Mera Brise

Despre Mera Brise
Cazare de 4 stele in Mangalia

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Despre Mera Brise

Detaliile care fac diferența

Descoperă detaliile despre Mera Brise care îți vor da pofta de călătorie: briza mării și razele soarelui; sunetul valurilor; plaja Mangalia aurie și liniștită. Savoare pe terasa cochetă înconjurată de copaci umbroși.

În interior, o sală de fitness pentru menținerea stilului de viață activ, chiar și în vacanță. Restaurant cu seri tematice și muzică live. Bufet și meniu à la carte pentru cele mai gustoase mese. Bar cu cocktailuri fine. Servicii de calitate și o atitudine deschisă și pozitivă. O sală de conferință cu lumină naturală și balcon - fiindcă niciodată nu te saturi de priveliștea mării, sau de briza ei. Aparatură modernă pentru evenimente fără cusur. Hotel Mera Brise este tot ce ți-ai închipuit și chiar mai mult!

Rezervă
Despre Mera Brise - vedere hotelMeraBrise desprenoi
  • locuri parcareParcare
  • wifiWi-Fi gratuit
  • confRecepție deschisă 24/7
  • terasaRestaurant & terasă
  • sala fitnessSală de fitness
  • seri tematiceSeri tematice
  • muzica liveMuzică live
  • meniuBufet și meniu à la carte
  • drinksBar

Facilități și servicii impecabile

Avantajul unui sejur la Mera Brise

Confortul de 4 stele din camere și apartamente, precum și multitudinea de facilități pe care le găsești la Hotel Mera Brise îți transformă sejurul la mare în cea mai pozitivă experiență.

De dimineață și până seara, la Mera Brise savurezi preparate alese în restaurantul, barul și terasa hotelului, ai parte de entertainment live în fiecare seară, la cină, și, oricând ai poftă de mișcare, te poți antrena în sala de fitness din incintă. În plus, în orice moment al anului, sala de conferință cu priveliște spre mare îți stă la dispoziție pentru cele mai reușite evenimente corporate; team-buildingul la Mera Brise este cea mai inspirată alegere! Mera Brise ****  te surprinde plăcut de fiecare dată!

Află detalii

Cele mai noi experiențe de la Mera Brise

REDESCOPERĂ LITORALUL ROMÂNESC DIN VACANȚA OASPEȚILOR NOȘTRI

Locația hotelului - excepțională! View-ul către mare din recepție și din camerele poziționate spre faleză este atât de frumos! Staff foarte politicos, curățenie, calitatea produselor și a mobilierului este foarte bună! Mic dejun bogat și gustos!
Recomand!
I. Fratica, octombrie 2022
Totul merită 5*. Camerele sunt mari, confortabile, cu paturi extra-large și cu canapea extensibilă… Paturile și pernele sunt confortabile. Micul dejun este bun, diversificat și de tip bufet. Preparatele de la restaurant sunt gustoase. Vă recomand să le încercați. Locația este excelentă, lângă plajă.
Andreea I., decembrie 2022
Mi-a plăcut totul la acest hotel: apropierea de frumoasa plajă din Mangalia, camera curată și confortabilă, micul dejun diversificat și gustos, mâncarea foarte bună la restaurantul hotelului, personalul deosebit de amabil, muzica live de la terasă, atenția deosebită pentru detalii. î
Totul este curat și îngrijit, o locație perfectă pentru o vacanță frumoasă!

M. Blaj, septembrie 2022
r