Acest site utilizează cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.
Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.
DenumireFurnizorScopExpirareTip
CookieConsenthttps://www.merahotels.ro/Stochează statutul de consimțământ al utilizatorului pentru domeniul curent1 anHTTP
PHPSESSIDhttps://www.merahotels.ro/Păstrează starea sesiunii de utilizatori între solicitările de pagină.29 zileHTTP
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
DenumireFurnizorScopExpirareTip
collectgoogle-analytics.comFolosit pentru a trimite date către Google Analytics despre dispozitivul și comportamentul vizitatorului. Urmareste vizitatorul pe dispozitive cat și pe canale de marketing.SessionPixel
_gahttps://www.merahotels.ro/Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.2 aniHTTP
_gathttps://www.merahotels.ro/Utilizat de Google Analytics pentru a reduce rata solicitărilorSessionHTTP
_gidhttps://www.merahotels.ro/Înregistrează un ID unic care este utilizat pentru a genera date statistice despre modul în care vizitatorul folosește site-ul web.SessionHTTP
APISID, HSID, PREF, SAPISID, SID, SSIDgoogle.comRetine informatii despre interactiunea utilizatorului cu servicii Google precum Google Maps, Google Calendar, Google+ etc.2 aniHTTP
NIDgoogle.comRetine informatii despre interactiunea utilizatorului cu servicii Google precum Google Maps, Google Calendar, Google+ etc.6 luniHTTP
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate.

Politica de confidentialitate

arrowÎnapoi la Mera Hotels
Rezervă
23°01-clear
18.9°water-temp
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x
Alege
  • Fără categorie
    • Mera Resort
    • Mera Brise
    • Mera Onix
1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Protectia datelor cu caracter personal - GDPR

OPERATORUL DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER  PERSONAL

Operatorul în relația cu datele dvs. cu caracter personal este SC Green Spring Project  SRL, proprietară a Mera Onix (numele hotelului) , cu sediul în Titesti, nr 195, cam 4, jud Arges, înregistrată la Registrul Comertului din Argeș sub nr. J03/763/2012, cod de identificare fiscală RO 30281579 în calitate de proprietar al website-ului www.merahotels.ro

 

ANGAJAMENTUL NOSTRU CU PRIVIRE LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal descrie categoriile datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm, modalitățile și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal, precum și drepturile și opțiunile de care dispuneți în acest sens.

În același timp, Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții, cel mai adesea pentru a vă ține la curent cu cele mai recente evoluții sau evenimente din domeniul dumneavoastră de interes.

 

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE 

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm :

  • Informații de contact, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa poștală, inclusiv adresa de domiciliu, adresa profesională, în cazul în care ne-ați comunicat-o,  numărul de telefon, numărul de telefon mobil, numărul de fax și adresa de e-mail;

  • Datele rezultate din navigarea dvs. pe pagina noastră de internet colectate prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similar.

     

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, prevazute in Regulamentul UE 679/2016:

  • Dreptul acces (de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem);

  • Dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;

  • Dreptul la opoziție sau la restricționarea utilizării de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal;

  • Dreptul la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în situațiile în care v-ați retras consimțământul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectivă este contrară legii;

  • Dreptul la portabilitatea datelor ce vă permite să primiți o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transmitem unei alte entități indicate de dumneavoastră;

  • Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrările efectuate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului dumneavoastră nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului de dinaintea retragerii acestuia. În cazurile în care vă retrageți consimțământul, SC Mera Resort  SRL  nu va mai prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. SC Mera Resort  SRL  va putea, totuși, prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă există un alt temei legal pentru respectiva prelucrare, comunicandu-va acest lucru.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele detalii de contact:

  • Adresa: Judetul Constanta, Municipiul Mangalia, Strada Teilor, Nr 9

  • E-mail:  [email protected]

  • Tel 0374436450

Pentru a ne conforma obligațiilor legale de securitate și confidențialitate a datelor ce ne revin, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea, comunicându-ne o copie unui document identificare sau orice alte informații necesare pentru a verifica faptul că solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

 

TEMEIURILE JURIDICE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

  • Prelucrarea este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract la care dumneavoastră sunteți parte;

  • Prelucrarea este necesară în vederea respectării unei obligații legale a operatorului;

  • Prelucrarea este efectuată în temeiul consimțământului dumneavoastră;

  • Prelucrarea este necesară în vederea protejării intereselor vitale ale dumneavoastră sau ale altei persoane fizice;

  • Prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime ale SC Mera Resort   SRL sau ale unui terț, cu excepția cazurilor în care interesele sau drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale prevalează asupra acestor interese;

  • În cazul categoriilor speciale de date, prelucrarea se va face dacă, pe lângă un temei juridic general de prelucrare a datelor, vor fi întrunite și una dintre următoarele condiții specifice de prelucrare:

    • A fost obținut consimțimântul persoanei vizate;

    • Avem o obligație legală de prelucrare a acestor categorii de date;

    • Prelucrarea este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

       

ÎN CE SCOPURI VĂ PRELUCRĂM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Vă putem folosi datele cu caracter personal în următoarele scopuri („Scopuri Permise”):

  • Oferirea de servicii hoteliere;

  • Gestionarea și administrarea relației contractuale cu clienții noștri;

  • Respectarea obligațiilor noastre legale ;

  • În orice scop aferent și/sau auxiliar oricărora dintre cele de mai sus, sau în orice alt scop pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal ne-au fost furnizate, cu respectarea legislației aplicabile.

De asemenea, pe baza consimțământului dumneavoastră, vă putem transmite diverse comunicări prin canalele pe care le-ați aprobat pentru a vă ține la curent cu privire la serviciile, produsele, evenimentele și proiectele noastre sau alte evenimente promoționale.

În ceea ce privește comunicările de marketing primite de la noi, puteți, de asemenea, să vă retrageți consimțământul în orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecărui mesaj primit prin e-mail de la noi.

 

NAVIGAREA PE SITE-UL NOSTRU. FISIERELE COOKIES

Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul.

La prima vizita a utilizatorilor in Site, acestora le este afisat un cookie banner pe ecran, in browser. Acest banner dispare de indata ce userul accepta informarea legata de utilizarea de cookie-uri in Site.

Cookie-urile sunt stocate astfel incat sa inlesneasca vizitele viitoare ale utilizatorului la site. Cu toate acestea, utilizatorii pot revoca întotdeauna toate consimțămintele acordate anterior prin stergerea memoriei cache a browserului si a modulelor cookie.

Ce sunt Cookie-urile?
Un cookie sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-urile utilizate de catre Kandia Dulce SA, sunt folosite pentru autentificare, retinerea preferintelor utilizatorilor si in general pentru a oferi vizitatorilor o experienta mai buna de navigare.

 

CE TIPURI DE COOKIE SUNT FOLOSITE IN SITE-UL NOSTRU?

1. Cookie-uri tehnice sau necesare

Cookie-urile tehnice sunt cookie-uri care permit utilizatorilor sa navigheze pe site sau sa se bucure de caracteristicile de baza ale site-ului. Aceste cookie-uri sunt procesate automat pe dispozitivul utilizatorului de catre Site ca urmare a accesului utilizatorului la Site si nu necesita consimtamantul special al utilizatorului.

Cookie-urile tehnice utilizate de Site includ:

  • Cookie-uri pentru navigare: ce asigura o navigare si o utilizare normala a Site-ului, prin diferite optiuni si servicii;

  • Cookie-uri functionale: ce salveaza preferintele utilizatorilor si faciliteaza experienta de navigare, bazat pe criterii selectate (de exemplu: limba, tipul de browser, etc.).

Toate cookie-urile in afara de cookie-urile tehnice sunt procesate sau activate doar daca utilizatorii isi dau consimtamantul in prealabil prin apasarea butonului “Sunt de acord”.

 

2. Cookie-uri de preferinte

Cookie-urile de preferință permit unui site să își amintească informații care se modifică dupa modul în care se comportă sau arată site-ul, precum limba dvs. preferată sau regiunea în care vă aflați.

 

3. Cookie-uri de statistici

Cookie-urile de ne ajuta să înțelegem modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul nostru prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim.

 

 

4. Cookie-uri de marketing

Aceste Cookie-uri sunt folosite pentru a face reclamele și promoțiile mai relevante pentru dumneavoastră și mai aproape de interesele dumneavoastră.

 

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

SC Mera Resort SRL  a implementat măsuri tehnice și organizatorice pentru organizarea procesului și a criteriilor specifice pentru păstrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal (inclusiv conform procedurilor noastre de arhivare).

Vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când nu mai sunt necesare în mod rezonabil în Scopurile Permise, ori atunci când vă retrageți consimțământul (dacă este cazul) și nu mai există motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea în continuare de către SC Mera Resort  SRL  (inclusiv obligația legală a SC Mera Resort   SRL  de a continua să stocheze datele respective) și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dumneavoastră.