Mera Hotels

La plajă: beneficiile și riscurile expunerii la soare vara

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Printre cele mai plăcute senzații de pe litoral este momentul când pășești, desculț sau în papucii de plajă, pe nisip. E o plăcere să simți cum pasul ți se afundă în nisipul fin, iar firele acestuia îți mângâie ușor picioarele. Însă atunci când nisipul de pe plajă este prea fierbinte pentru pielea goală a tălpilor, senzația poate fi usturătoare. Din fericire, Marea Neagră te răcorește imediat!

În zilele de plajă cu temperaturi foarte ridicate, este important să știm cum să ne protejăm pe noi înșine dar și familia de efectele nocive ale arșiței. Iată cum vă puteți bucura din plin și în siguranță de zilele de plajă:
 

O plajă de beneficii pentru sănătate

Atunci când pielea este expusă la soare, în organism începe să se producă vitamina D. Aceasta stimulează activitatea sistemului imunitar al fiecăruia și are rol în reglarea ritmului cardiac și întărirea oaselor. Vitamina D este necesară pentru creșterea armonioasă și sănătoasă a copilului, căci ajută la dezvoltarea oaselor și a creierului și la buna funcționare mintală pe parcursul vieții. Încercați cu cei mici o serie de activități pentru copii la plajă, pentru doza de vitamină D obținută într-un mod distractiv!

Prin expunerea la soare, pielea se vindecă de răni/acnee și capătă bronz. Bronzul face ca pielea să aibă un aspect frumos, exotic, făcând ca zâmbetul să pară mai alb și mai strălucitor, iar privirea mai luminoasă. Bronzul ne redă un plus de încredere în sine, senzualitate și amintirea unei vacanțe pline de bucurie. Razele calde ale soarelui ne hrănesc spiritul cu optimism și, în plus, distrug microorganismele, prevenind infecțiile. 

Așadar, verile petrecute la plajă pot aduce beneficii pentru sănătatea mintală și fizică a tuturor. Iar atunci când pe plajă se află și un bar all inclusive cu înghețată și alte gustări plus băuturi răcoritoare, ziua este perfectă. Încearcă și tu experiența unui sejur all inclusive pe litoralul românesc! 
 

Riscurile expunerii la soare

Tot ce este excesiv ne poate dăuna, inclusiv razele soarelui. Din dorința de a căpăta un bronz puternic și plăcerea relaxării îndelungate la plajă, expunerea prelungită la soare este periculoasă din mai multe motive. Soarele puternic poate arde pielea, cauza insolații, deshidratare (ceea ce scade imunitatea) și îmbătrânirea prematură a pielii. 

Insolația este în special periculoasă pentru copii, bunici și persoanele cardiace ori cu probleme pulmonare. Pentru protejarea sănătății tale și a familiei tale în zilele de plajă, hidratați-vă cu apă din plin și nu stați cu capul descoperit la soare între orele 11.00 și 17.00. Nu uitați să folosiți loțiuni de protecție solară și ochelarii de soare!

Pe lângă beach bar, plajele private Mera Hotels au sute de șezlonguri cu umbreluțe pentru oaspeții săi, pentru ca aceștia să se poată relaxa și bronza în siguranță. Iar când hotelul este situat pe plajă, este cea mai bună variantă de cazare la mare 2021
 

Mera te cheamă la ea!

Petrece-ți vacanța în familie la Mera, în hotelurile sale din Venus și Jupiter-Cap Aurora, situate pe plajă sau foarte aproape de mare. Mera Resort Venus și Mera Onix Cap Aurora dispun de sute de locuri de cazare la mare în condiții de patru stele, cu servicii și facilități all inclusive la standarde internaționale. 

Plajele private și piscinele cu șezlonguri și umbrele, barurile, restaurantele și terasele all inclusive, programele de divertisment pentru adulți și copii, echipele amabile și măsurile de siguranță surprind plăcut oaspeții veniți în căutarea unui sejur la superlativ. Rezervă pe site-ul nostru camera preferată și ne vom vedea în curând la plajă!

 

Articole similare
r