Mera Hotels

Cazare la mare pentru familii cu copii la Mera Hotels

arrowÎnapoi la Blog
1 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

 

În sezonul estival, unul dintre primele lucruri la care ne gândim este să petrecem câteva zile binemeritate de vacanță pe litoral. Soarele și vremea deosebită parcă ne cheamă pe toți la mare, însă înainte de a ne bucura de liniște și relaxare este important să punem la punct câteva detalii ale călătoriei, mai ales dacă urmează să mergem în vacanță alături de cei mici. Unde putem găsi cea mai bună variantă de cazare la mare pentru familiile cu copii? Mera Hotels, cu două dintre cele mai apreciate resorturi din România cu servicii all inclusive de 4 stele pe litoral, se mândrește cu numeroase oferte dedicate părinților care își doresc un sejur alături de prichindeii lor. Iată ce facilități pentru copii trebuie să includă un hotel și de ce merită să alegi Mera Hotels.

Ce facilitați pentru copii trebuie să ofere un hotel

 

Atunci când ne gândim unde mergem la mare cu copiii trebuie să luăm în considerare și ca unitatea de cazare aleasă să fie adecvată familiilor cu copii. Uneori, nu poți călători în anumite destinații de vacanță când ai copii mici deoarece serviciile oferite de structurile turistice nu se adresează și celor mici. Descoperă mai departe în funcție de ce criterii trebuie să alegi un hotel cu facilități pentru copii la mare:

Spații de cazare confortabile

În momentul în care cauți hoteluri pentru copii la mare primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este tipul spațiului de cazare. Fără îndoială, vor fi foarte multe bagaje, mai ales dacă vorbim de bebeluși și copii mici. De asemenea, este necesar și mai mult spațiu pentru că știm cu toții că micuții au foarte multă energie și le trebuie suficient loc ca să se joace sau să desfășoare anumite activități. La Mera Hotels, camerele standard adecvate pentru doi adulți și un copil au o suprafață de 15,2 mp și un ambient extrem de primitor. Dacă vorbim de cazare pentru doi adulți și doi copii, atunci spațiul de vacanță este dublu, respectiv 30 mp, turiștii având posibilitatea să aleagă între camere duble tip family sau apartamente cu dormitor și living sau două dormitoare și un living. În astfel de camere spațioase, cu două băi și două terase, se găsesc elemente de confort pentru întreaga familie, și anume paturi matrimoniale de 180/190 cm, canapele extensibile și pătuț tip țarc pentru copii, la cerere,

Piscină pentru copii

 

 

Ce îi face pe copii fericiți la mare? Cu siguranță, toți părinții vor răspunde că apa și nisipul fin. Ei bine, este necesar ca unitățile de cazare la mare pentru familii cu copii să dispună de cel puțin o piscină pentru cei mici. Pe plajă, adulții nu sunt niciodată relaxați pentru că trebuie să fie în permanență atenți la juniorii lor. Situația se schimbă însă la piscina hotelului, unde apa este de foarte mică adâncime, încălzită și filtrată în continuu, cu tratament UV, iar spațiul este tot timpul supravegheat de un salvamar. Pe lângă faptul că cei mici pot descoperi plăcerea de a se bălăci, la un hotel cu piscină pentru copii pot exista și mini aqua park-uri care să le pună la încercare imaginația și pofta de joacă.

Loc de joacă pentru copii

 

 

Putem spune că este imperios necesar să alegi cazare la mare cu piscină și loc de joacă pentru copii pentru ca cei mici să se bucure din plin de vacanța pe litoral. În parcurile special amenajate prichindeii se pot juca în voie, în fiecare zi, locul fiind dotat cu tot ceea ce este necesar pentru a transforma fiecare moment într-o experiență de neuitat. În plus, dacă merg într-o stațiune pentru copii la mare, într-unul dintre cele mai bune hoteluri din România, adulții pot avea un sejur pe cinste. Aici există și supraveghetori experimentați care îți țin pe cei mici ocupați cu o mulțime de activități educativ-recreative. De pildă, la Mera Hotels, programul este valabil 12 ore pe zi și se adresează micuților cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. Pe lângă acestea, distracția copiilor poate fi asigurată și prin seri artistice cu filme, spectacole sau mini-discotecă.

Meniuri pentru copii

În România, este de preferat o vacanță all inclusive pentru că hotelurile duc acest concept la superlativ prin calitatea serviciilor oferite pentru adulți și copii. De regulă, cei care sunt în căutare de cazare la mare pentru familii cu copii își doresc să aibă la dispoziție și spații în care să le poată pregăti micuților mâncăruri sănătoase. Hotelurile all inclusive, care au și meniuri pentru cei mici, oferă preparate culinare speciale, gătite la abur sau fierte, fără sare sau condimente, ideale pentru copii, precum. De asemenea, părinții au la dispoziție blendere pentru a combina și pasa alimentele pe placul micuților oaspeți. 

