Mera Hotels

O vară de neuitat la Mera Hotels all inclusive

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Sezonul estival 2019 a fost unul dintre cele mai reușite din ultimii ani pentru cei care au ales drept destinație de vacanță stațiunile din sudul litoralului românesc - aici se află cele mai moderne și atractive cazări în regim all inclusive, ce aparțin de Mera Hotels.

Încă de la început, proiectul Mera Hotels a avut ca scop să readucă stațiunile din sudul litoralului la rangul de ”perlă a litoralului românesc” pe care l-a avut cu câteva decenii și generații în urmă. Prin dezvoltarea acestui proiect în două hoteluri all inclusive în Cap Aurora și Venus, și a unui hotel corporate chiar pe faleza plajei din Mangalia, Mera Hotels a avut un an încărcat cu evenimente și noutăți pe care sperăm că nu le veți uita, cel puțin până în 2020, când vor veni și alte vacanțe pline cu surprize fabuloase pentru întreaga familie!

În friguroasele luni ale toamnei târzii, să ne amintim de cele mai frumoase clipe petrecute alături de cei dragi pe plajă, la piscină sau la cazare
 

Neatza cu Răzvan și Dani la Mera Onix all inclusive

Vara și toamna aceasta, cel mai nou hotel Mera - Mera Onix, din Cap Aurora - a avut plăcerea și onoarea de a găzdui îndrăgita emisiune matinală TV ”Neatza Cu Răzvan și Dani”. Generosul spațiu de lângă piscina infinity s-a transformat în platoul de filmare al acestei emisiuni TV, unde invitații, moderatorii și animatorii au dansat, au acceptat provocări distractive și au adus bucuria verii și a vacanței all inclusive chiar la tine acasă. 

Prilejul mutării platoului emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani” la Mera Onix a adus multă inspirație pentru distracție. Astfel, turiștii veniți la Mera Onix au dansat pe muzică live, s-au bucurat de numeroase momente speciale oferite de artiști recunoscuți (Disco Mania, Mario Fresh și Dorian Popa, Mandinga, Andreea Ignat - printre artiștii invitați la emisiune), dansatori de salsa, animatori costumați simpatic; Vlăduț, bucătarul emisiunii, a pregătit lângă malul mării (pentru segmentul ”Rețeta Zilei”) rețete delicioase care, sperăm noi, au stimulat creativitatea în bucătărie a telespectatorilor, cât și a celor care și-au petrecut diminețile de concediu la marginea piscinei infinity. 

De asemenea, turiștii dornici de adrenalină s-au bucurat, de pe plaja privată, de sporturi acvatice precum stand up paddle și kiteboarding în Marea Neagră. Însă și în piscina cu atracții acvatice (tobogane, Aqua Vortex), distracția și adrenalina au fost la înălțime!

Despre experiența filmării la Mera Onix, Dani Oțil ne-a transmis:

Vin cu plăcere la muncă, mai ales când știu că la platou mă așteaptă o familie atât de numeroasă și că toți ne completăm incredibil de bine.

Găzduirea acestei emisiuni la marginea piscinei infinity a însemnat pentru Mera Onix o oportunitate specială de a vă prezenta tuturor oaza de confort și distracție pe care am adus-o în stațiunea Cap Aurora. Vă invităm aici și în vacanțele din 2020 în regim all inclusive!

 

Concerte și petreceri speciale

 

O serie de petreceri tematice s-au desfășurat în vara lui 2019 la Mera Onix și Mera Resort. De la petrecerea de Ziua Marinei și Sf. Maria, la petrecerile exotice de pe plajă sau de la piscină cu muzică live, ori concertele aniversare Proconsul, vacanța all inclusive de la Mera Hotels a fost una excepțională pe litoralul românesc.

