Mera Brise

Restaurant, Bar & Terasă
Pe faleză cu priveliște la mare

Rezervă o masă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x
Rezervă o masă

Bufet bogat la micul dejun

Pentru un sejur perfect

Orice zi are nevoie de energie pozitivă încă de la răsăritul soarelui. La Mera Brise, în restaurantul din Mangalia de pe faleză, dimineața ta are aerul de vacanță și începe în briza mării. Cu un meniu bogat în preparate internaționale, cu brânzeturi sau mezeluri gustoase, gem, fructe proaspete și cafea - orice ai alege, micul dejun îți stă la dispoziție de fiecare dată când ești oaspetele nostru. Amplasat la parterul hotelului Mera Brise, restaurantul are un bar și o terasă, de pe care poți admira priveliștea impresionantă a naturii în timp ce-ți savurezi în tihnă cafeaua de dimineață.

Restaurantul este deschis pe tot parcursul anului, în intervalul orar 07:00 - 23:00.

CONTACTEAZĂ-NE LA 0241.839.410 sau 0753 103 193 pentru  a rezerva o masă.

 • Bufet suedezBufet suedez
 • desertDesert
 • Ingrediente organiceIngrediente organice
 • Meniu mediteraneanMeniu mediteraneean
 • parcareParcare
 • ACClima
 • BauturiBauturi variate
 • WIFIWi-fi

Program restaurant

Mic dejun, prânz și cină

700 - 1000
Mic dejun
1200 - 2300
À la carte
0700 - 2300
Bar

Prânzuri și cine savuroase

Tot anul la Mera Brise Mangalia

Un meniu internațional à la carte care satisface și cele mai pretențioase așteptări, dar și seri animate, cu muzică live pe terasă. Un prânz savuros în briza mării, dar și o cină delicioasă după o plimbare pe faleză. Atmosfera primitoare a restaurantului, în culori calde, îți energizează sejurul petrecut la Mera Brise Mangalia, situat la numai 50 de metri distanță de plajă.

Cu rețete din pește proaspăt, fructe de mare, paste delicioase și alte specialități internaționale, inclusiv cele mai fine deserturi, pe placul tuturor. Meniul nostru este cunoscut pentru ingredientele naturale, organice și rețetele gustoase cu un plating deosebit. Încântă-ți simțurile la Mera Brise, restaurantul tău preferat din Mangalia!

Capacitate: 150 persoane

 • WI FI

 • Aer condiționat

 • Bufet suedez

 • Meniu mediteranean

 • Ingrediente organice

 • Desert

 • Băuturi

 • Parcare

Bar Mera Brise

Cocktailuri de bucurie și relaxare

Barul Mera Brise te încântă cu băuturi făcute după rețete proprii. Cocktailurile fine îți vor face ziua și mai savuroasă, iar rețetele inventive te vor încânta prin explozia de arome în combinații surprinzătoare. În barul Mera Brise, experimentezi gusturi și combinații ca nicăieri pe litoralul românesc!

Este locul perfect de savurat timpul petrecut la mare, între mic dejun și prânz, sau oricând ai poftă de un cocktail original sau de limonade și fresh-uri pline de energie pozitivă. Barul Mera Brise este atât de aproape de plajă, încât până și cocktailurile au nevoie de umbreluțe! 

Cele mai noi experiențe la Mera Brise

Micul dejun bogat, mâncăruri sănătoase și proaspete. Nimic de reproșat! Personalul amabil, curățenia de nota 10. Aș reveni oricând!
Maria, octombrie 2022
Un hotel în care este o plăcere să vii și revii. Am avut o cameră cu vedere la mare, ceea ce dă un plus de farmec șederii aici. Ca de fiecare dată, am apreciat amabilitatea personalului, confortul, ambianța calmă și relaxată și micul dejun excelent. Este un hotel de care ți se face dor.
Marian, septembrie 2022
Suntem un cuplu din Brașov și venim la acest hotel pentru a treia oară. Motivele? Sunt multe: de la amplasare, foarte aproape de plajă, până la servirea de la restaurant. Suntem impresionați de ospitalitatea personalului, curățenie și preparatele delicioase ale restaurantului.
Felicitări tuturor celor care sunt implicați în asigurarea unor condiții excelente turiștilor, dovedind ca și în România se poate practica un turism de calitate. Vom reveni cu plăcere la acest hotel, unde chiar ne simțim în concediu.
Roxana R., septembrie 2023
Amazing location, nice atmosphere and live music, beach and the city are easily accessible. Nice rooms with modern look.
Dave Haas, august 2023
❤️ Totul a fost la superlativ: amplasarea hotelului, camera, curățenia (atât în interior, cât și în exterior), mâncarea, personalul, terasa, muzica live din fiecare seară, spațiul verde din jur, liniștea (în care am putut auzi valurile marii 😊) totul a fost minunat!
Iuliana Andrei, iulie 2023
Cel mai frumos hotel din Mangalia. Foarte curat, personal amabil, micul dejun foarte diversificat. Este un hotel ideal pentru a te relaxa foarte aproape de plajă. Hotelul este dotat cu lift, baia din cameră este foarte curată, spațioasă, balcoanele spre mare excepționale, din sticlă. Pe scurt un hotel foarte frumos care își respectă clienții și ține cont de mențiunile clienților.
Cătălin I, iunie 2023
r