Mera Hotels

Cinci criterii pentru un sejur all inclusive de neuitat

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Vine primăvara și ne apropiem de sezonul vacanțelor la mare. Ne pregătim intens pentru un nou sezon estival plin de clipe de neuitat pentru toți oaspeții noștri din Venus și Cap Aurora! Ofertele pentru litoral 2021 sunt încă disponibile pentru cei interesați de un sejur all inclusive la mare. Descoperă, în acest articol, care sunt motivele pentru care Mera Hotels se află în topul celor mai apreciate vacanțe pe litoralul românesc:
 

Un sejur all inclusive la mare, pe care copiii nu îl vor uita niciodată

Distracția în familie este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru o vacanță memorabilă și o viață sănătoasă. Cu atât mai mult în această perioadă, în care părinților li se recomandă să petreacă cât mai mult timp alături de copii. 

Mulți dintre noi avem fotografii și amintiri îndrăgite din copilărie, când mergeam cu părinții la mare. În prezent, experiențele copiilor la all inclusive sunt și mai exuberante, sănătoase, educative și sigure față de experiențele din copilăria părinților. Cei mici se bucură, zilnic, de programe speciale de sport, joacă și divertisment sub bagheta unor animatori talentați și supravegherea salvamarilor profesioniști. Iar meniurile și gustările sănătoase și variate plac, plac, plac! 

După atâta distracție, libertate de mișcare și răsfăț, copiii se despart cu greu de Mera Hotels. Iar atunci când pleacă, și-au făcut deja planul pentru următorul sejur all inclusive la mare, la Mera. Albumul foto al familiei devine neîncăpător pentru cele mai inedite instantanee, chiar din sudul litoralului românesc.      

Locul ideal pentru familii cu copii

Camerele foarte curate, mobilier nou, terasă superbă, piscină cu apă încălzită și view deosebit, tobogane ok, personal divertisment pentru copii super haioși și plini de viață. Copiii au fost mega încântați.

(Lorena, client Mera Hotels Romania Iulie 2020 - Booking.com)

Servicii all inclusive de patru stele

Condiții de cazare premium, meniuri pline de savoare și variate, piscine, plaje private și divertisment pentru toate vârstele, într-un pachet de vacanță care cucerește întreaga familie. Vacanța all inclusive (la Mera Onix sau Mera Resort) înseamnă un sejur la mare exact așa cum îți dorești. Când ești oaspetele nostru, te bucuri de fiecare zi de vacanță știind că ai la dispoziție toate condițiile pentru un concediu reușit. Mera Hotels investește, anual, atât în facilități și în unitățile de cazare din Venus și Cap Aurora, cât și în echipa sa. Aceasta este de fiecare dată pregătită să acorde, cu amabilitate, asistență și servicii prompte.

Exceptional

The room was comfortable and very clean, with a great view towards the sea. The staff was amazing, each and every one of them was nice and helpful (they even left us a little surprise in the room when they heard that we were celebrating a special occasion). Nice pools. Good food, with lots of alternatives. Good live music show every night. The private beach was large and not at all crowded. Overall, we felt great here and we're definitely coming back next year.

(Eugen, client Mera Resort, august 2020) 

Seri spectaculoase

Muzică live și spectacole de dans antrenante, petreceri pe plajă sau la terasă. Artiști locali, dar și internaționali. Atmosfera fiecărei seri de vacanță petrecute la Mera Hotels îți hrănește sufletul cu emoții atât de frumoase! Nu le poți uita!
 

Amplasare convenabilă a unităților de cazare

Cea mai frumoasă priveliște este cea asupra mării. Atunci când poți admira marea, răsăritul și apusul chiar de pe terasa camerei, simți cu adevărat că ești în vacanță. Distanțele scurte (30 m - 600 m) de la cazare spre plajele Mera Hotels sunt un avantaj pentru familiile venite să își petreacă vacanța de vară la mare. În plus, parcările private și păzite ale hotelurilor Mera te scapă de o grijă, iar tu te poți bucura din plin de un sejur all inclusive la mare așa cum ți-l doreai. 
 

Și totuși se poate și în România!

Am apreciat că există personal suficient pentru condițiile actuale de servire schimbate de către normele anti-covid. Este curat, modern și foarte spațios. Am apreciat barul de pe plajă, plajă privată de la mare și faptul că șezlongurile nu sunt rezervate toată ziua. Am găsit mereu loc și la mare și la piscină, deși hotelul era plin. Nu am mai fost la mare în România din 2014 și am fost plăcut surprinși să vedem că există totuși resorturi de acest gen și la noi.

(Andra, client Mera Onix August 2020 - Booking.com) 

Un raport echitabil calitate preț

Atât Mera Blue&Sky, cât și Mera Onix sunt clădiri de hoteluri cu o arhitectură deosebită și dotate cu utilități moderne, de calitate premium. Cazarea ta din Venus și Cap Aurora este caracterizată de confort, siguranță, bun gust. Experiența sejurului de patru stele la mare cu servicii all inclusive este completată și de meniurile extrem de savuroase și diverse, preparate întotdeauna cu ingrediente proaspete, atent alese. Facilitățile, plajele private, piscinele, Kids club și programele de divertisment incluse oferă oaspeților tot ceea ce își doresc: bucurie și relaxare. Dacă îți dorești un sejur all inclusive la mare, merită să experimentezi cea mai apreciată vacanță all inclusive, la Mera Hotels!


Oferta de vacanță 2021 a intrat pe ultima sută de metri. Grăbește-te, dacă ești în căutarea unui sejur la mare la superlativ!

Articole similare
r