Mera Hotels

Cauți o destinație de vacanță toamna aceasta?

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Majoritatea persoanelor asociază marea cu vara, ceea ce este perfect normal. Totuși, marea are mult mai multe de oferit decât atât, ceea ce o face să fie o destinație ideală și toamna. Hai să descoperim împreună câteva dintre activitățile posibile pe timp de toamnă.
 

Plimbare călare aproape de cazare în Venus

Cei pasionați de cai, sau cei care și-au dorit dintotdeauna să încerce echitația au șansa să trăiască ceva unic: plimbarea călare pe plajă. Acest lucru este posibil datorită Hergheliei Mangalia, situată la mai puțin de un kilometru distanță de cazarea noastră din Venus, Mera Resort. Doritorii pot să ia și lecții de echitație, sau să meargă la o plimbare cu trăsura.
 

Relaxare totală

Cei cu cazare în Venus la Mera Resort pot beneficia de un wellness spa cu opțiuni incredibil de variate, toate având ca scop final relaxarea. Alege masajul tisular cu pietre vulcanice fierbinți, masajul la mâini în tandem cu ulei natural și particule de aur, masajul anticelulitic sau un alt tip de tratament din cele oferite de terapeuții noștri.

Un alt lucru care poate contribui foarte mult la relaxare este lipsa aglomerației întâlnite pe timp de vară. După cum am menționat mai devreme, majoritatea oamenilor vin vara la mare, ceea ce poate isca neplăceri pentru cei care preferă să fie mai retrași. Ei bine, exact pentru acești oameni, toamna la mare este o experiență incredibil de relaxantă și plăcută. Se pot plimba liniștiți pe malul mării sau pot citi cartea lor preferată cu sunetul valurilor pe fundal, fără să fie deranjați de aglomerație.

 

Destinație romantică

Puține lucruri sunt mai romantice decât privitul răsăritului sau apusului de pe plajă, ori plimbările în doi pe malul mării. Toamna este în sine un anotimp romantic, iar marea are un atu în acest anotimp, pentru ca nu este o destinație foarte aglomerată. Familiile au părăsit cazarea din Venus odată cu începerea școlii în septembrie, deci cuplurile se pot bucura în mod special unul de compania celuilalt. .
 

Îmbogățirea culturii

Pentru cei îndrăgostiți de cultură și dornici să învețe lucruri noi, există o grămadă de locuri de vizitat. Un exemplu interesant, relativ aproape Mera Resort, este Mormântul de la Callatis. Situat la aproape 5km de Mera Resort, este un monument arheologic valoros, fiind pictat cu psalmi de origine paleo-creștină. Tot la mai puțin de 5 km de cazare Mera Resort din Venus, se află Muzeul Marinei Mangalia, care descrie activitățile portului din zonă în perioada 1952-2000. Acolo puteți găsi informații despre tehnici navale, militare, precum și obiecte de patrimoniu.

Muzeul de Arheologie este perfect pentru cei care doresc să afle mai multe despre istoria zonei. Acolo, vizitatorii pot afla despre cetatea Callatis prin intermediul vestigiilor istorice descoperite în urma unor lucrări de modernizare a Mangaliei. Tot pentru cei pasionați de muzee există și posibilitatea de a vizita Muzeul Marinei Mangalia, unde pot afla mai multe despre diverse tehnici navale și despre activitatea portului din 1952 până în 2000.

Moscheea Esmahan Sultan este considerată unul din cele mai importante monumente istorice din porțiunea sudică a litoralului românesc. Constuită în 1573, aceasta a fost refăcută în anul 2008. La doar 2 minute de mers pe jos de la moschee se află Edificiul Bizantin care era compus din mai multe săli ce se întindeau până aproape de plajă. Din acestea se mai poate vedea doar baza unor săli.


Pentru cei care doresc să se aventureze și mai departe de cazare și de Venus, există posibilitatea de a vizita Constanța, cu toate atracțiile turistice pe care le are de oferit. Acvariul orașului, fiind deja foarte bine cunoscut, este situat pe malul mării, în fața Cazinoului, care este un alt reper cunoscut. Acolo vei putea vedea mai bine de 100 de specii de pești sau alte viețuitoare acvatice. Acvariul este o parte din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, împreună cu Planetariul, Delfinariul și Observatorul Astronomic. Și acestea merită vizitate.

Nu ar strica nici o plimbare prin piața Ovidiu, care este centrul orașului vechi, și care este absolut superbă. Dacă rămâi până când se întunecă, Farul genovez de la țărmul mării creează o imagine demnă de ținut minte. Nu strică nici faptul că farul în sine a fost construit din piatră aproximativ în 1880.

Marea este o destinație care merită văzută în toate anotimpurile, deoarece are foarte multe de oferit. Unele activități sunt legate de cazare Mera Resort  în Venus, care este un resort de 4 stele oferind atât camere de hotel cât și vile, precum și un wellness spa și cea mai mare piscină din sudul litoralului. Sperăm că ți-am dat o idee grozavă pentru vacanța din toamna aceasta.

Articole similare
r