 

Mera Hotels a știut să facă atmosferă pentru sutele de turiști cazați în hotelurile cu regim all inclusive și toată lumea, de la mic, la mare, a petrecut de zor și s-a bucurat de muzica live și de entertainment de calitate:

 

  • Atomic Pool Party de la Mera Resort, cu animatori pentru copii și un show exuberant la lăsarea serii, cu trupa de cabaret Unique și solista Claudia Pavel
  • Hawaiian Beach Party la Mera Onix, cu ghirlande de flori, cocktailuri multicolore, muzică ritmată de saxofonistul Marian Gănescu și animatorii Mickey, Minnie și Donald Duck
  • Beach Party la Mera Onix, unde percuțiile hipnotizante ale lui Nathanael Morla Berroa au au adus atmosfera insulelor Caraibe pe plaja privată a hotelului.

 

Vacanța all inclusive presupune cele mai variate opțiuni, de la mâncare la entertainment, iar Mera Hotels nu a dezamăgit: concertele au variat, de la cele de muzică populară interpretată de Maria Cârneci, până la pop-rock (Proconsul) și chiar și concerte de fanfară (cu prilejul Zilei Marinei la Mera Resort)! Gustările și băuturile au fost în ton cu evenimentul dat și au făcut deliciul oaspeților.

Aceste evenimente reușite pentru întreaga familie ne-au inspirat pentru evenimentele din vacanța all inclusive din 2020! Stați aproape de noi să descoperiți ce alte petreceri tematice vom pregăti pentru următoarele sezoane de vacanță!

 

Bucuria celor mici 

 

Copiii adoră Mera Hotels, pentru că aici s-au bucurat în vara lui 2019 de cea mai frumoasă vacanță cu familia!

 La Mera Hotels all inclusive piscinele dedicate copiilor, cu mini atracții acvatice în apă tratată cu bactericid, au adus bucuria bălăcelii și pasiunea pentru mișcare în apă. Supravegheate de salvamari, piscinele au fost un spațiu sigur în care cei mici s-au simțit foarte bine încă de la începutul programului, până la încheiere, la orele 20:00.

La Kids Club (atât la Onix, cât și la Resort), cei mici și-au făcut prieteni noi alături de care s-au bucurat la vederea animatorilor îndrăgiți: personajele Disney, Mickey Mouse, Olaf, Elsa și Daffy Duck au venit la dans și joacă în fiecare zi! Serile cu mini discotecă, spectacole de teatru și proiecții de filme pentru copii au fost un real succes, de care întreaga familie s-a bucurat.

 “Minichef, cel mai mare bucătăraș!”, un eveniment organizat în colaborare cu Hochland România în care cei mici au avut ocazia să își descopere și să își cultive talentele culinare într-un spațiu sigur și prietenos, a fost apreciat și sperăm să îl putem organiza și în 2020, alături de multe alte activități recreativ-educative care fac cea mai frumoasă vacanță la mare, vacanța all inclusive.

 

Cazarea de pe litoral ideală pentru familii cu copii

 

Mihaela Surin, directorul executiv al Mera Hotels, a transmis următoarele în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”:

Ne bucurăm să oferim servicii complete – de la o cazare foarte bună, servicii de restaurant prezente pe durata întregii zile, servicii de bar, plajă, piscine, divertisment, multe activități pentru cei mici. Se pare că produsul nostru este foarte apreciat. Acesta este și un motiv pentru care proiectul Mera nu se oprește aici. Se va dezvolta în continuare. Ne dorim foarte mult ca românii să își poată petrece vacanța la ei acasă, fără a mai face acele drumuri obositoare și lungi, cu copii după ei, ca să ajungă în destinații străine. Am dovedit că se poate și în România, pe litoralul românesc, în locațiile Mera, să avem un concediu frumos, fără griji, relaxant, cu servicii complete și într-un mediu sigur pentru întreaga familie.

Următește-ne în continuare pentru a descoperi ce surprize pregătim pentru  vacanța all inclusive din 2020, dar și pentru ultimele luni ale lui 2019! Chiar dacă vara s-a încheiat, încă mai sunt multe ocazii de sărbătorit la Mera Hotels :) 

Articole similare
r