Mera Hotels

Vino în 2020 la Mera Brise, cazare cu restaurant în Mangalia

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Călătoriile sunt, pentru mulți dintre noi, prilej de entuziasm și optimism. Fie că este vorba despre o călătorie de relaxare, sau chiar și una în interes de serviciu, evadarea din cotidian ne încarcă pozitiv - în special atunci când destinația este un loc cu atracții deosebite, peisaje naturale fermecătoare, iar cazarea și serviciile sunt premium.

Mangalia, orașul cu cel mai modern port românesc dedicat navelor turistice, este o destinație populară în rândul celor care își petrec concediul în Sudul litoralului românesc, precum și în rândul celor care se deplasează în zonă în interes de serviciu; pentru acest tip de public în mod deosebit, Mera Hotels a creat cazarea cu restaurant de top în Mangalia, Mera Brise, pentru a le asigura tuturor călătorilor o experiență de ședere cât mai confortabilă în sejurul lor de afaceri în acest oraș istoric de la malul Mării Negre. 

Hotelul are apartamente și camere cu un design modern și cochet, o sală de evenimente dotată cu aparatura necesară pentru conferințe, workshopuri sau alte evenimente corporate de dimensiuni mici spre medii, o mică sală de fitness și un restaurant cu terasă și priveliște spre mare. Mera Brise este cazarea din Mangalia ideală pentru tine. Descoperă-i avantajele în rândurile ce urmează!
 

Călătorești în scop de business? Alege cazare de 4* în Mangalia la Mera Brise  

Situat la numai 50 de metri distanță față de plaja Mangalia și la o scurtă distanță față de centrul orașului, dar și de șantierul naval, hotelul Mera Brise este preferatul celor care sosesc în Sudul litoralului în interes de serviciu. Fiind o cazare liniștită în Mangalia, cu o priveliște spectaculoasă spre mare și cu condiții de 4 stele care asigură odihnă și un grad ridicat de confort (condiții necesare pentru o bună performanță la lucru), Mera Brise este locul în care te poți detașa de agitația cotidiană și te poți bucura de liniște și de frumusețea naturii. 

Trebuie să incluzi Mera Brise în lista destinațiilor tale de cazare pe litoral în 2020!

Facilitățile pentru camera dublă king sau apartament junior suite includ toate elementele pentru o ședere plăcută și, în plus, camerele cu vedere spre mare, precum și cele patru apartamente, au balcon mobilat - locul perfect de admirat priveliștea deosebită a mării! Se spune că o bună soluție pentru îmbunătățirea sănătății omului modern, care petrece zilnic minute și ore în șir în fața unui ecran (de computer, TV, tabletă sau smartphone), este să își relaxeze ochii privind în zare, într-un punct fix. Care alt punct fix din zare poate fi mai frumos și mai relaxant decât acela în care albastrul mării se contopește cu albastrul cerului? La sfârșitul unei zile aglomerate, admiră acest peisaj minunat chiar de la cazarea ta din Mangalia, Mera Brise!

Și sala de evenimente corporate Mera Brise, situată la ultimul etaj al hotelului, are balcon cu priveliște spre mare. Acest peisaj, de o serenitate nemaiîntâlnită atunci când este vorba despre săli de evenimente corporate, aduce inspirație și calm în proiectele de lucru.


Unde luăm masa? 

La parterul hotelului e află unul dintre cele mai bune restaurante din Mangalia - restaurantul Mera Brise - unde seară de seară, muzica live și preparatele delicioase (atât mâncare, cât și cocktailuri) creează cine speciale într-o atmosferă intimă. Serile de weekend sunt cele mai animate, căci atunci au loc petreceri tematice care atrag de obicei un public numeros, dornic de distracție și de răsfățul specific restaurantului Mera Brise.

De pe terasa restaurantului se poate admira marea, iar umbra copacilor din jur, prin care trece ușor briza mării, completează atmosfera memorabilă a unui sejur reușit în Mangalia. Restaurantul și hotelul Mera Brise sunt deschise pe parcursul întregului an, așadar nu ai cum să ratezi ocazia de a experimenta căldura și calitatea premium Mera Brise - îți stau la dispoziție oricând dorești!

În sezonul estival, Mera Brise se va transforma dintr-o cazare liniștită în Mangalia, într-una dintre cele mai animate cazări de pe litoral în 2020, cu muzică live pe terasă și o minunată atmosferă de vacanță. Urmărește-ne blogul pentru a afla ofertele de cazare pe litoral 2020 la Mera Hotels!

Cazarea și restaurantul Mera Brise Mangalia te așteaptă la adresa str. Teilor nr. 9. Pregătește-te pentru o experiență cât se poate de plăcută! Mera Brise dispune de parcare, iar în sala de fitness, accesul este permis numai persoanelor cazate în hotel.

Pentru rezervare, apăsă butonul REZERVĂ de pe site-ul nostru sau contactează-ne la +40 374 436 450, sau [email protected].  

Te așteptăm în 2020 la Mera Brise!

 

Articole similare
r