Mera Hotels

Vacanța 2021: siguranță și confort pentru toată familia

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

La orizont se zărește vacanța de vară! Începe numărătoarea inversă până la debutul sezonului estival; nisipul și marea își fac încălzirea pentru a îi primi pe toți cum se cuvine. Iar la Mera Hotels se fac ultimele pregătiri pentru încă o vacanță memorabilă pentru oaspeții de toate vârstele. Înarmați cu o serie de măsuri de igienă și prevenție a răspândirii virusurilor, Mera Hotels vă așteaptă cu vacanțe all inclusive sigure începând din iunie. 

Află cum reușim să împăcăm conceptul all inclusive cu măsurile Covid19 Safe! În urma tuturor acestor măsuri adoptate (valabile și în 2021), Mera Hotels este nominalizat la premiile Top Hotel Awards, la categoria „Excelență în măsurile de igienă și siguranță”. Dacă și tu ai petrecut o vacanță sigură și frumoasă în familie la Mera Hotels, votează aici!

 

Vacanța voastră la Mera Hotels a devenit și mai confortabilă

 

Mera Hotels și-a asumat, de la bun început, responsabilitatea de a pune la dispoziția oaspeților facilități și servicii de 4 stele în modernele sale unități de cazare din sudul litoralului. Facilitățile și serviciile de 4 stele au primit, încă din 2020, un upgrade la capitolul siguranță, deoarece întreaga echipă își dorește să le ofere oaspeților experiența de vacanță la care visau, mai ales, în cele mai stresante clipe. 

La Mera Hotels, siguranța și confortul oaspeților noștri sunt permanent o prioritate. În 2020, recomandările instituțiilor mondiale și naționale de sănătate publică au constituit un motiv suplimentar pentru a regândi toate serviciile oferite în regim all inclusive cu scopul prevenirii răspândirii Covid-19. Regulamentul intern a fost actualizat, astfel încât oaspeții noștri să aibă parte de vacanțe memorabile în condiții speciale de siguranță și igienă, iar angajații să lucreze într-un mediu sigur. Toate aceste măsuri au făcut ca Mera Onix să fie printre cele mai atractive destinații de vacanță, într-un sezon dominat de incertitudine.

Deși, la prima vedere, conceptul de vacanță all inclusive în România într-o manieră cât mai sigură pare dificil de realizat (în special atunci când majoritatea oaspeților este reprezentată de familii cu copii), Mera Hotels a mizat pe o organizare temeinică. Astfel, a reușit în 2020 să ofere vacanța sigură și distractivă promisă. 

Organizarea a început cu echipa și modul de lucru al acesteia: instruirea cu privire la măsurile de pregătire și prevenire esențiale. De la accesul angajaților în unitățile hoteliere numai prin căi separate, speciale, la actualizarea echipamentului de lucru și limitarea contactului direct între angajați și oaspeți, Mera Hotels a eficientizat fluxurile interne. În plus, dezinfectarea frecventă a tuturor spațiilor comune, impunerea unui regulament de bună circulație a oaspeților și marcajele pentru păstrarea distanței sociale au ajutat la crearea unui spațiu mai sigur și mai civilizat. Chiar și cei mici s-au putut simți bine de tot la Kids Club în aer liber, deoarece indicațiile animatorilor și marcajele de pe podea le-au protejat spațiul personal.

Excelență în măsurile de igienă și siguranță

Unul dintre avantajele unei vacanțe all inclusive este varietatea meniului și gustărilor servite în regim bufet. Pentru a asigura distanțarea și siguranța, dar și satisfacția oaspeților noștri în sejurul lor all inclusive, mesele principale și gustările au fost servite de către angajații restaurantelor. Mesele principale au avut programe noi de servire, în serii, agreate încă din momentul de check-in al oaspeților. Panourile de plexiglas de la bufete și servirea meselor sau gustărilor exclusiv de către personalul angajat și echipat conform recomandărilor au prevenit aglomerația, răspândirea microbilor și au asigurat confortul oaspeților. 

Dezinfectarea cu lampa UVC a spațiilor de cazare după fiecare check-out a fost, de asemenea, o soluție foarte eficientă pentru protejarea sănătății oaspeților Mera Hotels.

Atenția la detalii, reorganizarea și implementarea celor mai bune soluții ne-au ajutat să depășim obstacolele din calea spre o vară sigură și o vacanță fără griji. Tu ne-ai votat?

Alege Mera Hotels!

Faptul că lucrăm cu lideri în domeniul produselor dezinfectante și de curățenie ne consolidează rezultatele într-un sector greu încercat din 2020 încoace. Confortul, sănătatea și starea de bine a oaspeților sunt permanent prioritățile noastre, iar satisfacția oaspeților, cea mai mare recompensă: 

Locație excelentă, vedere la mare, camere elegante, foarte curate, respectarea tuturor normelor de protecție sanitară, oameni primitori, amabili și prietenoși, mâncare excelentă, servire ireproșabilă, liniște, totul la superlativ. Recomand cu drag! - Iary P., februarie, 2021

Cazarea ta de patru stele cu vedere la mare te așteaptă în sudul litoralului românesc! Petrece o vacanță așa cum îți dorești pentru tine și familia ta în hotelurile noastre all inclusive, Mera Resort și Mera Onix. Atât în vacanța din Venus cu all inclusive, cât și la all inclusive în Jupiter-Cap Aurora, numai bucuria este molipsitoare. Singura condiție este să respecți regulamentul Mera Hotels Covid19 Safe. Nu vei uita experiențele minunate trăite în aceste hoteluri de 4 stele de pe litoral

 

Articole similare
r