Mera Hotels

Idei de jocuri pe plajă pentru copii și adulți

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Te pregătești de o vacanță pe malul mării și vrei să te bucuri de momente pline de distracție alături de familie și prieteni? Plaja este un teren de joacă ce oferă posibilități infinite, atât pentru copiii plini de energie și entuziasm, cât și pentru adulții în căutare de relaxare și amuzament. Pentru a te ajuta să petreci clipe de neuitat în următoarea ta vacanță, ți-am pregătit câteva idei captivante de jocuri pe plajă, la mare. Intră în spiritul competiției și bucură-te de momente captivante, individual sau în echipă! Iată ce opțiuni ai!

 

Volei pe plajă

Litoralul românesc îți oferă numeroase destinații în care poți merge cu copiii pentru a vă bucura împreuna de câteva reprize antrenante de volei pe plajă. Acest joc popular și distractiv este modalitatea ideală de a petrece o după-amiază plăcută în aer liber. Pentru a începe jocul, vei avea nevoie de o minge de volei mai mare și mai ușoară decât cele obișnuite, dar care să reziste cu succes la apă și nisip.

volei-pe-plaja

 

Formează echipe de minim 2 persoane și stabilește regulile încă de la început. Dacă sunteți un grup mai mare, puteți juca în formatul 4 contra 4, pentru mai multă interacțiune și competiție. Regulile jocului de volei pe plajă sunt similare cu cele ale voleiului obișnuit: jucătorii pot atinge mingea de cel mult trei ori înainte de a o trimite înapoi peste fileu. Desigur, poți adapta regulile în funcție de preferințele și abilitățile voastre.

 

Fotbal pe plajă

Fotbalul pe plajă este o variantă captivantă a sportului rege, care combină pasiunea pentru fotbal cu atmosfera relaxantă de pe malul mării. Jucat pe nisipul fin, în aerul proaspăt al mării, acest joc îți va oferă o nouă dimensiune de distracție și entuziasm. Puteți forma echipe dintr-un număr mai redus de jucători, precum 4 sau 5. Scopul este să înscrii goluri spectaculoase în poarta adversarilor, iar principiile de bază rămân aceleași ca în cazul fotbalului obișnuit. Fotbalul pe plajă este o modalitate excelentă de a-ți demonstra abilitățile, de a socializa și de a te bucura de atmosfera plajei într-un mod activ și competitiv.

 

X și 0 pe nisip

Dacă ești în căutarea unei activități simple și captivante pentru copii atunci când petreceți timp malul mării, dă startul unei sesiuni de X și 0 pe nisip! Această versiune distractivă și relaxantă a clasicului joc este perfectă în orice moment și nu necesită niciun accesoriu. Folosește nisipul fin ca tablă de joc și desenează cu degetele sau o scoică o grilă dreptunghiulară pe plajă. Apoi, marcați pe rând "X"-urile și "0"-urile în căsuțele grilei, până când prima persoană formează o linie orizontală, verticală sau diagonală. Repetă procesul de câte ori vrei și nu uita să ții scorul tot pe nisip!

 

Concurs de construit castele de nisip

Construirea castelelor de nisip este potrivită pentru toate vârstele. Fie că te afli pe o plajă publică sau ai ales una dintre cele mai căutate facilități pentru vacanța la mare, plaja privată cu beach bar, cu siguranță vei găsi un loc potrivit pentru organizarea unui concurs captivant. Tot ce trebuie să faci este să stabilești care sunt criteriile pentru câștigarea concursului și să-ți pui imaginația și abilitățile la lucru! 

Alege un loc pe plajă, care să nu deranjeze ceilalți oaspeți, și începe să construiești castelul cu turnuri, ziduri și detalii fascinante. Creativitatea și cooperarea sunt cheile succesului. La final, analizează fiecare castel și decide câștigătorul în funcție de originalitate, complexitate și calitatea construcției. 

