Mera Hotels

Cazare de 4 stele în Mangalia, la Mera Brise

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Chiar și atunci când te afli în trecere în Mangalia, sau poate în interes de serviciu, cauți un moment de relaxare în care să te bucuri de briza mării și de sunetul valurilor. Și atunci, de ce să nu îți iei cazare în Mangalia, la hotel Mera Brise, unde simți briza mării și ai plaja la doi pași distanță?

Municipiul Mangalia, aflat la 10 kilometri distanță de stațiunea Vama Veche, este o destinație populară, în special în perioada estivală. Orașul are o serie de monumente istorice cu însemnătate, dar și un port turistic unde auzi chemarea vacanței; plaja este locul unde toți se încarcă din plin cu energie pozitivă! La 50 de metri distanță față de plajă se află cea mai cochetă cazare de 4 stele din Mangalia, hotel Mera Brise. Acest hotel este ideal pentru cei care își doresc o cazare impecabilă, atât pe durata unei escapade la mare de weekend, dar și pentru cei aflați în o călătorie de afaceri.
 

Cazare premium în Mangalia

Dotat cu servicii și facilități de 4 stele, Mera Brise s-a deschis în vara lui 2017 și a devenit rapid una dintre cele mai apreciate cazări din Mangalia. Hotelul modern, utilat cu tot ce este necesar pentru o ședere ultraconfortabilă (inclusiv o sală de fitness), este destinația de vacanță ideală în special pentru toți cei care preferă să parcurgă o distanță cât mai scurtă pentru a ajunge pe plajă! Mera Brise este cazarea din Mangalia situată la 50 de metri distanță față de plajă și Marea Neagră; acestea pot fi admirate chiar în timp ce stai confortabil la terasa hotelului, sau atunci când ieși fie pe balconul sălii de conferință, ori pe balconul camerei sau al apartamentului cu vedere la mare.

Facilitățile acestui hotel includ Wi-Fi gratuit, recepție non-stop, posibilitatea de a plăti cu cardul, restaurant cu bar și terasă, meniu à la carte, bufet internațional, băuturi, cocktailuri, deserturi, animatori, muzică live, sală de conferințe, videoproiector, ecran, flipchart, climatizare, și, în camere și apartamente, cartele de acces, TV LCD, seif, minibar, aer condiționat.

În camere și apartamente, cosmeticele gratuite, uscătorul de păr și uscătorul de rufe sunt acele mici detalii care fac diferența în sejurul tău confortabil la Mangalia. Camerele au 16 metri pătrați și pot găzdui până la 3 adulți, sau doi adulți și doi copii. Camera dublă king este dotată cu pat matrimonial sau două paturi individuale și, separat de un perete, se află o canapea extensibilă comodă. Decorul modern creează atmosfera perfectă de vacanță și relaxare după plajă.

Cazarea în apartamentele junior suite ale Mera Brise Hotel din Mangalia înseamnă 30 de metri pătrați și două încăperi: una, cu pat matrimonial și TV LCD, iar cealaltă dotată cu birou, fotolii, TV LCD, minibar. Apartamentele au două toalete, asigurând și în acest mod confortul oaspeților hotelului. Balconul mobilat, cu vedere la mare, are o priveliște minunată spre Mare Neagră cu cele mai frumoase răsărituri și apusuri.

Hotelul Mera Brise este cazarea din Mangalia preferată și de către cei care vin aici în scop de afaceri, nu doar în concediu de odihnă, deoarece la ultimul etaj al hotelului se află o sală de evenimente corporate spațioasă și dotată cu cele necesare pentru buna desfășurare a conferințelor, prezentărilor sau training-urilor care au loc aici. În plus, această sală de evenimente are și un balcon, de pe care priveliștea mării servește drept sursă de calm și de aer proaspăt. Briza mării se simte din plin la Mera Brise!
 

Restaurantul preferat din Mangalia

La Mera Brise, restaurantul, terasa și barul sunt încă un prilej de a te răsfăța - de data aceasta, cu aromele savuroase ale mâncărurilor rafinate și cu cocktailuri originale, făcute după rețete proprii. Încă de la micul dejun, restaurantul te surprinde cu preparate delicioase, care sunt servite în stil bufet suedez. Prânzul și cinele constau în bufet suedez, însă se pot face și comenzi din meniul à la carte. Acest cuprinde preparate din pește proaspăt, paste, fructe de mare și alte rețete inspirate din dieta mediteraneană care fac deliciul oaspeților noștri. Deserturile sunt create în laboratorul propriu și îți satisfac pofta de vacanță.

Atunci când ai cazare în Mangalia la hotel Mera Brise, serile sunt animate pe terasa restaurantului: muzica live și spectacolele artistice ale animatorilor crează amintirea unor cine perfecte, în briza mării. Restaurantul este deschis tot timpul anului, așa că, dacă ești în trecere în Mangalia și vrei să te bucuri de o experiență gastronomică premium, nu ezita și rezervă o masă! Cazarea confortabilă, curată și modernă din Mangalia, la hotel Mera Brise, te așteaptă! Rezervă-ți locul și pregătește-te de un sejur relaxant și stilat, cu o priveliște memorabilă spre mare!

Articole similare
r