Mera Hotels

Marea Neagră, cu vacanțe la standarde internaționale

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Noi, românii, suntem cei mai norocoși, căci trăim în spațiul carpato-danubiano-pontic. Acest teritoriu cu bogății și resurse naturale uluitoare ne oferă posibilitatea de a ne conecta cu natura ori de câte ori ne petrecem vacanțele în țară. Vacanțele (sau doar weekendurile) de vară petrecute la Marea Neagră, pe litoralul românesc, sunt printre cele mai frumoase zile și amintiri ale anului. Deja fac parte din mentalul nostru colectiv: nu poate trece vara fără să mergem la mare!

Până pe 31 martie, mai poți rezerva la ofertă un sejur excelent pe litoralul românesc! Mera Resort din Venus și Mera Onix din Jupiter-Cap Aurora, care oferă servicii all inclusive la Marea Neagră, reprezintă cea mai inspirată alegere pentru o vacanță ideală în România. Iată de ce:
 

Vacanța la Marea Neagră, înainte și acum

Începând cu anii ‘60-’70, stațiunile de pe litoralul românesc s-au dezvoltat cu rapiditate și au devenit o destinație de vacanță preferată atât de români, cât și de nemţi, ruşi, francezi, englezi, suedezi, polonezi, cehoslovaci, unguri și finlandezi.

Factorii balneoclimaterici din stațiuni precum Jupiter-Cap Aurora sau Venus, dar și locurile de cazare la hotel în stațiunile moderne atrăgeau în special familiile, în fiecare sezon estival. 

După câteva decenii, aceste stațiuni au fost abandonate, căci oamenii au căutat alternative de vacanță în alte țări, unde serviciile și facilitățile de cazare aveau un nivel superior de confort. În plus, pachetele de vacanță all inclusive disponibile în afara României erau mai avantajoase. Pentru un preț fix, întreaga familie beneficia de cazare, meniuri variate, băuturi și divertisment pe toată durata sejurului. 

Lanțul Mera Hotels a modernizat și readus în circuitul turistic spații de cazare în Venus și Jupiter - Cap Aurora oferind, în premieră în sudul litoralului românesc, servicii all inclusive. Și nu oricum, ci la standarde internaționale de patru stele. Acum, vacanța all inclusive în România, la Marea Neagră, reușește să atragă un număr mare de turiști. Astfel, sudul litoralului românesc a renăscut ca destinație estivală. 

Catarama, 30 iulie 2020:

Totul a fost perfect. De 8 ani ne facem concediile prin Turcia și Grecia, dar anul acesta din cauza pandemiei am ales acest resort și am rămas plăcut surprins de serviciile de aici. Sunt cu mult peste unele resorturi de 5 stele din Grecia.

Oaspeții Mera Hotels sunt încântați de serviciile și facilitățile oferite și de faptul că găsesc în România standardul all inclusive de patru stele. Nu mai este nevoie să plece în afara țării pentru a se putea bucura de vacanța pe care și-o doreau. Iar acum, în contextul în care pandemia a adus multă incertitudine și a făcut ca plecările în străinătate să devină complicate, o vacanță la Marea Neagră la standarde internaționale este extrem de apreciată de familiile cu copii.

Copiii sunt printre cei mai încântați la Mera Hotels, căci li se acordă o atenție deosebită. Micii oaspeți se bucură de o vacanță de vară cu meniuri și piscine dedicate și activități educativ-sportive-distractive în cadrul programelor zilnice Kids Club Mera Onix și Kids Club Mera Resort.

Cea mai frumoasă vară, pe litoralul românesc

Mera Hotels pune la dispoziția oaspeților o mare diversitate a tipurilor de cazare, cu peste 1600 de locuri în 800 de camere și apartamente. Turiștii își aleg cazarea la mare în funcție de nevoile și personalitatea proprie. Confortul este peste tot: de la camere duble standard la camera king cu Jacuzzi pe terasa privată, până la apartamente în hotel sau în complexul de vile.

Cochetele hoteluri din Venus și vilele Mera Resort, cu toate facilitățile all inclusive, au creat în stațiunea Venus un univers aparte. Aici, grijile se topesc sub soare la barul all inclusive de pe plaja privată și se scufundă în adâncuri, în Marea Neagră.

Mera Resort este, totodată, și o destinație ideală pentru cei interesați de spa. Centrul Spa & Wellness Mera Resort vă așteaptă cu saloane de masaj și înfrumusețare, saună, hammam, piscină interioară și o multitudine de terapii wellness pentru destindere și sănătate. Descoperă dotările și facilitățile Centrului Spa sau alege una dintre procedurile de wellness pentru un sejur relaxant! 

În Jupiter-Cap Aurora, relaxarea și răsfățul iau naștere și din nuanțele de albastru din piscina Infinity și continuă dincolo de orizontul Mării Negre. Spectacolele și concertele pentru toate vârstele stârnesc cele mai prețioase emoții. În sfârșit, vacanța pe litoralul românesc a atins un nou nivel de calitate și satisfacție!
 

Prinde oferta Mera Hotels all inclusive!

Mera Hotels vă așteaptă și în 2021 cu cele mai frumoase surprize. Trăiește experiența all inclusive de patru stele! Ai soare, aerosoli, nisip fin și cea mai bună priveliște la Marea Neagră. Nu vei uita atmosfera plină de energie pozitivă și condițiile de siguranță deplină, nici confortul all inclusive Premium pentru tine, jumătatea ta și copiii voștri.

Rezervă, cu ofertele early bird de la Mera Resort sau early bird Mera Onix, vacanța all inclusive de pe litoralul românesc la standarde internaționale! 

 

Articole similare
r