Mera Hotels

Activități pentru copii într-o vacanță all inclusive

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Dacă în perioada sezonului rece v-am prezentat câteva activități pentru copii, acelea erau recomandări pentru a alunga plictiseala celor mici care erau nevoiți să își petreacă majoritatea timpului în casă. Din fericire pentru toți, perioadele cu școala online și telemunca par să fie date uitării în sezonul estival.  Gândul la vacanța de vară și concediul la mare a fost ca un colac de salvare pe parcursul perioadelor dificile. 

Vacanța all inclusive la mare este ocazia perfectă să te relaxezi împreună cu familia și să uiți de griji. Ai găsit cea mai bună variantă de cazare la mare pentru familiile cu copii așa că, cel mai probabil, abia aștepți sejurul la Mera Hotels. Aici, tu și cu familia ta aveți parte de o experiență de vacanță la superlativ pe litoralul românesc! 

Activități pentru copii, spectacole și concerte, mese variate și mereu delicioase, relaxare  la plajă și la piscină sunt doar câteva capitole din povestea voastră de vacanță scrisă la Mera. Totuși, cei mici au nevoie de activități chiar și când se află la plajă, pentru că energia și pofta lor de joacă nu au limite. 

Să explorăm câteva activități pentru copii pe care le puteți face împreună la malul mării! Dacă sunt pe placul vostru sau aveți și alte idei de a-i distra pe cei mici, dați-ne de veste pe paginile de Facebook, pe Instagram sau pe canalul Youtube Mera Hotels.
 

Cele mai distractive activități pentru copii la plajă

În stațiunile Venus și Jupiter-Cap Aurora, factorii balneoclimaterici de la malul mării sunt benefici pentru întreaga familie. De aceea, este recomandat să petreceți o parte din timp pe plajele private Mera Resort și Mera Onix din aceste stațiuni, unde aerosolii marini ajută și întăresc sistemul imunitar. 

Competițiile, explorarea mediului natural, jocurile și creativitatea - activitățile de la plajă propuse de echipele de animatori Mera Hotels au ca scop consumarea energiei celor mici în moduri cât mai distractive! Cu ajutorul acestora, copiii vor învăța lucruri noi și vor face multă mișcare în aer liber.   
 

Vânătoarea de comori

Plaja este locul ideal să organizezi vânători de comori. Acestea pot fi făcute sub forma unor competiții între cei mici, sau pur și simplu sub forma unei liste de obiective de căutat care să-i țină ocupați. Pe listă poți include obiecte care pot fi găsite în mod normal cu ușurință pe plajă, cum ar fi pietre, alge sau diverse tipuri de scoici. 
 

Cât de mult poți săpa?

Săpatul în nisip a fost și va rămâne o activitate pentru copii distractivă și chiar pentru adulți. Adaugă elementul de competiție și ai rețeta perfectă pentru o zi de vară hazlie la plajă. După ce copilul sau copiii au săpat cât au putut, vezi dacă poate încăpea un adult în groapă, sau continuă competiția prin a le spune să umple locul săpat cu apă cât de repede pot. Desigur, la final, asigură-te că astupi groapa cu nisip pentru ca plaja să rămână un loc sigur pentru toți cei care o folosesc.

Întrecerea cu o găleată de apă

Dă-i fiecărui copil un recipient de plastic sau o scoică mare și spune-le să alerge până la mare, să umple obiectul cu apă, iar apoi să fugă cu el până la o găleată goală. Țelul este de a vărsa cât mai puțină apă, ca să poată umple găleata din cât mai puține ture. 
 

Trasul funiei

Pentru această activitate interactivă la plajă este nevoie de un număr par de adulți și de copii. Ia o funie sau un prosop mai mare, împarte adulții și copiii în două echipe și dă start la războiul de tras! Asigură-te că ai trasat o linie pe nisip; echipa care trece de această linie va fi cea învinsă. 
 

Acoperă un prieten pe plajă

Când te afli într-o vacanță la mare, nisipul îți dă o grămadă de posibilități de distracție. Cei mici adoră să se joace în el! O activitate pentru copii care cu siguranță se va dovedi a fi una dintre preferate este acoperirea unui prieten cu nisip. Cel mic va avea nevoie de o găletușă și o lopățică pentru a face o adâncitură. Apoi, prietenul sau părintele se va așeza în adâncitura creată, iar cel mic poate să-l acopere cu nisip. Pentru siguranța celui acoperit, este o idee bună să poarte ochelari de protecție (ca cei de înot), ca să nu-i intre nisipul în ochi.
 

Întrecere cu mingi și pistoale cu apă

Pentru această întrecere pe plajă vei avea nevoie de pistoale cu apă pentru toți copiii din grup și de câteva mingi. Împarte copiii în două echipe și dă-le fiecăruia câte un pistol cu apă. Trasează câte o linie în nisip pentru fiecare echipă și aliniază mingile. Echipele trebuie să se folosească de pistoalele cu apă pentru a aduce toate mingile în partea lor. Jucătorii se pot mișca în jurul mingilor și au voie să-și umple pistoalele cu apă.

O alternativă a acestui joc este de a-i da fiecărui copil o minge de plajă și de a-i pune să stea în spatele unei linii trasate în nisip. Țelul este de a stropi mingea până aceasta trece de a doua linie trasată în nisip.
 

Construiește!

O altă idee de activitate pentru copii clasică la plaja cu nisip fin este construirea de forme și fortificații. Copii își pot folosi creativitatea pentru a crea orice își doresc, de la un om de nisip (în locul unuia de zăpadă), până la castele sau animale de nisip.

Atunci când ești cu familia la plajă, senzația de libertate și bucuria par să fie nemărginite, precum orizontul mării. Aceeași senzație vă însoțește și la piscină, un alt loc unde cei mici se bucură strașnic, singuri sau cu animatorii Mera Hotels.

 

Activități pentru copii la Kids Club

Vacanța all inclusive nu poate fi completă fără serviciile și facilitățile pentru toate vârstele. Hotelurile cu piscină pentru copii de la Mera Resort și Mera Onix se fac remarcate în stațiunile Venus și Jupiter-Cap Aurora. Familiile atrase de avantajele oferite de vacanțele all inclusive în sudul litoralului românesc sunt plăcut surprinse de calitatea serviciilor Mera Hotels și de toate activitățile recreative care au loc aici.  

Chiar dacă plaja și marea sunt foarte atractive, nu petreceți întreaga vacanță acolo - mai sunt multe alte experiențe și activități speciale pentru voi!  

Când vei simți nevoia de a te retrage, vei putea profita de multitudinea de activități pentru copii asigurate de Mera Hotels, la Kids Club. Printre acestea se numără și programele de gimnastică la piscina dedicată celor mici, jocurile cu animatorii în parc, concursurile și programe educative - în trecut, acestea au fost de educație sanitară, gastronomică și rutieră. Află mai multe despre experiențele copiilor la Mera Hotels din vara lui 2020! Cât timp tu te relaxezi, copiii se bucură în felul lor de serviciile Mera. 

În prezent, pregătim multe surprize frumoase pentru părinți și copii, cu programe Kids Club de neuitat! Nu va fi dificil, având în vedere multitudinea de spații dedicate celor mici: mini tobogane și jeturi de apă,  parc cu tiroliană, tobogane, trambulină, leagăne și balansoare și cei mai buni animatori! Sunt multe activități pentru copii posibile în vacanța de vară de la Mera Hotels, la care poți participa cu familia rezervând un sejur direct pe site-ul nostru!

 

Articole similare
r