Mera Hotels

Vacanțe fără coronavirus la Mera Hotels, jud. Constanța

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

În prezent, alte restricții pentru combaterea noului coronavirus în județul Constanța au intrat în vigoare. 2020 a fost un an dificil pentru cei mai mulți dintre noi, oriunde ne-am fi aflat pe glob. Deși au existat multe obstacole, temeri și restricții, la Mera Hotels ne-am adaptat vremurilor. Astfel, ne-am putut continua misiunea de a crea cele mai frumoase vacanțe în familie, pe litoralul românesc, în siguranță.

Încă de la începutul sezonului estival 2020, la Mera Hotels au fost implementate măsuri stricte de siguranță și igienă. Rolul lor a fost cel de a proteja sănătatea echipelor Mera și, bineînțeles, a tuturor oaspeților noștri. Aceste măsuri ne-au ajutat să ne atingem obiectivul de a avea un spațiu sigur de lucru și de vacanță.

În acest articol îți prezentăm detaliile referitoare la măsurile de siguranță adoptate în hotelurile Mera din Venus, Cap Aurora și Mangalia. Dacă situația o va impune, aceste măsuri vor rămâne în vigoare și în 2021. Descoperă-le pe toate!
 

Cum ne protejăm de coronavirus la Mera Hotels, în județul Constanța

La nivel intern în lanțul Mera Hotels, măsurile implementate au constat în instruirea personalului pentru a lucra într-un mod eficient și sigur. Concret, angajații noștri au respectat următorii pași:

  • accesul în unitățile hoteliere s-a făcut numai prin zone special dedicate, apoi a urmat dezinfectarea mâinilor și a încălțămintei de exterior;
  • la sosire, s-a făcut verificarea stării de sănătate conform ultimelor norme în vigoare, precum măsurarea temperaturii și completarea formularului aferent;
  • au primit și utilizat echipament nou de lucru - mănuși și măști de protecție, vizieră (după caz). După utilizare, echipamentul de unică folosință se aruncă, respectând regulile pentru dezechipare, cât și de colectare în recipiente speciale, apoi în tomberoane dedicate; 
  • au participat la instructajul cu privire la modul și frecvența de utilizare a produselor dezinfectante, certificate de Ministerul Sănătății, asupra spațiilor interioare și exterioare hotelului, a tuturor suprafețelor de contact și ustensilelor;
  • s-a utilizat o semnalizare distinctivă pentru menținerea distanțării sociale atât între angajați, cât și între oaspeți;
  • au utilizat dispozitivele cu dezinfectant în lifturi, la recepție, în zona restaurantelor și a piscinelor.

Pentru protejarea sănătății tuturor oaspeților, Mera Hotels a avut în vedere absolut toate spațiile interioare și exterioare vilelor și hotelurilor din Venus, Cap Aurora și Mangalia. Recepțiile, zonele de piscină și cele de terasă și restaurant, zonele exterioare Kids Club, plajele private, toaletele, spațiile de cazare au fost curățate și dezinfectate zilnic, în mai multe intervale orare. În zonele comune au existat marcaje cu privire la păstrarea distanțării sociale.
 

Pentru ca experiența de vacanță all inclusive de patru stele să nu aibă de suferit, la Mera Hotels am reorganizat programul de servire a meselor. Am prevenit răspândirea coronavirusului în stațiunile în care se află resorturile Mera Hotels all inclusive din județul Constanța (Mera Onix, din Cap Aurora și Mera Resort, din Venus) prin servirea meselor principale în două serii. Între aceste serii, restaurantele și terasele au fost dezinfectate. Tipurile de tacâmuri și veselă au fost alegerea oaspeților: de unică folosință sau de inox și porțelan.

Oaspeții și-au ales, la check-in, seria pe care o preferă pentru micul dejun, prânz și cină. Gustările dintre mese au fost servite exclusiv de către personalul Mera Hotels desemnat, la bufetul prevăzut cu panou de protecție din plexiglas. Bineînțeles, bufetul a fost dezinfectat de mai multe ori pe parcursul unei zile. Astfel, toți oaspeții s-au bucurat în siguranță de avantajele vacanței all inclusive la restaurant și bar.
 

În ceea ce privește cazarea oaspeților, măsurile de prevenție și igienă au fost intensificate, după cum urmează:

  • am împărțit flyere cu informații necesare și instrucțiuni pentru durata vacanței la Mera Hotels, înainte de check-in, la Info Point semnalizat;
  • am organizat un proces de check-in mai rapid. Cu ajutorul zonelor de așteptare interioare și exterioare, completarea formularelor de check-in și împărțirea măștilor de protecție s-au putut realiza în câteva minute, în siguranță;
  • camerele și apartamentele au fost dezinfectate cu lampa UVC după fiecare check-out.

În zona piscinelor și a plajelor, am ținut pandemia de coronavirus din județul Constanța sub control, prin dezinfectarea obiectelor aflate în perimetrul acestora. De la șezlonguri, la măsuțe și umbrele, toate au fost frecvent igienizate cu soluții specifice. Am instalat covoare dezinfectante la urcarea pe tobogane, pentru o senzație de adrenalină fără frică pentru toți cei dornici de atracții acvatice. Panouri cu informații utile și dispensere cu dezinfectant au fost amplasate în zonele de agrement acvatic.

Și mai multe informații despre măsurile de siguranță implementate la Mera Hotels pot fi aflate accesând pagina dedicată, Covid19 Safe.
 

Vacanța all inclusive de la Mera Hotels, un capitol important în viețile oaspeților și ale angajaților

În septembrie s-a încheiat încă un sezon de vacanțe all inclusive de neuitat în sudul litoralului românesc. Din fericire, povestea Mera Hotels va merge mai departe și în 2021. 

În prezent se fac noi demersuri de a completa echipa cu forțe proaspete, dedicate misiunii Mera Hotels de a contribui la cea mai frumoasă vacanță la mare în familie. Oferta de locuri de muncă disponibile pentru hotelurile all inclusive încă este valabilă! 

Singurul hotel Mera deschis pe tot parcursul anului este cochetul Mera Brise din Mangalia. Din fericire, Mangalia nu este în prezent în carantină, spre deosebire de alte localități din județul Constanța.

Așadar, până la un nou sezon de vacanțe all inclusive, te așteptăm în siguranță la Mangalia cu tot farmecul Mera pe care îl cunoști și îndrăgești!

Articole similare
r