Mera Hotels

Cariere
Descoperă oportunitățile de angajare de la Mera Hotels!

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Orice meserie are nevoie de pasiune

La Mera Hotels construim povești de vacanță modelate de atenția, grija și plăcerea de a ne mulțumi oaspeții. Pentru a oferi cele mai bune condiții și servicii avem nevoie în primul rând de colegi pasionați și profesioniști.

Mera Hotels promovează un mediu de lucru deschis și comunicativ. Ne încurajăm colegii să se exprime liber şi vedem diversitatea ca un beneficiu.

Compania noastră încurajează păstrarea unui echilibru între planul profesional şi cel personal, deoarece vedem acest lucru ca fiind un mijloc decisiv de promovare a creativităţii şi a satisfacţiei la locul de muncă.

Pregătirea continuă și adaptarea permanentă a perspectivei de business sunt puternic ancorate în cultura organizației.

Stilul nostru de management promovează performanța, atât la nivel individual, cât și la nivel de echipă și încurajează orientarea angajaților către îndeplinirea misiunilor și obiectivelor.

Ce avem toți în comun?

Spiritul de echipă
Știm că pentru a presta servicii de top este necesar să funcționăm ca o singură echipă cu un obiectiv comun: satisfacția oaspeților. Diversitatea este un avantaj pentru noi. Personalitatea fiecăruia ne face mai valoroși.

Dorința de a excela
Aspirăm întotdeauna la a fi cei mai buni. Suntem dornici să învățăm, să experimentăm, să ne dezvoltăm și să inovăm, astfel încât serviciile oferite să fie apreciate ca fiind excelente.

Creativitatea
Credem că prin curiozitate, dorința de a ne îmbunătăți si de a învăța lucruri noi, devenim mai creativi și reușim să ridicăm serviciile oferite la un nivel mai înalt. Inovația și deciziile ambițioase sunt permanent încurajate, fiind surse valoroase de experiență, indiferent de rezultatul obținut.

Responsabilitatea
Acționăm responsabil atât față de cei din jurul nostru, cât și față de mediul înconjurător. Ne asumăm deciziile pe care le luăm si suntem responsabili pentru rezultatele muncii noastre.

Echipa Mera Hotels este alcătuită din profesioniști, animați de dorința de a fi cei mai buni în tot ceea ce fac.

Posturi disponibile

Ești la început de carieră, poate chiar în căutarea primului job? Ai mai lucrat sau ești angajat, dar vrei să faci o schimbare? Indiferent de situația în care te afli, ai ajuns în locul potrivit. Căutăm colegi ca tine. Vino să faci parte din echipa MERA HOTELS - cel mai apreciat lanț hotelier din sudul litoralului românesc!

JOBURI DISPONIBILE

  • Recepționeri
  • Bucătari
  • Lucrători bucătarie
  • Cofetari-patiseri-brutari
  • Barmani
  • Cameriste
  • Îngrijitori spații hoteliere
  • Salvamari
  • Electricieni
  • Instalatori

Cerințe: cunoștințe de bază, atenție la detalii, abilitați de comunicare, capacitate de  a lucra în echipă, respectarea procedurilor interne de lucru, rapiditate și dexteritate. Experiența pe  posturi similare constituie un avantaj.

Avantaje: pachet salarial motivant, contracte de muncă pe durată determinată de 6 luni (01.04.2024 - 30.09.2024), cazare pentru cei care se vor reloca, formări interne.

Detalii la: ✉️ [email protected] sau [email protected] și 0725 777 600 / 0757 579 240.

Recrutăm pentru atitudine, dezvoltăm abilități și construim o experiență de top.

Trimite-ne CV-ul cât mai detaliat, însoțit de o fotografie, datele de contact și postul pentru care dorești să aplici la adresa [email protected]

Suntem bucuroși să putem lucra împreună pentru ca oaspeții Mera Hotels să se simtă ca acasă în hotelurile noastre.

r