Mera Resort

Despre Mera Resort
Cu noi începe povestea ta de vacanță!

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

*Suplimentele pentru copii și opțiunea pentru pat suplimentar se pot adăuga după selectarea camerei.

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Destinația perfectă de vacanță

Descoperă Mera Resort

Cel mai mare resort all inclusive din sudul litoralului te așteaptă cu cazare de 4* în hoteluri și vile, spa, cea mai mare piscină și zeci de atracții în fiecare seară. Situată în stațiunea Venus de pe litoralul românesc, Mera Resort te încântă cu o multitudine de servicii și facilități care, cu siguranță, te vor face să revii aici și în următoarele vacanțe. Despre Mera Resort întotdeauna îți vei aminti cu plăcere!

Rezervă
ofertameraresortallinclusvMeraVillasrestauran
  • 800 locuri cazare1000 locuri de cazare
  • locuri parcare500 locuri de parcare
  • 377 camere422 camere
  • 69 ap98 apartamente
  • 27 de vile49 de vile
  • 4 psicine 5 piscine în aer liber
  • 4 baruri4 baruri All Inclusive
  • corp hotel_12 corpuri de hotel

Vacanța All Inclusive

Avantajul de la Mera Resort

Sub umbrela All Inclusive, toată lumea se bucură de o vacanță plăcută. Meniurile variate, după pofta inimii, distracția din piscinele pentru cei mici dar și pentru adulți, divertismentul de calitate și plajă privată îți transformă sejurul în o experiență memorabilă alături de familie. Alege vacanța All Inclusive la Mera Resort!

Vezi detalii

Cele mai noi experiențe de la Mera Resort

REDESCOPERĂ LITORALUL ROMÂNESC DIN VACANȚA OASPEȚILOR NOȘTRI

Pentru prima dată la un all-inclusive acasă, am rămas plăcut impresionați. O curățenie desăvârșită peste tot, mâncare suficientă și diversă, zilnic erau schimbate felurile de mâncare, arătoase și gustoase. M-a uimit și varietatea de pâine, compoturi, salate! Plus gustările între mese… Și da, plaja amenajată frumos, curată, cu nisip fin.
Program artistic divers, trupe locale bune, echilibrate ca genuri muzicale, pentru toate gusturile. Concert Mandinga minunat sau Alin Oprea (Talisman). Pentru copii, răsfăț maxim, de la piscina specială, loc de joacă frumos outdoor/indoor, program artistic, teatru.
Piscinele impecabile. Ne-am simțit minunat!!!
Robert, iulie 2022
Mulțumim, Mera Resort, pentru vacanța de 5 stele!!!!! Totul la superlativ! Mulțumim întregului personal pentru profesionalism! Am învățat ceva de la voi: se poate să fii mereu serviabil, amabil și cu zâmbetul pe buze!!!! Mâncarea a fost excelentă! Diversificată și foarte gustoasă! Curățenia exemplară. Distracția maxima! Mera Resort, depășiți multe hoteluri all-inclusive de 5 stele din Turcia, Bulgaria, Egipt!
Vom reveni cu siguranță! Multumim încă o dată! Vă iubim! ❤️
A. Zaharia, iulie 2022
Șederea la Mera Resort din Venus a fost pentru noi una completă: de la amabilitatea personalului, cazarea excelentă, masa variată, cu muuulte opțiuni delicioase, petrecerile de seară atât pentru copii, cât și pentru adulți, facilitățile locației care includ absolut tot ce îți poți dori, plaja privată cu bar propriu.... Practic, intri în resort și, pe tot timpul vacanței, nu mai ești nevoit să ieși sau să mai cumperi ceva.
Recomand cu drag! Noi mergem deja de doi ani la rând…!
A. Manolache, iunie 2022
Resort excelent pentru petrecerea vacanței la mare! Fie că am ales hotelul sau complexul de vile, serviciile all-inclusive au fost identice și de calitate.
Camere frumoase și curate, plaja privată cu intrare lină în mare, multe piscine, șezlonguri, entertainment în fiecare zi, suficiente opțiuni la mesele principale și gustări, confort, intimitate în zona cu vile, siguranță și activități pentru copii… Noi ne vom petrece și alte vacanțe în familie aici.
Laura S., octombrie 2022
Totul la superlativ!!! Am fost pentru prima dată și clar nu pentru ultima. Voi reveni și în următorii ani. Camerele sunt extraordinar de curate, lenjeriile impecabile, mâncarea foarte diversă și absolut delicioasă. Piscinele sunt foarte bine întreținute, iar personalul este foarte drăguț și bine pregătit.
Ar mai fi de adăugat foarte multe la această listă, dar nu ar ajunge spațiul.
Teodora T., septembrie 2022
premii mera hotels

Premii Mera Resort

Distincțiile noastre

Mera Resort, ca parte a Mera Hotels, are misiunea de a oferi tuturor oaspeților noștri toate condițiile necesare pentru un sejur memorabil, cu servicii de cea mai înaltă calitate pe litoralul românesc, este recompensată cu diferite premii, pentru care suntem foarte recunoscători.

ArrayArrayArray

r