Mera Onix

Despre Mera Onix
Tot ce îți dorești de la o vacanță

Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

*Suplimentele pentru copii și opțiunea pentru pat suplimentar se pot adăuga după selectarea camerei.

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Destinația ta de vacanță

Cu tot confortul inclus

Ochelarii de soare și crema de plajă trebuie să te însoțească în vacanța All Inclusive de la Mera Onix; aici, razele soarelui strălucesc mai puternic, căci se reflectă în piscina Infinity! Starea de bine este nemărginită - mai cu seamă în apartamentele Mera Onix, unde admiri orizontul din jacuzzi-ul de pe terasa privată. 

Cei mici se distrează și mai tare, în piscinele dedicate sau la clubul cu animatori și jocuri de dimineața până seara, dar și la orele mesei, unde se bucură, la fel ca cei mari, de propriul meniu All Inclusive.

Hotelul Mera Onix a fost inaugurat în vara anului 2018, iar de atunci vacanța în familie s-a transformat într-o experiență deosebită pe litoralul românesc!

 

Rezervă
terasacapaurora resortallinclusivaquapark meraonix allinclusiv
  • 800 locuri cazare690 locuri de cazare
  • 377 camere324 camere
  • 69 ap20 apartamente
  • 4 psicine 3 piscine în aer liber
  • 4 baruriBar All Inclusive
  • Bufet SuedezRestaurant cu terasă
  • Kids CornerClub pentru copii
  • confSală de conferințe
  • plaja privata Plajă privată

Răsfățul All Inclusive

Am dezvoltat pentru turiștii care iubesc litoralul românesc un concept All Inclusive, pentru că Mera Onix nu este doar un hotel, ci un îndrăgit loc de vacanță pentru toată familia.

Piscina Infinity cu hidromasaj, piscina pentru copii cu apă încălzită și zona de tobogane sunt locurile extrem de atractive pentru turiștii noștri, iar restaurantul cu bufet all inclusive delicios - inclusiv un bufet separat cu hrană sănătoasă pentru copii - te încântă cu cele mai gustoase preparate, inspirate din meniul tradițional românesc dar și cel internațional.

Astfel, bucuria și relaxarea se împletesc armonios pentru crearea celor mai reușite experiențe pe litoralul românesc.

Vezi detalii

Cele mai noi experiențe de la Mera Onix

REDESCOPERĂ LITORALUL ROMÂNESC DIN VACANȚA OASPEȚILOR NOȘTRI

Un loc minunat! Personalul foarte amabil, mâncarea diversificată și proaspătă, indiferent de momentul în care optai să iei masa, găseai toate felurile de mâncare. Curățenie și ambianță plăcută! Recomand cu mare drag! Activități mereu antrenante pentru copii. Am simțit cu adevărat că suntem în concediu, băiețelul nostru având mereu cu se să își umple timpul. Vom reveni cu siguranță!
B. Moș, iulie 2022
Cel mai reușit și relaxant concediu din viața noastră! …Totul este la superlativ: cazarea, locația, mâncarea extrem de gustoasă și diversificată, terasa, localul, scena/programul artistic, aqua parcul, restaurantul, piscina, beach barul, plaja privată exclusivistă, curată și îngrijită ... .
D. T. Soare, iulie 2022
Recomand cu drag pentru oricine dorește un sejur de neuitat, atât cuplurilor, cât și familiilor cu copii. Mâncare diversificată pe placul și gustul tuturor, curățenie atât în incinta hotelului, cât și în afara acestuia (camere, hol, recepție, restaurant, plajă, terase). Ospitalitate la superlativ, programe pentru copii. În concluzie, sigur nu veți regreta concediul petrecut aici!
L. Siko, august 2022
Atât locația, cât și serviciile sunt excelente. Totul este foarte bine organizat, se face zilnic curățenie în cameră, la fel și pe terasă, dar și pe plajă. Program zilnic de divertisment, mai ales pentru cei mici. Mâncarea este diversificată, ai de unde să alegi și îți poți configura meniul după orice tip de preferință. Este un loc în care vom reveni cu plăcere.
Elena S., septembrie 2022
r