Mera Hotels

Weekenduri festive la restaurant Mera Brise, Mangalia

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Cu cât de apropii mai mult de Mera Brise, hotelul de 4 stele cu un restaurant deja faimos în Mangalia, cu atât simți mai puternic atmosfera destinsă pe care briza mării o aduce în toate zilele însorite. Mera Brise, cazarea cu restaurant de patru stele din Mangalia, este situată la numai câțiva zeci de metri de plajă. Localizarea sa aici, la un minut de mers pe jos față de plaja Mangalia, îi oferă o atmosferă deosebit de plăcută nu doar în sezonul estival, ci chiar pe tot parcursul anului. 

Însă nu doar peisajul spectaculos și standardul de 4 stele al cazării și restaurantului Mera Brise au contribuit la popularitatea sa, ci și evenimentele tematice care au avut loc aici toamna aceasta. 

De curând, petrecerea de Halloween, petrecerea latino, petrecerea grecească dar și Nostalgia party au înseninat sfârșitul de săptămână al oaspeților și au reprezentat ocazii de neratat pentru distracție și socializare. 

Deoarece apetitul pentru mâncare delicioasă și petreceri memorabile a fost stârnit (dar și satisfăcut!) în octombrie, Mera Brise pregătește noi evenimente la restaurant și în săptămânile ce urmează!  Să descoperim câteva dintre surprizele pe care Mera Brise le pregătește:
 

Seri perfecte în Mangalia la hotel și restaurant Mera Brise

După cum se cunoaște, Mera Hotels oferă servicii de 4 stele cu totul speciale pe litoralul românesc. Atât condițiile de cazare, cât și meniul și programul de entertainment au fost gândite atât pentru familii cu copii, dar și pentru tineri, grupuri de prieteni sau călători care vin pe litoral în scop de afaceri. Având o ofertă bogată de servicii de calitate pentru diferite categorii de clienți, hotelurile Mera au devenit rapid o destinație și o experiență de interes pentru turiști.

Mera Brise, singurul hotel Mera care nu oferă servicii all inclusive, este un hotel de top ce oferă servicii de cazare și restaurant în Mangalia. Restaurantul cochet are un meniu à la carte care se remarcă atât prin rețetele delicioase, cât și prin cocktailurile originale și modul de prezentare a mâncărurilor. Platingul deosebit încântă clienții de fiecare dată, fie că aceștia vin la restaurantul Mera Brise la un prânz de afaceri, sau la o cină romantică.

Ori de câte ori ești în Mangalia, vino pe strada Teilor 9 să încerci experiența specială Mera Brise de la restaurant și/sau cazare! Weekendurile de toamnă blândă sunt prilejul cu care te poți detașa de rutină și poți pleca în căutarea clipelor de neuitat. Te așteptăm la Mera Brise!
 

Program live și petreceri tematice 

Extra răsfățul pe care Mera Brise îl propune în noiembrie constă, pe lângă meniul savuros, în crearea unei atmosfere vesele la cină prin colaborarea cu artiști locali. Astfel, de joi până duminică, Claudia și Oliver Andaș vor fi prezenți în restaurantul Mera Brise pentru a asigura entertainmentul de calitate Mera, îndrăgit de mulți.

Claudia Andaș este o solistă originară din Mangalia care și-a început cariera muzicală la vârsta de 13 ani. A participat la cunoscute competiții muzicale precum Vocea României (în sezonul al cincilea) și chiar și în finala Eurovision România 2018, unde a obținut locul al 3-lea pentru melodia interpretată, ”The One”. În prezent, Claudia cântă împreună cu soțul său, Oliver, alături de care creează spectacole foarte apreciate de către cei care au ocazia să îi vadă în concert.

Muzica live, jocurile de lumini și prezența scenică a acestor artiști vor crea o atmosferă de neuitat în restaurantul Mera Brise în fiecare mult așteptat sfârșit de săptămână!
 

Program special în weekend 

Vinerea, însă, va fi ziua evenimentelor tematice în acest restaurant din Mangalia. Petreceri cu muzică live interpretată de către diverse trupe ori petreceri cu DJ și animatorii Mera Hotels vor recrea atmosfera ca o explozie de bucurie din vacanțele de vară. În noiembrie se anunță încă o petrecere grecească în restaurantul Mera Brise, dar și o petrecere orientală care, cu siguranță, va avea un succes răsunător. Restaurantul Mera Brise știe cum să organizeze evenimente memorabile!

Vă invităm să urmăriți blogul nostru dar și pagina de Facebook Mera Brise pentru a fi primii care află despre evenimentele pe care vi le pregătim în ultimele luni ale anului. Restaurantul Mera Brise este deschis în fiecare zi pe tot parcursul anului, începând cu ora 7:00 și până la 23:00 (în extrasezon). Simte adierea vacanței la Mera Brise!

Articole similare
r