Mera Hotels

Party la Mera Hotels all inclusive pe litoralul din România!

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Vara lui 2019 este plină de aventuri și surprize pentru oaspeții lanțului hotelier all inclusive Mera Hotels de pe litoralul românesc! Locațiile din Venus și Cap Aurora au fost animate la petrecerile tematice din luna iulie, care au adus invitați precum Marian Gănescu, Claudia Pavel, Cabaret Unique și Nathanael Morla Berroa (Republica Dominicană) pe terasele hotelurilor cu program all inclusive, Mera Onix și Mera Resort.

Percuțiile hipnotizante de la Beach Party din Mera Onix, Cap Aurora au adus atmosfera insulelor Caraibe pe plaja privată a hotelului, iar la Mera Resort din Venus, spiritul Hawaiian s-a simțit ca la el acasă la marginea celei mai mari piscine din sudul litoralului. La Atomic Pool Party, distracția a început mai devreme pentru copii, iar la lăsare serii, trupa de cabaret Unique a creat un show incendiar, dansând break dance, retro dance, cabaret și latino. Claudia Pavel, invitata specială a serii, a avut un show spectaculos, care a încântat publicul.

Pe 4 august, faimoasa Maria Cârneci a avut show atât la Mera Resort, cât și la Mera Onix, aducând bucurie pentru toate familiile care au ieșit la dans și voie bună. Distracția de la cele mai cool hoteluri all inclusive de pe litoralul din România, Mera Onix și Mera Resort, continuă și în săptămânile care urmează. Descoperă următoarele evenimente programate!

Party-urile lunii august

Luna august se anunță a fi una cel puțin la fel de distractivă, cu evenimente pentru toate gusturile și vârstele. Iar sărbătoriții vor petrece una dintre cele mai memorabile onomastici, la Mera Resort din Venus.

Prima trupă din România care a câștigat trofeul Cerbul de Aur, Proconsul, va sosi la Mera Resort pe 10 august, iar pe 23 august va fi invitatul special de la Mera Onix. Turneul trupei Proconsul nu putea ocoli cele mai îndrăgite hoteluri Mera all inclusive de pe litoral din România și, de aceea, atât Mera Resort cât și Mera Onix fac toate pregătirile necesare pentru ca aceste concerte să se desfășoare fără cusur și să încânte participanții de toate vârstele.

Data de 15 august, atunci când creștinii ortodocși sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului, este data care coincide și cu Ziua Marinei, iar cu aceste două ocazii speciale, Mera Resort din Venus se pregătește cu un super eveniment: încă o petrecere de neuitat la piscină, de data aceasta cu fanfară și bunătățuri pescărești! Vino să îți sărbătorești onomastica la Mera Resort și să descoperi ce alte surprize ți-am mai pregătit!

Mera Onix și Resort nu i-a uitat pe cei mici! Aceștia vor avea parte de momente de neuitat la evenimentele organizate în colaborare cu Hochland România, “Minichef, cel mai mare bucătăraș!”. La aceste evenimente, copiii vor avea ocazia să își descopere și să își cultive talentele culinare într-un spațiu sigur și prietenos. Vacanța în familie e de neuitat la Mera Hotels!
 

Vino la Mera all inclusive pe litoralul din România!

La Mera Hotels all inclusive, fiecare zi e o explozie de culoare și voie bună! Cea mai frumoasă poveste de vacanță de scrie în stațiunile Venus, unde te așteaptă cea mai mare piscină din sudul litoralului, dar și un spa, și Cap Aurora, unde Infitinty Pool atrage cea mai îndrăgită emisiune matinală și plaja privată te întâmpină mereu cu nisipul cel mai fin și 550 de șezlonguri și umbrele. La Mera Resort și la Mera Onix savurezi delicii all inclusive din bucătăriile internaționale, te binedispui cu o varietate de cocktailuri colorate și, în fiecare seară, o petrecere deosebită se dă în cinstea ta!

Copiii iubesc Mera Hotels all inclusive, căci aici au cele mai minunate piscine dedicate lor, cu apă tratată cu batericid, dar și păzite salvamari, astfel încât bucuria bălăcelii să le umple sufletul cu drag de vară. În plus, la Mera Onix și la Mera Resort, cei mici pot învăța lucruri noi și își pot face prieteni noi la Kids Club, unde îndrăgitele personaje Disney, Mickey Mouse, Olaf, Elsa și Daffy Duck vin la dans și joacă.

Serile au spectacole și pentru cei mici, dar și pentru cei mari, cu muzică, dans și animatori experimentați, care știu cum să creeze cea mai vioaie atmosferă. Pășește în universul Mera Onix și Mera Resort, cu program all inclusive pe litoral în România, și vei face parte dintr-o poveste de vacanță de neuitat!

Articole similare
r