Mera Hotels

Planifică-ți vacanța de vară cu oferta pentru litoral 2020

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

După o lungă vacanță de iarnă, cu sărbători frumoase și surprize de neuitat, nu este de mirare că majoritatea oamenilor, deși întorși deja la serviciu, încă visează la acele zile de relaxare și bucurie în familie sau alături de prieteni. De aceea, luna ianuarie este perioada potrivită pentru planificarea următoarei vacanțe speciale - concediul din sezonul estival. Iar pentru că Mera Hotels transformă visele în realitate, a pregătit oferte pentru vacanța ta all inclusive în Sudul litoralului românesc din vara lui 2020, cât și pentru vacanța de Rusalii

Oferta pentru litoral 2020 la Mera Resort și Mera Onix, hotelurile Mera cu plan all inclusive, este favorabilă în special pentru familiile cu copii, care pot profita la maxim de toate facilitățile pe care aceste cazări din Venus și Cap Aurora le pun la dispoziție - de la programe de divertisment, la locuri de joacă, meniuri adecvate și piscine dedicate.

Descoperă motivele pentru care trebuie să profiți de oferta early bird 2020 pentru a-ți planifica vacanța de vară în familie la Mera Hotels!
 

Oferta de cazare pe litoral 2020

De regulă, este recomandat ca pregătirile pentru vacanța din sezonul estival să fie făcute din timp - astfel, nu există riscul de a nu găsi cazare, cum se întâmplă, adesea, vara (sau de a găsi, dar pentru un buget semnificativ mai generos și pentru un lifestyle diferit față de cel propus de Mera Hotels). Avantajul unei oferte early bird 2020 presupune o mai mare libertate de alegere. Astfel, fie că îți dorești o vacanță într-o oază de liniște, cum propune Mera Resort la Mera Villas, sau o vacanță plină de distracție și cu multă bălăceală în piscina Infinity de la Mera Onix, oferta de cazare pe litoralul românesc în 2020 este variată și, în prezent, la un preț mult mai accesibil. Rezervă acum pentru a te convinge!
 

All inclusive te scapă de griji

La achiziționarea unui pachet de vacanță all inclusive, te poți relaxa știind că singurele detalii care mai rămân de planificat sunt drumul (la Mera Hotels găsești loc de parcare, în funcție de disponibilitate) și cumpărăturile pentru costum de baie, accesorii de plajă gonflabile și crema de plajă! De restul, se ocupă Mera Hotels.

De la:

  • gustări și mese regulate în intervalul 07:00-21:00;
  • program de entertainment pentru toate vârstele fie la mic dejun, prânz sau cină; 
  • program de joacă la Kids Club, care îi ține pe cei mici ”ocupați” într-un spațiu sigur; 
  • acces la plaja privată, cu șezlong, prosoape, umbrele și beach-bar cu petreceri tematice;
  • 12 ore de acces la piscinele (pentru adulți sau pentru copii) încălzite, curate și supravegheate de salvamari + cu acces la tobogane, pool party-uri
  • și o cazare de top pe litoralul românesc (indiferent dacă este cameră, apartament sau vilă) dotată cu toate facilitățile unui hotel de 4 stele all inclusive,

vacanța all inclusive este cea mai inspirată alegere pentru un concediu confortabil și frumos!
 

Noi ocazii de a petrece și socializa

După ce, în 2019, hotelul all inclusive din Cap Aurora, Mera Onix, a fost gazda emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, în timp ce seara se desfășurau, atât la Mera Onix, cât și la Mera Resort, petreceri all inclusive de neuitat pe litoralul din România, pentru agenda 2020, Mera Hotels pregătește programe artistice și de entertainment cel puțin la fel de speciale! Invitați talentați și petreceri tematice la piscină sau pe plajă vor anima și în 2020 vacanța oaspeților Mera Hotels, care merită pe deplin un concediu cu cele mai frumoase amintiri.

Așadar, planul tau de vacanță cu familia a fost pus la punct de către Mera Hotels. Acum, nu îți rămâne decât să ne contactezi pentru a profita de oferta pentru litoral 2020 și să faci o rezervare pe site-ul nostru!

 

Articole similare
r