Mera Hotels

#IubescMarea #IubescMera

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

După o lungă perioadă de stress și incertitudine pe care am resimțit-o cu toții, este momentul relaxării și al vacanței pe litoralul românesc, la Mera Hotels. Mera Resort, cazarea în regim all inclusive din stațiunea Venus, și Mera Onix, cazarea de top din Cap Aurora, au fost pregătite cu tot ce este necesar pentru a putea scrie cea mai frumoasă poveste de vacanță pentru cei care au ales să își petreacă zilele de concediu din sezonul estival în sudul litoralului românesc. Oferind condiții optime de siguranță și confort, Mera Hotels este și în 2020 destinația de vacanță pe care familiile cu copii o preferă.

Pentru a sărbători bucuria de a petrece concediul în sudul litoralului românesc și de a-i redescoperi farmecul, poveștile de vacanță din acest an au un ponton comun: #IubescMarea #IubescMera! 

Descoperă, în rândurile care urmează, cum arată și, mai important, cum este trăită și simțită experiența vacanței all inclusive la Mera Hotels în Venus sau în stațiunea Cap Aurora.
 

Vacanță all inclusive cu cazare în Venus

Mera Resort, care oferă:

 • multiple opțiuni de cazare în Venus (de la camere duble și apartamente în hotel sau în complexul de vile cu arhitectură în stil mediteranean), 
 • plajă privată, piscine cu apă încălzită și atracții acvatice pentru toate vârstele,
 • baruri all inclusive cu apă, sucuri, cafea, bere și cocktailuri speciale,
 • restaurant cu terasă și meniuri variate, întotdeauna după pofta inimii,
 • locuri de joacă pentru copii cu activități distractive și educative, 

...are și vara aceasta programe de divertisment de calitate pentru toate vârstele și gusturile. 

Astfel, la Mera Resort au avut loc, pe lângă programele de divertisment obișnuite oferite de echipele de animatori Mera, și concerte speciale. Dacă în 2019 la Mera Resort ne distram cu toții dansând laolaltă la petreceri tematice (Hawaiian Pool Party sau Atomic Pool Party), anul acesta suntem nevoiți să încurajăm regula distanțării sociale… însă asta nu înseamnă că nu ne putem bucura împreună, pe terasa spațioasă, de muzica de calitate! 

În perioada 25 iulie - 10 august, pe scena Mera Resort au răsunat dincolo de țărm concerte surpriză ale unor artiști cunoscuți și îndrăgiți: Proconsul, Direcția 5, Connect-R, Alin Oprea (Talisman). Muzica live, luminile reflectoarelor și melodiile hit au fost ingredientele care au creat atmosfera perfectă de vacanță în familie pe litoral.

De Ziua Marinei 2020, weekendul a fost unul cu adevărat special: spectacole surpriză cu Maria Dragomiroiu, Petrică Mîțu Stoian și Fanfara Militară au încântat oaspeții, care au fost răsfățați și de Chef-ul Mera Resort cu un adevărat spectacol culinar, în care vedetele au fost preparate delicioase din fructe de mare și pește proaspăt.
 

Evenimente cu invitați speciali

Printre aceștia, s-au numărat și cunoscuții actori Maia Morgenstern și Claudiu Istodor, dar și solista  Elena Gheorghe. Aceștia au petrecut, în luna iulie, câteva zile benefice de vacanță la Mera Hotels, unde s-au bucurat de relaxare la marginea piscinei, siguranță, mișcare în aer liber, soare și muzica mării. La final, cu toții au exclamat, alături de alți turiști cazați la Mera Resort: „Iubesc Marea! Iubesc Mera!”

Să nu uităm de micii oaspeți - și ei, cu siguranță, rezonează la aceste cuvinte. Vara aceasta, pe la Mera Resort s-au întâlnit cu trupa FUNtasticii, cu personaje-model pentru generațiile viitorului - Cochețica, Sportivul Fluierici, Băiețelul Ghiță, Micuța La La La, Ana Năzdrăvana și Magicianul Bogdan. 

Aceștia au transmis valori importante pentru cei mici, adăugând distracția, culoarea, energia și prietenia pentru a crea un mesaj de optimism. Astfel, programul special de divertisment oferit de trupa de animatori, dedicat tuturor copiilor dar și părinților, a completat cu extra energie pozitivă un capitol important din povestea unei vacanțe memorabile, în familie, la Mera Resort.