Plajă privată

Un hotel cu plajă privată este tot ceea ce și-ar putea dori o familie cu unul sau mai mulți copii atunci când nu vor să aibă nici o grijă în ceea ce privește găsirea unor șezlonguri confortabile, cu umbrele și beach bar cu băuturi răcoritoare și înghețată chiar pe malul mării.

Avantajele oferite de Mera Hotels

Atunci când te interesezi de cazare la mare pentru familii cu copii, îți dorești un resort all inclusive în care cei mici să aibă parte de o vacanță memorabilă din toate punctele de vedere. Nu te poți limita la a găsi cea mai bună cazare la un hotel cu piscină pentru copii.  Mera Hotels, lanțul hotelier care concurează cu cele mai bune servicii all inclusive din străinătate, a creat aceste spații sub denumirea de Kids Club. Mai mult decât atât, la Mera Resort din Venus și Mera Onix din Jupiter - Cap Aurora, cei mai buni animatori profesioniști din țară vin în fiecare vară cu noi surprize pentru a-i amuza pe copii de la răsărit până la apus.

Serile cu mini disco și spectacolele de teatru cu păpuși sunt super hazlii! Lecțiile învățate prin jocuri, sport și exerciții îi țin pe cei mici activi și fericiți, în timp ce părinții se bucură de un concediu la superlativ. Personaje animate faimoase, de la Mickey Mouse, la Minions, își fac mereu apariția în albumul foto al familiei cu cele mai reușite instantanee cu copii la mare. Mera Hotels oferă cele mai bune servicii de cazare la mare pentru familii cu copii, în două dintre cele mai liniștite stațiuni din sudul litoralului românesc.

Măsuri de siguranță

Încă din 2020, orice cazare a trebuit să respecte noi standarde pentru siguranța oaspeților și angajaților. Astfel, chiar dacă complexul Mera Hotels a fost etichetat ca fiind o unitate de cazare sigură, curată și cu piscine tratate bactericid cu lampă UV, măsurile de siguranță au fost intensificate. Astfel, Mera Hotels a implementat din 2020 un set de măsuri de siguranță Covid 19. Printre acestea, amintim:

  • Purtarea măștii în spațiile comune
  • Păstrarea distanței prin respectarea marcajelor de pe podea
  • Servirea meselor principale în serii agreate la momentul cazării
  • Curățarea și dezinfectarea frecventă a spațiilor comune și a zonelor de contact
  • Dezinfectarea spațiilor de cazare cu lampa UVC.

Pentru că Mera Hotels dorește să ofere cea mai relaxantă, sigură și memorabilă cazare la mare pentru familiile cu copii, am luat toate măsurile necesare. Astfel, părinții și micuții lor se pot bucura în voie de toate avantajele unei vacanțe all inclusive la mare.

Cazare cu tichete de vacanță

Dacă printre beneficiile pe care ți le oferă firma la care lucrezi se numără și tichetele de vacanță, poți alege o cazare la hotel în Venus, la Mera Hotels. Bonurile valorile deductibile pot fi utilizate ca instrument de plată pentru a achiziționa servicii turistice pe teritoriul țării noastre. Cazarea cu tichete de vacanță la mare reprezintă o oportunitate uriașă pentru familiile cu copii care au șansa de a petrece un sejur de vis într-o unitate de 4 stele, all inclusive.

Divertisment pentru întreaga familie

 

 

Concediul este acea perioadă așteptată de către orice persoană, dar mai cu seamă de către orice părinte. În sfârșit este vreme pentru odihnă, relaxare, călătorii și momente speciale cu familia! Pe plaja privată, la piscina uriașă cu atracții acvatice (tobogane, aqua masaj, aqua vortex) sau la piscina infinity, de un albastru nemărginit, entuziasmul copiilor și părinților se vede și se aude toată vara. În plus, sunt și o mulțime de locuri de vizitat cu copiii în România, în apropiere de stațiunile de pe litoral.

Coloana sonoră este dată și de către spectacolele de dans și concertele unor artiști celebri. În această vară,  la Mera Hotels, cazarea pentru familii cu copii numărul 1 din sudul litoralului, Pepe, Andreea Bălan și Proconsul au confirmat deja prezența cu show-uri speciale!

Confirmă și tu, contactându-ne direct sau făcând o rezervare pe site-ul nostru. Mera Resort și Mera Onix te așteaptă până în octombrie cu spații de cazare variate, servicii și facilități de patru stele și o atmosferă minunată.

Articole similare
r