Mera Hotels

Concert Proconsul la Mera Onix în vacanța ta all inclusive!

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Vara lui 2019 se dovedește a fi plină de distracție și momente magice pentru cei care optează pentru vacanța all inclusive la Mera Hotels, pe litoralul românesc. Petrecerile pe plajă sau la marginea piscinei au animat toți participanții, de la mic, la mare, cu muzică ritmată, animatori profesioniști și cea mai bună energie din stațiunile Venus și Cap Aurora!

Dacă pe 15 august, o super petrecere all inclusive pe litoralul din România se organizează în locațiile Mera Hotels, cu fanfară și specific pescăresc de Ziua Marinei și Sfânta Maria, în data de 23 august oaspeții hotelului Mera Onix din Cap Aurora se vor bucura de un concert extraordinar Proconsul. Proconsul a concertat și în vacanța all inclusive de la Mera Resort pe 10 august, iar acum își continuă seria de concerte aniversare pe litoral cu show-uri de excepție, promovate sub sloganul #20deanidebaladepentrutine. Spectacol de lumini, muzică live și versuri romantice despre cele mai frumoase emoții – acestea sunt câteva dintre ingredientele unui concert reușit care vine să bucure publicul de toate vârstele de la Mera Onix. Noi ne ocupăm de restul ingredientelor unei seri memorabile. Mera Onix este locul unei vacanțe perfecte!
 

Vacanța all inclusive de neuitat

Încă nu ai aflat despre explozia de bucurie de care ai parte la Mera Hotels? Este lanțul hotelier de 4 stele care oferă vacanțe all inclusive în cazări ultramoderne din stațiuni din sudul litoralului românesc, perfecte pentru o vacanță de vis petrecută în familie. Serviciile unei vacanțe all inclusive la Mera Onix sau Mera Resort includ acces la piscinele hotelului (piscina pentru copii și piscina pentru adulți, infinity sau cu atracții acvatice), acces pe plajele private Mera Onix și Mera Resort, dar și acces la Kids Club, unde cei mici se pot juca sub supravegherea animatorilor și educatorilor care organizează activități recreativ-educative.  

De dimineața și până seara, barurile și restaurantele hotelului servesc preparate proaspete din bucătăria internațională și cocktaluri savuroase, bere, apă, cafea, limonade reci și sucuri naturale.
 

Rezervă-ți cazarea la Mera Onix și bucură-te de concertul Proconsul din 23 august în o vacanță all inclusive!

În camerele și apartamentele Mera Onix, ai parte de toate condițiile necesare unei șederi confortabile – aer condiționat, TV LCD, toaletă privată cu produse cosmetice incluse, Wi-Fi gratuit, prosoape și un balcon spațios, de unde poți admira stațiunea Cap Aurora și cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare.

Ai de ales între una dintre cele 284 de camere duble standard, ideală pentru doi adulți și un copil, una dintre cele 8 camere dublă family, suficient de încăpătoare pentru doi adulți și doi copii, unul dintre cele 13 apartamente junior pentru doi adulți și doi copii sau 3 adulți și unul dintre cele 8 super apartamente junior cu Jacuzzi și terasă privată, de unde poate fi admirată panorama mării în timp ce te relaxezi în cada Jacuzzi.

Ne vedem pe 23 august la concertul Proconsul de la Mera Onix!

 

 

 

Articole similare
r