Mera Hotels

De ce să alegi o vacanță all inclusive în România?

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

După echinocțiul de primăvară, vor mai rămâne doar 11 zile până când oferta de vacanță pe litoral la Mera Hotels va expira. Te încurajăm să profiți de ea pentru a îți rezerva, mai avantajos, un memorabil concediu la all inclusive în România! 

Standardul de patru stele al Mera Hotels se aplică în toate serviciile turistice ale acestui lanț hotelier de la malul mării. Echipa Mera Hotels pregătește, în amănunt, toate aspectele care fac diferența dintre o vacanță „cu surprize” și o vacanță cu cele mai frumoase surprize. Cu o serie de măsuri de siguranță menite să protejeze oaspeții, dar și echipa, Mera Hotels este încrezător că vara aceasta nu este loc decât pentru bucurie și răsfăț în Venus și Jupiter-Cap Aurora. Descoperă amănuntele:
 

Conceptul de all inclusive în România, la superlativ (vezi video)

Vacanțele all inclusive din România propuse de Mera Resort și Mera Onix duc acest concept la superlativ prin calitatea serviciilor și facilităților pentru adulți și copii, a condițiilor de cazare la mare, a varietății de preparate culinare și a invitaților surpriză. Încă din 2017, Mera Resort s-a remarcat în industria ospitalității românești, fiind premiat la categoria ”Best Resort” la Romanian Top Hotel Awards. În 2019, Mera Onix a găzduit, pentru câteva săptămâni, emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dacă pandemia a mai tăiat din avântul industriei ospitalității, Mera Hotels s-a adaptat, din iunie 2020. A venit cu soluții eficiente pentru a le asigura tuturor oaspeților vacanțe sigure și cu tot confortul serviciilor all inclusive de patru stele, acasă, în România. Astfel, la terase și restaurante s-au implementat măsuri pentru servirea tuturor meselor și gustărilor de către personalul dedicat, într-un mod organizat, eficient și în condiții de siguranță.

Programele de divertisment, deși nu au mai inclus petreceri pe plajă, au avut loc la terase. Concertele oferite de Proconsul, Direcția 5, Connect-R și spectacolele de dans ale unor artiști de succes au impresionat publicul cu show-uri pline de energie și măiestrie. Cei mai îndrăgiți entertaineri, cântăreți și formații vă așteaptă și în vara lui 2021! Andreea Bălan, Pepe sau Proconsul sunt doar câțiva dintre cei care vă vor transforma serile de vară în spectacole de neuitat, la Mera Hotels. 

La Mera, copiii se bucură de joacă, sport, distracție și activități educative atât la Kids Club, cât și în aer liber. Unul dintre multiplele avantaje ale unei vacanțe all inclusive în România este acela că programele pentru copii sunt în limba română. Nu există bariere de comunicare între animatori și cei mici, iar distracția e în toi, de la răsăritul soarelui până la răsăritul stelelor! Între timp, părinții au libertatea de a se retrage și a se relaxa la soare sau *poate chiar la Centrul Spa Wellness al Mera Resort. *Accesul la spa se face în funcție de legea în vigoare în momentul efectuării sejurului. Serviciile spa sunt contra cost.

Excellent location & sea view from the room, kudos for the building efficiency features, including lights on the hallways, etc., very nice decorated and cleaned rooms, comfortable beds and sheets, super nice bathroom… Overall, an excellent experience, definitely highly recommended resort. Planning on going back! Thank you again Mera team for making our stay exceptional. And thank you for the gifts- the fruits basket and rose wine were delicious! (Daniela - Booking.com)

Venus sau Jupiter-Cap Aurora: tu ce alegi?

Pentru o familie, un pachet de vacanță cu all inclusive este extrem de avantajos, căci se încadrează într-un buget fix și satisface dorințele tuturor membrilor, indiferent de vârsta acestora. Oaspeții noștri din hotelurile din Venus și Jupiter-Cap Aurora au parte de un concediu minunat, într-un spațiu modern, confortabil și prietenos. Cele două stațiuni de pe litoral sunt printre cele mai liniștite și sunt, dintotdeauna, destinația perfectă pentru familiile cu copii mici. Tocmai de aceea, Mera Hotels a adus vacanța all inclusive în România, în aceste stațiuni. 

Dacă optezi pentru un concediu all inclusive pe litoralul românesc, la Mera Hotels, nu numai că sunteți mai aproape de casă, ci și scăpați de grija adeverințelor sau testelor. Toate măsurile de siguranță implementate și factorii naturali terapeutici ai litoralului nostru au contribuit la realizarea vacanțelor în 2020. 

Un sejur în Jupiter-Cap Aurora sau în Venus, cu mulți factori balneoclimaterici plus servicii și facilități all inclusive de patru stele, înseamnă o vacanță de care întreaga familie are nevoie în 2021. 

Nu ezita să îți rezervi, la ofertă, cazarea la vilă sau hotel în Venus ori Jupiter-Cap Aurora, chiar acum!

 

Articole similare
r