Mera Hotels

Locuri de muncă în lanțul hotelier all inclusive Mera Hotels

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Cu toții ne gândim la anul ce urmează, la vacanțele all inclusive și la atmosfera minunată pe care Mera Hotels o creează în fiecare sezon estival. Dacă planurile tale pentru 2024 sunt axate pe găsirea unor oportunități profesionale care să ajute la dezvoltarea ta în acest sens, oferta Mera Hotels de locuri de muncă în resorturile all inclusive este variată și avantajoasă.

Descoper-o în acest articol!
 

Locuri de muncă la Mera Hotels all inclusive

La Mera Hotels credem în promovarea unor servicii modelate de atenția, grija și plăcerea de a ne mulțumi oaspeții care își doresc o cazare de top pe litoralul românesc. Pentru a le oferi cele mai bune condiții și servicii avem nevoie, în primul rând, de angajați de top.

Compania noastră crează un mediu de lucru colaborativ, în care fiecare dintre membrii echipei își asumă răspunderea personal și contribuie la dezvoltare și inovare. Stilul nostru de management promovează colaborarea, responsabilitatea, învățarea continuă și proactivitatea, toate având ca obiectiv satisfacția oaspeților. 

Oferim angajaților noștri un loc de muncă unde vin cu plăcere și se perfecționează permanent. Deviza echipei noastre este „Orice meserie are nevoie de pasiune“. Suntem bucuroși să putem lucra împreună pentru ca oaspeții Mera Hotels să se simtă ca acasă în hotelurile noastre, cazarea perfectă pe litoralul românesc. 

Suntem onorați să ne jucăm rolurile în poveștile lor de vacanță. Te invităm să faci parte din echipa noastră!
 

Posturi vacante în sezonul 2024:  

  • Recepționeri
  • Bucătari
  • Lucrători bucătărie
  • Cofetari-patiseri-brutari
  • Barmani
  • Cameriste
  • Îngrijitori spații hoteliere
  • Salvamari
  • Electricieni
  • Instalatori

 

Candidaturile se pot trimite la: [email protected].

Detalii despre locurile de muncă disponibile la Mera Hotels all inclusive se pot obține la: 0725 777600 / 0757 579240.

Ospitalitate înainte de toate

Mera Hotels este cel mai apreciat lanț hotelier din sudul litoralului românesc, care a apărut din dorința de a oferi turiștilor o opțiune viabilă pentru o vacanță all inclusive la Marea Neagră. 

Din 2015 până în prezent, Mera Hotels pune la dispoziția celor care își doresc o vacanță la superlativ trei hoteluri: Mera Resort, în stațiunea Venus, Mera Onix, în Cap Aurora – ambele deschise în sezonul estival – și Mera Brise în Mangalia, deschis tot timpul anului. 

În fiecare an, oameni din toate colțurile țării și numai se bucură de ospitalitatea și experiențele frumoase de care au parte în sudul litoralului românesc, la Mera. Considerăm ospitalitatea o caracteristică dominantă a brandului Mera Hotels, iar satisfacția oaspeților noștri cel mai bun ambasador și o dovadă certă a profesionalismului serviciilor oferite.
 

Este ușor să lucrezi cu plăcere în hoteluri unde atmosfera pozitivă se simte la fiecare adiere a brizei mării. Muzica live, răsăritul și apusul soarelui, copiii bucuroși și oaspeții plăcut surprinși sunt câteva dintre beneficiile unui loc de muncă la Mera Hotels all inclusive. Experimentează o vară altfel, într-un loc de muncă inspirat de ce e mai bun din fiecare!

#EchipaMeraHotels este alcătuită din angajați profesioniști și inimoși, animați de dorința de a fi cei mai buni în tot ceea ce fac. 

Locurile de muncă pentru sezonul estival 2024 de la hotelurile Mera în regim all inclusive sunt o oportunitate de neratat pentru cei harnici, punctuali și dornici să completeze o echipă animată de pasiune. 

Aplică acum!

Articole similare
r