Mera Hotels

Portul Turistic Mangalia și atracțiile sale

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

La doar 10 minute de mers pe jos de la Hotel Mera Brise, se află unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale orașului: Portul Turistic Mangalia.

Descoperă acest punct de atracție unic, la capătul unei plimbări relaxante și pline de surprize, care începe chiar din fața celui mai apreciat hotel din Mangalia. Începe-ți plimbarea pe faleză și, după doar trei minute în drumul tău către port, vei întâlni deja una dintre atracțiile deosebite ale locului: Edificiul Bizantin. Fă o călătorie în timp și pășește în spațiul acestui vestigiu unic, de origine romano-bizantină, parte dintr-un cartier al unei cetăți și al unei culturi vibrante, veche de peste 1.500 de ani.

După ce admiri încăperile decorate cu coloane și capiteluri de marmură, continuă-ți drumul către Portul Mangalia. Vei trece pe lângă terase cochete, unde te poți opri la un cocktail rece, în timp ce admiri, de la distanță, priveliștea asupra unui alt obiectiv de interes din Mangalia: Farul “Genovez” (“Vechiul Far”, cum îi mai spun localnicii). Dacă te simți atras de această bijuterie arhitecturală renovată de curând, poți opta pentru o călătorie scurtă pe mare, în jurul Farului Genovez. Localnicii îți vor povesti cu plăcere despre istoria și caracteristicile unice ale acestui obiectiv și îți vor presăra călătoria cu multe informații interesante din viața portului.

Odată ajuns în Portul Mangalia, ia-ți timp să îl descoperi pe îndelete. Cu peste 140 de locuri de acostare pentru ambarcațiuni și cheiuri lungi de 155 m, este unul dintre cele mai mari și, totodată, cel mai modern port destinat navelor turistice de dimensiuni mici din zona Mării Negre. Poziția sa, ferită de vânturi, este ideală pentru staționarea ambarcațiunilor. Are o marină modernă, dotată cu toate facilitățile. 
 

De ce să vizitezi Portul Mangalia

Dacă iubești ambarcațiunile, atunci cu siguranță locul va fi pe gustul tău. Copiilor le va plăcea, de asemenea, pentru că portul a devenit și locul preferat al păsărilor: colonii de lebede cu pui, cormorani și pescăruși vin la mal și oferă un adevărat spectacol. Pasionații de fotografie nici nu vor băga de seamă cum zboară timpul de la răsărit până la apus. Dacă ai ales să petreci câteva zile liniștite la un hotel din Mangalia, cele mai frumoase amintiri vor avea pe fundal portul Mangalia.

Aici este punctul de plecare pentru excursii pe apă, mai lungi sau mai scurte. Vrei să faci o plimbare cu o ambarcațiune? De la excursii cu vaporașul în imediata apropiere, cum este croaziera la Portul Limanu prin “fiordurile dobrogene”, la plimbări cu escale la Vama Veche, Neptun, Eforie Nord, Constanța, Mamaia sau Midia și până la trasee de navigație costieră prelungite Istanbul - Varna - Mangalia - Odessa - Yalta, vei alege după timp și preferințe.

Portul Mangalia este un loc excelent pentru plimbări de seară, relaxare la terasă, iar după lăsarea nopții, poate deveni spațiul unor spectacole nocturne proiectate în ansamblul amfiteatrului marin și al celebrei scenei - scoică, prima scenă din lume situată pe apă. 
 

Unde te cazezi în Mangalia? 

Pentru cei ce doresc cazare la hotel în Mangalia, Mera Brise îi așteaptă cu o poziționare excelentă pe faleză, confort de 4 stele și o experiență gastronomică rafinată. Din 16 septembrie, hotelul are oferte de cazare speciale, prețurile camerelor variind de la 245 lei/noapte, pentru o cameră dublă cu vedere la oraș, la 408 lei/noapte, pentru Apartamentul Junior Suite.

Mangalia, cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării Negre, are o climă dulce, asemănătoare cu cea mediteraneană. Aici primăvara sosește întotdeauna mai devreme, iar toamna întârzie cel mai mult. Un motiv în plus pentru a rezerva un sejur de toamnă la cel mai frumos hotel din Mangalia.

Oricare ar fi alegerea ta, rezervă camera direct pe site-ul hotelului, pentru cele mai bune tarife! Te așteptăm!

 

Articole similare
r