Mera Hotels

Profită de oferta pentru litoral 2019! Vino la Mera Resort!

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

În foarte puțin timp se va marca, oficial, începutul sezonului estival 2019, iar stațiunile de pe litoralul românesc vor fi ”invadate” de către miile de turiști care iubesc marea, plaja, soarele, adică toate elementele care promit o vacanță pe cinste. Până atunci, se poate profita de liniște și pace cu oferta pentru litoral 2019 din extrasezon, când prețurile sunt mai avantajoase, iar stațiunile mai puțin populate. În această perioadă îți propunem să experimentezi sejurul All Inclusive de la Marea Neagră, optând pentru lanțul hotelier Mera!

Mera hotels, cu unități situate în Mangalia, Cap Aurora și Venus, deține, în total, 1600 de locuri de cazare de 4 stele moderne și confortabile pentru o ședere deosebit de plăcută pe litoralul românesc. Dintre acestea, sejurul All Inclusive de la Marea Neagră este garantat la Mera Onix din Cap Aurora, și Mera Resort, din stațiunea Venus. Cele două unități hoteliere sunt excelente pentru o vacanță cu familia, fiind dotate cu spații de joacă, programe educative și distracții acvatice pentru copii (dar și pentru adulți) sub umbrela All Inclusive.  Acesta este doar unul dintre avantajele ofertei pentru litoral 2019 de la Mera hotels - fiecare stațiune și hotel are în program câte ceva pentru fiecare oaspete, de la mic, la mare.

Astfel, la Mera Resort, în timp ce copiii se distrează la Kids Club, părinții se pot desfăta la Spa, locul care îți alungă toate grijile și te răsfață din cap până în picioare.

Să descoperim surprizele sejurului All Inclusive din stațiunea Venus, de la Mera Resort!
 

Ce include oferta pentru litoral 2019 de la Mera Resort

De la cazare, la mese delicioase în restaurant, baruri cu băuturi alcoolice și non alcoolice în număr nelimitat, gustări din plin la piscine și pe plaja privată, distracție pentru cei mici de dimineață până seara în parc, club, piscina dedicată și pe parcursul programului artistic cu spectacole și activități interactive, sejurul All inclusive de la Mera Resort de pe litoralul Mării Negre este vacanța la care ai visat tot anul!

În plus, oferta All inclusive pentru litoral 2019  în stațiunea Venus include și modernele facilități ale hotelului, precum internet gratuit de mare viteză, asistență pentru necesitățile tale (de la pătuț pentru copil, la programul piscinelor, sau informații legate de stațiunea Venus și atracțiile din apropiere), chiar și un cabinet medical, bancomat, supraveghere video pentru siguranța tuturor oaspeților și un Spa cu tratamente pentru sănătate și relaxare din cap până în picioare!
 

Spa & wellness 

Programul Spa-ului este de luni până duminică, de la 9:00 la 21:00. Menționăm că accesul la Spa se face contra cost, atât pentru cei cazați la Mera Resort, cât și pentru restul persoanelor interesate care nu sunt cazate la Mera Resort.

La centrul Spa-wellness ai la dispoziție o serie de masaje, împachetări corporale și tratamente faciale personalizate, atât pentru tine, cât și pentru jumătatea ta! În timp ce copiii se distrează la Kids Club, voi doi vă veți putea desfăta la masaj în tandem, în cada de hidromasaj și la dușul emoțional, unde o serie de lumini cu efecte relaxante vă vor destinde și vă vor crea cea mai plăcută stare, memorabilă în sejurul vostru pe litoralul românesc.

Pentru a afla mai multe despre tratamentele și procedurile din Spa-ul Mera Resort, vezi lista cu terapii-wellness de pe website-ul nostru! Tratamentele noastre durează între 20 și 80 de minute și sunt răsfățul pe care îl meritai! Alege-ți procedura potrivită și solicită o ofertă!
 

Mera Resort, câștigător la Romanian Top Hotel Awards 2019

În mai 2019 a avut loc la București Gala premiilor Romanian Top Hotel Awards, iar Mera Resort a obținut Locul al doilea la categoria Best Resort. Suntem încântați să primim această distincție și știm că, vara aceasta, clienții noștri se vor bucura să descopere serviciile de calitate, confortul și curățenia din Mera Blue, Mera Sky și Mera Villas, pentru care Mera Resort a fost declarat câștigător. Rezervă-ți cazarea din Venus cu servicii All Inclusive, recunoscută de către specialiștii industriei! Profită de oferta pentru litoral 2019 și vino în sejurul All Înclusive de la Marea Neagră!

Pentru rezervări, completează formularul aflat în spatele butonului REZERVĂ din dreapta headerului. Grăbește-te, căci gradul de ocupare al cazărilor din stațiunea Venus a ajuns deja la 60%! Te așteptăm în Venus cu momente de neuitat!

Articole similare
r