Mera Hotels

Restaurantul din Mangalia de neratat: Mera Brise

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Lanțul hotelier Mera scrie povestea ta de vacanță cu servicii impecabile, activități și entertainment de calitate pentru întreaga familie și cazare și restaurante de 4 stele. Cu cele 3 hoteluri de pe litoralul românesc (Mera Onix, Mera Resort și Mera Brise), Mera Hotels a reușit în cei doi ani de activitate să atingă cele mai înalte standarde în turismul românesc, datorită echipei sale de profesioniști care se dedică slujbei lor și uniformei pe care o poartă. Astfel, Mera Resort din Venus a obținut un premiu la Romanian Top Hotel Awards 2019, Mera Onix din Cap Aurora a devenit gazda emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar Mera Brise ocupă locul al doilea în clasamentul realizat de Trip Advisor pentru cel mai bun hotel din Mangalia. 

Și nu e de mirare – Mera Brise este hotelul cochet aflat la numai 50 de metri de plajă, cu o cazare potrivită atât pentru călătorul de business cât și pentru turiști, ce are și unul dintre cele mai frecventabile restaurante din Mangalia: deschis pe tot parcursul anului, cu un meniu internațional savuros și un aer de vacanță care aduce zâmbetul pe buze.

Oricând vrei să evadezi din cotidian, vino să cinezi la restaurant Mera Brise! Acest restaurant oferă o experiență cât se poate de plăcută, ce anunță un sejur memorabil în Mangalia. În acest articol îți vom dezvălui ingredinetele secrete care au contribuit la succesul hotelului și restaurantului Mera Brise în Mangalia.
 

Rețeta de succes a restaurantului din Mangalia Mera Brise

  • Briza mării care amintește de vacanță
  • Atmosferă pozitivă
  • Muzică live
  • Ingrediente proaspete
  • Servire impecabilă

O locație de invidiat, la numai 50 de metri distanță de plajă, cu siguranță va atrage atenția trecătorilor. Un meniu bogat în preparate făcute cu ingrediente organice va stârni și satisface chiar și cele mai pretențioase așteptări. Servirea rapidă și elegantă nu va dezamăgi. Decorul cu gust și atmosfera destinsă vor însufleți fiecare moment petrecut la masă.

Acestea ar fi, în linii mari, ingredientele care alcătuiesc selectul restaurant din Mangalia, Mera Brise ****. Aflat la parterul hotelului, restaurant Mera Brise are și un bar și o terasă de unde poate fi admirată marea în timp ce o briză ușoară adie frunzele copacilor din jur. Restaurantul este deschis pe tot parcursul anului, iar în perioada verii, muzica live animează cinele. Barul servește cocktailuri originale care completează atmosfera festivă de la terasă și din restaurant.

Ingredientele naturale care se găsesc în preparatele internaționale din meniul restautantului Mera Brise și platingul deosebit creează o experiență culinară impresionantă, ce răsfață simțurile. Încă de la prima oră, clienții acestui restaurant de top în Mangalia se delectează cu o varietate de mâncăruri populare în întreaga lume, ce se găsesc sub formă de bufet – brânzeturi, mezeluri, fructe proaspete, gem și dulcețuri. Meniul à la carte conține rețete internaționale cu aromă mediteraneeană: fructe de mare, paste, pește proaspăt, ca la malul mării, și deserturi seducătoare.

Deși Mera Brise este cunoscut ca fiind un hotel dedicat în principal călătorului de business (sala sa de evenimente corporate fiind ideală pentru conferințe, traininguri și prezentări pentru până la 100 de persoane), hotelul reușește să atragă, în special în perioada estivală, turiștii care preferă o cazare aflată la doar câțiva pași de plajă, cu un restaurant bun și un staff profesionist. Vino și tu și încearcă experiența Mera Brise! Hotelul și restaurantul se află la adresa Strada Teilor nr. 9, Mangalia.

Capacitatea restaurantului este de 150 de persoane. Pentru rezervări, contactează-ne la [email protected] sau la telefon +40 374 436 450.

Articole similare
r