 

Jocuri cu frisbee

Dacă vrei să te distrezi și, totodată, să faci mișcare, poți experimenta o varietate de jocuri antrenante și competitive cu un simplu frisbee. Regulile de bază pentru sunt foarte simple. Jucătorii aruncă discul unul către celălalt, încercând să îl prindă înainte ca acesta să cadă pe nisip. Scopul jocului este să păstrezi discul în mișcare, însă poți adapta regulile în funcție de preferințele tale. De asemenea, poți să te bucuri de momente amuzante și energice cu un frisbee și atunci când mergi la plajă cu animalul tău de companie (acolo unde este permis accesul cu animale de companie)!

 

jocuri-pentru-copii-si-adulti-pe-plaja

Șotron pe nisip

Șotronul pe nisip este un joc clasic și distractiv, ideal pentru copii dar și pentru cei mari. Pentru pregătirea terenului, alege o suprafață plană și curată și începe să desenezi căsuțele cu degetele sau cu un băț. Numărul acestora și complexitatea șotronului poate varia în funcție de vârsta jucătorilor și de nivelul de dificultate pe care vrei să-l obții.

Regulile sunt simple. Fiecare jucător trebuie să sară pe un picior în fiecare căsuță, fără să calce pe liniile desenate și fără să-și piardă echilibrul. Poți face jocul mai interesant dacă folosești obiecte precum scoici sau pietre pentru a marca anumite căsuțe sau îi poți încuraja pe cei mici să își folosească imaginația și să personalizeze jocul în funcție de interesele și abilitățile lor!

 

Vânătoare de comori

Pentru a organiza o vânătoare de comori pe plajă, stabilește un traseu cu puncte de reper și ascunde obiecte de-a lungul acestuia. Creează o hartă sau o listă de indicii pentru a ghida jucătorii în căutarea comorilor ascunse. Menține interesul participanților prin alegerea unor obiecte de diferite forme, culori și dimensiuni, precum scoici, pietre colorate, jucării de plajă sau chiar mesaje în sticlă și asigură-te că acestea sunt ușor de găsit și de recunoscut.

Încurajează cooperarea și spiritul competitiv formând echipe și stabilește încă de la început regulile jocului. Nu uita să setezi un timp limită pentru găsirea tuturor obiectelor și să oferi premii sau recompense pentru echipele câștigătoare.

 

Idei de activități în locurile de joacă Mera Hotels

 

activitati-pentru-copii-la-mera-hotels

 

Mera Resort este ideal pentru vacanțele cu familia, în primul rând pentru că oferă o varietate de opțiuni de divertisment pentru toate vârstele. Poți petrece clipe relaxante la piscină, unde cei mici se pot distra în siguranță în piscina pentru copii cu apă încălzită, sub supravegherea permanentă a unui salvamar. Piscinele noastre sunt echipate și cu mini tobogane, jeturi de apă, aqua vortex sau banchete cu hidromasaj pentru a satisface nevoile tuturor membrilor familiei!

Indiferent dacă optezi pentru un sejur all-incluisve la Mera Resort sau la Mera Onix, ai și loc de joacă pentru copii, atât în interior, cât și în aer liber. Aici, cei mici pot petrece clipe minunate la umbră, sub atenția constantă a unor supraveghetori experimentați care vor anima atmosfera cu jocuri și concursuri captivante. Tot aici, copii se pot bucura de ateliere de creație sau diverse activități ideale pentru vârste variate.

Iar pentru că ne dorim ca vacanța petrecută în locațiile noastre să-ți lase cele mai frumoase amintiri, în această vară ți-am pregătit și o serie de concerte cu artiști îndrăgiți.

spectacole-artisti-mera-hotels

În luna iulie te vor încânta Mandinga, Compact, Lora și Anna Lesko, în august te poți distra alături de Connect-R, Compact și Spitalul de Urgență, iar in septembrie ți-am pregătit seri minunate alături de Proconsul. În plus, în fiecare seară, pe scenele Mera Onix, Mera Resort si Mera Villas vor concerta și alte vedete, precum Claudia de la Cream, Alin Oprea de la Talisman sau Mihai Trăistariu.

Așadar, dacă vrei să petreci momente antrenante, dar și clipe de relaxare pe malul mării alături de cei dragi, ține cont de activitățile pe care ți le-am recomandat și alege cu încredere locațiile Mera Hotels! Vei descoperi o atmosferă încântătoare și o multitudine de activități recreative pentru cei mari și mici!

 

Articole similare
r