Mera Hotels

Decembrie de poveste în Mangalia, la restaurant Mera Brise

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

În 2019, toamna pare că a durat doar o secundă! În numai câteva zile începe luna decembrie, luna magiei, a cadourilor și a Sărbătorii Naționale a României - 1 decembrie, pe care vă invităm pe toți să o petrecem împreună la restaurantul Mera Brise din Mangalia!

După petrecerea de Halloween, organizăm petrecerea de 1 Decembrie, care va începe chiar pe terasa restaurantului la 12:00, și va continua înăuntru până la închidere, la 23:00. La Mera Brise întâmpinăm iarna cum se cuvine și petrecem românește cu un meniu tradițional, muzică live și multă voie bună, în restaurantul cu terasă din Mangalia cu priveliște la mare. Și acesta nu va fi singurul eveniment al lunii… descoperiți în rândurile ce urmează mai multe detalii despre ce am pregătit pentru sărbătorile iernii!
 

Petreceri de Ziua Națională, Moș Nicolae, Crăciun la restaurantul Mera Brise din Mangalia

Restaurantul și cazarea de 4 stele din Mangalia, Mera Brise, cu meniuri savuroase și condiții Premium de ședere, este, în special în sezonul rece, destinația perfectă pentru cei aflați în sudul litoralului românesc - aici au loc săptămânal evenimente festive, cu intrare liberă, muzică live și o atmosferă pozitivă molipsitoare care amintește de vacanțele pline de distracție alături de cei dragi. 

Aici, super evenimentul de 1 decembrie - Ziua Națională a României, va da startul party-urilor festive de iarnă pe care le petrecem, precum vacanțele, alături de familie și prieteni. 

Meniul restaurantului Mera Brise este, de regulă, puternic influențat de bucătăria mediteraneană, însă de Ziua Națională, meniul pe care îl pregătim (de la mâncare, la băuturi) va fi unul tradițional românesc: vin fiert, sarmale în foi de varză, proaspăt scoase din cuptor și servite cu mămăliguță, platouri cu carne, legume, brânzeturi românești; pe terasa restaurantului, ceaune cu rață pe varză și cu iahnie de fasole cu ciolan vor fi pregătite pe pirostrii. Participanții la acest eveniment vor fi întâmpinați cu țuică fiartă și vor petrece pe muzică românească live. 

Mulți ani trăiască! Vă așteptăm cu mare drag!
 

Vine Moșul!

Vineri, 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae, sărbătoriții zilei sunt invitați la restaurantul Mera Brise din Mangalia să își sărbătorească onomastica. Pregătiți-vă pantofii de dans, căci de Moș Nicolae petrecem cu muzică live și DJ și promitem o seară animată, plină de voie bună!

Și, fiindcă ați fost cuminiți anul acesta, vă invităm în Ajun să îl cunoașteți pe Moș Crăciun! Ultimul eveniment al anului din restaurantul Mera Brise, evenimentul de Crăciun, are loc pe 24 decembrie, atunci când Moș Crăciun vine în Mangalia să împartă cadouri în jurul bradului din restaurantul Mera Brise. Părinții și copiii sunt invitați să vină să îl cunoască pe Moș și să se bucure împreună de magia sărbătorilor de iarnă într-unul dintre cele mai festive restaurante din Mangalia, unde muzica, decorul și mâncarea creează, alături de compania ta preferată, clipe memorabile.

Urmărește-ne în continuare blogul pentru a afla ultimele noutăți, dar și pagina de Facebook, unde poți afla mai multe despre meniul și preparatele Mera Brise, dar și despre evenimentele care se desfășoară în restaurant.  


Unde ne găsești

Mera Brise se află pe strada Teilor nr. 9, Mangalia, la aproximativ 1 minut distanță față de plajă.

Pentru rezervări, contactează-ne la adresa [email protected] sau la numerele de telefon +40 374 436 450, respectiv 0757.579.234.

 

Articole similare
r