Mera Hotels

Mera Resort, cazarea din Venus cu Spa și plajă privată

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

O diversitate de arome, jocuri și activități și momente de relaxare totală se numără printre cele mai apreciate propuneri pe care hotelul Mera Resort, moderna cazare din Venus, le lansează turiștilor care vor să profite la maximum de concediul petrecut pe litoralul românesc.

Mera Resort, parte din lanțul hotelier Mera Hotels, este unul dintre cele trei hoteluri de 4 stele Mera de pe litoralul românesc, și, alături de Mera Onix, este în regim all inclusive - destinația perfectă pentru o vacanță în familie. În acest articol îți vom prezenta toate avantajele pe care Mera Resort le are pentru tine și pentru familia ta, fiind cazarea din Venus pe care trebuie să o incerci! Te va surprinde în cel mai plăcut mod, transformându-ți vacanța în familie într-un sejur modern, de neuitat pe litoralul românesc.
 

Cazare în Venus la hotel sau la vile private

Mera Resort, având regim all inclusive, s-a pregătit cu un număr mare de spații de cazare de 4 stele, pentru a putea găzdui vacanța de vis a sute de familii. Atunci când optezi pentru cazare în Venus la Mera Resort, ai de ales între 326 de camere de hotel, 18 apartamente și 27 de vile cu arhitectură în stil mediteranean.

Mera Blue și Mera Sky sunt cele două corpuri de hotel din cadrul Mera Resort, ce includ toate facilitățile de vacanță. Camere matrimoniale, camere twin și apartamente cu două camere (și două toalete) alcătuiesc spațiul de cazare la hotel, și sunt dotate cu Wi-fi gratuit, aer condiționat, TV LCD, telefon, minibar, seif, fotolii, cabină de duș, uscător de păr, cosmetice hoteliere, cartelă de acces, balcon, uscător de rufe, prosop piscină & plajă. Camerele pot găzui doi adulți și un copil, iar apartamentele cu o suprafață aproape dublă față de camere, sunt potrivite pentru cazarea a doi adulți și doi copii.

La Mera Villas, cazarea din Venus cu aer mediteranean, 51 de apartamente și 51 de camere din cele 27 de vile reprezintă locul în care găsești oaza de liniște după care ai tânjit tot anul. Camera dublă king și camera comunicantă sunt perfecte pentru cazarea a 3 sau 4 adulți în confort suprem, în timp ce apartamentul junior sau apartamentul dublu asigură suficient spațiu și condiții de relaxare pentru câte 4 persoane.

În vreme ce toți clienții cazați la Mera Resort au acces la plaja dedicată, la piscina hotelului (cea mai mare din sudul litoralului!) și la atracțiile acvatice, oaspeții Mera Villas se pot bucura și de intimitatea piscinei cu hidromasaj și mini cascadă din cadrului complexului de 27 de vile. Indiferent pentru ce vei opta – liniște sau distracție – Mera Resort îți oferă toate condițiile pentru o vacanță așa cum ți-ai dorit!
 

Servicii de Spa

Cei care își doresc clipe de relaxare la superlativ pot vizita și Mera Resort Spa, unde se află o piscină interioară, sală de fitness dotată cu aparatură modernă, cabinete de masaj și cosmetică facială, mai multe tipuri de saună, o salină și o grădină Zen. Tratamentele de relaxare, cosmetică și sănătate sunt contra cost, însă starea de bine pe care acestea o aduc trupului și spiritului tău este neprețuită.

Vino la Mera Resort Spa-Wellness să încerci o serie de masaje, împachetări corporale și tratamente faciale personalizate! În acest Centru Spa există și o zonă cu masaje în tandem, unde cuplurile se pot desfăta împreună pe parcursul unui sejur memorabil! Consultă ce avem în ”meniul” de terapii wellness și nu ezita să ceri o ofertă! Tratamentele se fac numai cu programare.
 

All inclusive pentru toate vârstele: mâncare, băuturi, entertainment

Cea mai mare piscină și atracții acvatice, plajă dedicată, locuri de joacă diverse și muzica live în seri culinare tematice reprezintă motivele de bucurie din fiecare zi petrecută la cazarea din Venus, Mera Resort.

Pe plaja privată și la piscina Mera Resort, barul oferă băuturi și gustări all inclusive timp de 12 ore, în intervalul 8:00-20:00. Cei mici se distrează în piscina pentru copii, cu mini aqua park și apă încălzită și tratată bactericid cu lampă UV, în timp ce salvamarii au grijă de siguranța acestora. Șezlongurile și umbrelele de pe plaja dedicată sunt în număr mare (800), pentru ca fiecare oaspete Mera Resort să se poată bucura de o vacanță fără griji!

Un bar all inclusive se găsește și în zona Mera Villas, dar și în restaurantul Mera Resort, unde bufetele variate cu preparate realizate din ingrediente proaspete încântă gusturile tuturor. Fiecare oaspete Mera Resort, indiferent de dieta pe care o urmează sau o preferă, are suficiente variante la alegere, astfel încât la sfârșitul mesei să se simtă îndestulat și mulțumit.

La sfârșitul zilei, programul artistic cu muzică live animează publicul – în luna august, pe 4, Maria Cârneci a ținut un spectacol deosebit, concertul Proconsul a fost surpriza serii în data de 10, iar de Ziua Marinei și de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, 15 august, la Mera Resort s-a dat o petrecere de neuitat la piscină, cu fanfară și bunătățuri pescărești!  

Atomic Pool Party și Hawaiian Pool Party sunt alte două exemple de entertainment all inclusive de care ai parte atunci când îți alegi cazarea pe litoralul românesc în Venus, la Mera Resort!

Vino și tu să te bucuri de o vacanță la superlativ! Alege-ți cazarea potrivită și rezerv-o pe site-ul nostru oficial!

 

 

Articole similare
r