Vino și tu la Mera Resort! Pentru a evita aglomerația și a facilita măsurile de distanțare socială, am decis ca în această vară să limităm cazările la MeraResort Venus la 65% din capacitate. Caută-ți locul de cazare în Venus pe https://www.merahotels.ro/mera-resort/
 

VACANȚE DE NEUITAT în Cap Aurora 

La Mera Onix, cu deja faimoasa piscină infinity, plajă privată, două tipuri de camere și două de apartamente drept cazare Premium în Cap Aurora, delicii all inclusive și spațiu cât să te simți în largul tău și în siguranță, se găsește povestea de vacanță plină de inspirație. Oaspeții Mera Onix se umplu cu energie pozitivă și își construiesc aici unele dintre cele mai frumoase amintiri ale anului!

Pentru că #Iubesc Mera și #Iubesc Marea, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au trecut în sejurul lor din sudul litoralului românesc din luna iulie și pe la Mera Onix, unde s-au bucurat de serviciile și facilitățile de 4 stele ale resortului. În luna august, îl avem ca oaspete și pe actorul, scenaristul, regizorul și producătorul de film Florin Piersic Jr.

Concerte speciale de Ziua Marinei susținute de Maria Dragomiroiu, Petrică Mîțu Stoian și Fanfara Militară din Mangalia nu au ocolit Mera Onix, unde meniul cu bunătățuri pescărești și deserturi savuroase a fost apreciat de către oaspeții acestei cazări îndrăgite din Cap Aurora, iar mini-turneul Mera Hotels al trupelor Direcția 5, Proconsul și al lui Connect-R, Alin Oprea (Talisman) a trecut și pe la Mera Onix. De asemenea, trupa FUNtasticii are în grijă și micii ospeți Mera Onix pentru a le picta cu bucurie poveștile de vacanță!

Atunci când vii la Mera Onix, fiecare zi de vacanță este un răsfăț pe care te bucuri că îl poți simți din plin alături de cei dragi ție! Rezervă ultimele camere pe https://www.merahotels.ro/mera-onix/.
 

Profită de vară, vino la Mera Hotels!

La Mera Hotels ne-am adaptat și am implementat următoarele măsuri, pentru siguranța tuturor:

 • Scanarea oaspeților la sosire cu termocamera;
 • Organizarea mai multor zone de dezinfectare prin amplasarea aparatelor cu soluții specifice;
 • Info point cu instrucțiuni specifice și scopul de a crea un check-in rapid în baza unor zone de așteptare interioare și exterioare,
 • Înmânarea către oaspeți a unui set de documente specifice operațiunii de check-in;
 • Înmânarea unui set măști pentru fiecare oaspete;
 • Dezinfectare zilnică a spațiilor de cazare (a suprafețelor de contact);
 • Folosirea consumabilelor de unică folosință;
 • Dezinfectarea în mod frecvent a spațiilor comune, la un interval de 30 minute (zona lift, mână curentă, scări, etaje);
 • În cadrul restaurantului, micul dejun, dejunul și cina se servesc în două serii
 • Se pun la dispoziția oaspeților și tacâmuri și veselă de unică folosință;
 • Preparatele sunt servite exclusiv de personalul Mera desemnat;
 • Bufetul este prevăzut cu protecție panou din Plexiglas;
 • Condimentele și sosurile sunt ambalate individual;
 • După fiecare serie, se realizeaza dezinfectarea restaurantului;
 • În restaurant și pe terasa se vor respecta cu strictețe regulile de distanțare socială, conform normelor impuse;
 • Pe perimetrul piscinei și al plajei, ansamblurile formate din șezlonguri, măsuțe și umbrele sunt amplasate la o distanță reglementată de normele în vigoare privind prevenirea răspândirii Covid 19.
 • Se dezinfectează cu soluții specifice obiectele aflate pe perimetrul piscinelor, la fiecare oră;
 • Șezlongurile și măsuțele se dezinfectează cu soluții specifice după fiecare folosire;
 • Calitatea apei din piscine se verifică la intervale prestabilite;
 • La baza toboganelor este un spațiu de așteptare cu marcaje specifice distanțării sociale;
 • S-a instalat un covor dezinfectant la urcarea pe tobogan;
 • Se dezinfectează mână curentă la interval de o oră cu soluții agreate;
 • Distanța dintre oaspeții aflați pe scara de acces este evidențiată prin semne distinctive din 1,5 în 1,5m;
 • În fiecare noapte se desfășoară acțiuni de dezinfectare a tuturor spațiilor din cadrul unității hoteliere (interioare și exterioare).

Vă dorim o vacanță minunată în siguranță!

 

Articole similare
r