Mera Hotels

Cum alegi cazarea la mare în funcție de personalitatea ta

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

După un an întreg de stres, restricții și griji, cu toții suntem și mai nerăbdători să ne facem planuri de vacanță. Undeva unde să ne simțim în siguranță, dar și liberi, iar cei mici să își poată trăi bucuria copilăriei în voie. Pentru ca aceste dorințe să devină realitate, trebuie, de pe-acum, să găsim cea mai potrivită cazare la mare.

Introvertiții își doresc un concediu relaxant, cu bun gust, confortabil și liniștit. Extrovertiții preferă distracția, surprizele, multiple facilități moderne și un raport calitate-preț excelent.

Mera Hotels are soluții potrivite pentru toți, indiferent de vârsta acestora. Descoperă unitățile de cazare la mare și oferta pentru litoral all inclusive!
 

Cazare la mare pentru întreaga familie

Timpul petrecut în familie este unul dintre cei mai importanți factori pentru sănătatea emoțională a oricărei persoane. Iar vacanțele petrecute în familie sunt amintiri pentru toată viața. La Mera Hotels, am înțeles de mult acest lucru și am creat spații de cazare la mare variate, cât mai primitoare, moderne și memorabile pentru familia ta.

Astfel, locul vostru de cazare pe litoral poate fi în cel mai spațios apartament sau într-una din camerele comunicante cu terasă și baie proprie de la Mera Villas. E loc pentru toată lumea și, în același timp, intim. Aici, în inima stațiunii Venus, unde ai o priveliște superbă spre lacul cu lebede, vacanța în familie este ca o gură de aer proaspăt, mediteranean. Piscina privată cu aqua masaj și barul all inclusive ale complexului sunt cel mai atractiv loc pentru cei care își doreau de multă vreme un sejur fără griji, în timp ce copiii se joacă, în aer liber, la Kids Club cu animatori profesioniști. 

Oaspeții cu mai multă poftă de bălăceală au la dispoziție cea mai mare piscină din sudul litoralului, cu atracții acvatice, în dreptul hotelurilor Mera Resort din Venus. Cazarea voastră în apartamentele junior suite poate avea priveliște directă spre mare, iar confortul și bucuria tuturor sunt asigurate. Seara, distracția de pe terasa Mera Resort îi invită pe toți să iasă și să asiste la cele mai frumoase concerte și spectacole de dans de pe litoral!

Și în Jupiter-Cap Aurora găsiți spații de cazare moderne cu servicii all inclusive, la Mera Onix ****. Alături de familie, te simți în largul tău în camera dublă family cu paturi matrimoniale și vedere spre mare. Pentru o experiență de cazare la mare ultra confortabilă, camerele king cu Jacuzzi pe terasă și apartamentele cu Jacuzzi reprezintă soluția ideală pentru cei care vor extra răsfăț de vacanță.
 

Activități pentru fiecare oaspete

Stațiunile în care se află hotelurile Mera cu servicii all inclusive sunt printre cele mai liniștite și frumoase de pe litoral, cu mulți factori balneoclimaterici. O baie în mare, ale cărei concentrații de săruri minerale fac minuni pentru organism, este nu doar relaxantă, ci și sănătoasă! Aerosolii și vitamina D provenită direct de la sursă, din razele soarelui, și nu dintr-un supliment alimentar, contribuie semnificativ la starea de bine a oricui. Într-un asemenea cadru natural benefic, copiii și părinții se bucură de vacanță și își mențin sănătatea în parametri optimi.

Pentru cei ce doresc să se relaxeze la spa, Centrul Spa & Wellness Mera Resort le pune la dispoziție nenumărate soluții și tratamente. Saloane de masaj și înfrumusețare, saună, hammam și piscină interioară, toate îi așteaptă cu terapii wellness pentru destindere și sănătate. Descoperă dotarile și facilitățile Centrului Spa sau alege una dintre procedurile de wellness, pentru un sejur relaxant! 

La Mera Hotels, activitățile în aer liber sunt întotdeauna posibile: pentru copii, joacă, dans și sport la Kids Club, iar pentru părinți, relaxare la piscine, plajă sau sporturi nautice. Concertele și petrecerile de la terase deja sunt cunoscute în rândul oaspeților noștri care au profitat în trecut de oferta pentru litoral all inclusive. An de an, se pregătesc noi evenimente cu invitați surpriză!

 

Vino și tu! Rezervă cazarea la mare care ți se potrivește și vino să petreci cel mai frumos sejur în familie, la Mera Onix sau Mera Resort!

 

Articole similare
r