Mera Hotels

De ce să alegi un hotel în Venus pentru vacanța la mare

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Cel mai bine este să-ți faci pregătirile de vacanță din timp. De aceea, Mera Hotels a lansat, încă din ianuarie, oferte pentru vacanța pe litoral 2021. Acestea sunt valabile pentru hotelurile sale din Venus și Jupiter - Cap Aurora. Astfel, ai suficient răgaz să îți imaginezi locul vacanței perfecte pentru tine și familia ta și să faci cea mai inspirată alegere.

 

Dacă îți este greu să iei o decizie, nu ne miră! All Inclusive este cel mai bun mod de a scăpa de griji și a te bucura de o vacanță binemeritată. Mai ales într-o stațiune liniștită și cunoscută pentru izvoarele de apă minerală sulfuroasă. Descoperă stațiunea Venus!

 

Venus, stațiunea cu numele zeiței romane a frumuseții

 

Stațiunea Venus nu s-a născut din spuma mării… Însă își merită pe deplin numele, întrucât este una dintre cele mai frumoase stațiuni ale litoralului românesc și o destinație de vacanță aleasă de cei care vor să se bucure de soare și mare în liniște. Construită între 1969 –1971, stațiunea a intrat în circuitul turistic în anul 1972. 

Întinsă pe o distanță de aproximativ 1.5 kilometri, plaja brăzdată de golfuri a stațiunii Venus este locul de care oricine cu greu se desparte. Cu factorii săi naturali, centre de tratament balnear, un lac artificial cu cea mai verde zonă de pe întreg litoralul și plaja cu nisip fin, nu e de mirare că Venus a fost, odinioară, vizitată de zeci de mii de oameni anual. 

 

În ultimii ani, Venus a întinerit. Stațiunea a reînceput să fie frecventată de sute și mii de turiști atrași de calitatea serviciilor oferite pentru familii. Asta, deoarece condițiile de cazare, masă, divertisment și confort s-au îmbunătățit enorm față de cele din ultimele decenii. Mera Hotels a contribuit masiv la creșterea interesului pentru stațiunea Venus, cu Mera Resort. Acesta a dus turismul în zonă la un nou nivel, grație serviciilor de patru stele pe care le-a pus la dispoziție adulților și copiilor deopotrivă.

 

Venus este una dintre cele mai liniștite stațiuni de pe litoral și o alegere de vacanță excelentă pentru familii cu copii. Dacă ești în căutarea unui hotel potrivit pentru tine și familia ta, îți recomandăm să afli mai multe despre posibilitățile de cazare la hotel în Venus ale Mera Resort.

 

De ce este Mera Resort opțiunea Nr.1 pentru turiștii care vor cazare la hotel în Venus?

 

Inaugurarea Mera Resort în 2015 a însemnat aducerea unui suflu modern, confortabil și cochet în această stațiune din sudul litoralului românesc. Resortul, cu un concept all inclusive de patru stele, este cel mai mare și mai apreciat din sudul litoralului, cu vile, hoteluri, restaurant, piscine, plajă privată și chiar și un centru spa wellness

4 zile extraordinare, relaxante.
Am apreciat diversitatea ofertei în ceea ce privește mâncarea și băutura all inclusive, spațiile generoase, curățenia, ambientul (flori, muzică, zâmbete), piscine cu apă excelentă, măsurile de protecție anti-Covid, liniștea, calitatea clienților, programul artistic de seară de bun gust, discreția personalului. (Booking.com, August 2020)

 

Liniște și intimitate 

Vrei să te bucuri de natură, liniște și un aer ușor mediteranean? Nu mai este nevoie să zbori până în Grecia sau Italia. Vino la Mera Villas, din apropierea Lacului Venus! Aici te simți cel mai relaxat, iar copiii cu greu se despart de casa lor de vacanță, unde bucuria și joaca nu se termină niciodată. Piscina dedicată complexului Mera Villas și barul său all inclusive te destind cât e ziua de lungă.

 

... dar și entertainment și o atmosfera animată

Poate preferi o atmosferă atât relaxată, cât și animată. Camerele și apartamentele din hotelurile Mera Blue & Mera Sky, cu priveliște spre lac, cea mai verde zonă sau spre mare și cea mai mare piscină din sudul litoralului îți oferă atmosfera pe care ți-o doreai. Te așteptăm cu drag la Mera Resort, cel mai apreciat hotel all inclusive din Venus

Totul a fost la nivelul așteptărilor, am stat la etajul 9 cu vedere către mare direct din pat … o splendoare. A fost all inclusive și țin să menționez că mâncarea și băuturile au fost de bună calitate. (Booking.com, septembrie 2020)

Rezervă-ți vacanța ideală cu servicii all inclusive și cazare în cel mai apreciat hotel din Venus, acum, la ofertă!

 

Articole similare
r