Mera Hotels

Beneficiile unei mini vacanțe la spa

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Mera Resort îți oferă una dintre cele mai apreciate opțiuni de cazare pe litoral, cu posibilitatea de a te relaxa total în cadrul wellness spa-ului său, ce include facilități ca: salină, două tipuri de saune (biosaună și saună finlandeză), o piscină interioară, un cabinet de cosmetică facială și cabinete de masaj. Vestea bună este că poți beneficia de minunatele efecte ale spa-ului și în extrasezon, nu doar vara.
 

Șansa de a experimenta senzații noi

Mera Resort te răsfață cu o gamă variată de servicii wellness spa. Alege din cele peste 20 de tipuri de masaj, cum ar fi masajul tisular profund, Tibet, anticelulitic sau de cuplu, printre altele. Dacă dorești să-i dai tenului tău atenția cuvenită, poți alege un tratament facial. Pentru când simți nevoia să ai o experiență relaxantă dusă la un alt nivel, poți încerca unul din ritualurile spa pregătite special pentru acest scop.

Îți poți începe explorarea cu un masaj la mâini în tandem cu ulei natural și particule de aur de 24k, care duce la o relaxare inegalabilă. Datorită combinației dintre particulele de aur cu uleiul de măceșe, napul turcesc și extractul de rozmarin, pielea devine netedă, radiantă și moale.
 

Spune ”adio” stresului cu masajele de la wellness spa

Stresul ne însoțește zi de zi în viața cotidiană si pe cât de omniprezent, pe atât este de dăunător. O vacanță la spa te poate ajuta să reduci stress-ul, acesta fiind un mare beneficiu al procedurilor oferite. Masajele, în mod special, sunt cunoscute pentru puterea lor de a îndepărta tensiunea din mușchi, cu un efect benefic imediat. Adaugă activități precum plimbări și ședințe de înot zilnice pentru un efect sporit.

Masajul de relaxare din oferta Mera Resort este ideal pentru reducerea stresului. Prin folosirea uleiului de levănțică în combinație cu mișcări profunde, tensiunea din corp este redusă dramatic, rezultând într-un organism revergorat. 

 

Un somn adânc și liniștit

Unul dintre multele efecte ale stresului este o calitate redusă a somnului. Ei bine, atunci când ești relaxat, mulțumită tratamentelor de îngrijire, vei putea dormi mult mai bine. Acest beneficiu are nevoie de câteva ședințe de masaj și simți cum e când te trezești de dimineață plin de energie și vitalitate, pregătit să faci față oricărei activități. 

Cei care au de-a face cu dureri cronice pot avea probleme cu somnul. Vestea bună este că aceste dureri cronice pot fi reduse printr-un tratament într-un wellness spa prin diverse programe, cum ar fi masajul în cuplu, hidromasajul aromatic și sportul acvatic.Paturile comfortabile din camerele Mera Resort vor fi completarea perfectă pentru ședințele de masaj de la spa.
 

Îmbătrânire sănătoasă cu tratamente wellness spa

Procesul de îmbătrânire nu poate fi oprit, însă poate fi încetinit. Tratamente precum cele de exfoliere cum este scrub-ul corporal cu sare de mare și diverse tipuri de masaje pot ajuta în păstrarea aspectului sănătos al pielii prin stimularea circulației sanguine. Circulația mărită în profunzimea pielii asigură că aceasta este hrănită, ceea ce o menține suplă și radiantă.
 

Răsfață-te!

Probabil unul dintre cele mai bune motive pentru care unele persoane merg la spa-uri este răsfățul. Pentru cei care au familii care trebuiesc îngrijite, răsfățarea este cu siguranță o experiență rară. Așadar, o vacanță care să includă tratamente de la un wellness spa este mai mult decât binevenită, și îți va da energia necesară să continui să ai grijă de toți cei pe care-i iubești atât de mult.

Atunci când te simți bine în corpul tău, radiezi o încredere în sine care e greu de egalat. Tratamentele oferite în cadrul unui spa au efect de relaxare care, combinat cu faptul că ai grijă de propriul corp, și cu atenția pe care o primești de la alte persoane, te vor face să te simți mai bine ca niciodată.

Mera Resort îți poate oferi o vacanță relaxantă, departe de problemele tale de zi cu zi datorită wellness spa-ului său. Experimentează cu diverse tipuri de masaj și tratamente, și fii liniștit știind că îți oferi în sfârșit îngrijirea pe care o meriți.

Solicită oferta spa pentru tratamentele preferate!

 

Articole similare
r