponibile la Mera Hotels încă de la începutul anului, în luna ianuarie. 

Rezervările de tip last-minute se fac, în general, cu doar câteva zile înainte de plecare, în funcție de ofertele disponibile. Rezervările standard pot fi făcute în orice perioadă, atât timp cât găsești camere disponibile. Ține cont de faptul că, în perioadele aglomerate, disponibilitatea poate fi redusă.

Motive pentru care să investighezi opțiunile de cazare din timp

În general, este recomandat ca alegerea tipului potrivit de cameră la hotel și rezervarea acesteia să se facă din timp pentru că, astfel, vei avea șanse mai mari să găsești camere libere și prețuri mult mai avantajoase. 

Dacă rezervi înainte de începerea sezonului estival, vei avea cazarea asigurată chiar dacă vrei să mergi la mare în cea mai aglomerată perioadă din an. În plus, îți va rămâne suficient timp la dispoziție pentru a descoperi ce alte atracții turistice sau activități poți desfășura în stațiunea aleasă sau pe litoralul românesc.

Te așteptăm să descoperi ofertele speciale și prețurile atractive pentru opțiunile de cazare de la Mera Hotels! Iar în cazul în care îți dorești o rezervare standard fără comisioane suplimentare, poți planifica totul, cu doar câteva clickuri direct de pe site-ul nostru.

Articole similare
r