Mera Hotels

“NEATZA” se spune acum de pe litoral!

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

În al 11-lea an de emisie, iată că a venit și momentul ca matinalul Antena 1 “Neatza cu Răzvan și Dani” să ajungă și în sudul litoralului. După o săptămână în care au transmis live din Delta Dunarii, Răzvan și Dani sunt oaspeții noștri pentru două săptămâni. Începând cu 15 iulie, spunem “Neatza” de pe terasa hotelului Mera Onix. Alături de Răzvan, Dani, Vlăduț, Cătălin și toți invitații lor, distracția va fi la cote maxime. 

Unul dintre invitații emisiunii a fost Mihaela Surin, director executiv Mera Hotels, care a vorbit despre sejururile all inclusive, și nu numai.

Vezi aici detaliile înregistrării. 
 

Două săptămâni de distracție, jocuri și concursuri, invitați speciali și foarte multe surprize ne așteaptă pe toți. O emisiune îndrăgită, interactivă, live, pe care suntem bucuroși și onorați să o găzduim. Desigur, toți oaspeții noștri se vor putea bucura de show și vor putea participa interactiv la jocurile, concursurile și provocările îndrăgiților prezentatori. Fie că vorbim de o petrecere la piscină, un concurs pe plajă, toți oaspeții noștri se pot bucura din plin de cele două săptămâni de distracție.

Vă invităm pe toți să spuneți “Neatza cu Răzvan și Dani” alături de îndrăgiții moderatori, să vă bucurați din plin de toate activitățile și provocările puse la cale de întreaga echipă Antena 1, aici, la Mera Onix.
 

AM DAT STARTUL UNEI VERI PLINE DE DISTRACȚIE!

Vara aceasta distracția este la Mera Hotels! Fiecare săptămână este plină de surprize: de la super petreceri la piscină la petreceri pe plajă alături de mascotele noastre îndrăgite, ansambluri de dans, band-uri și artiști consacrați, toate acestea vă așteaptă pentru a desăvârși vacanța dumneavoastră de neuitat!

Articole similare
r