Mera Hotels

Cazare cu tichete de vacanţă: Ce opţiuni ai pe litoral?

arrowÎnapoi la Blog
0 Reacții
Rezervă
x
Informații personale
Acord de confidențialitate
Trimite
x
x

Rezervă-ți vacanța în 2 pași simpli

Pasul 1

Completeaza

formularul de mai sus.
Pasul 2

Vei fi contactat

de catre unul dintre reprezentanții nostri în cel mai scurt timp.

Printre beneficiile pe care angajatorul ţi le oferă se numără şi tichetele de vacanţă şi vrei să ştii cum poţi beneficia de cele mai bune servicii în baza acestora? Îţi prezentăm tot ce ai nevoie să ştii despre voucherele de vacanţă şi ce oferte îţi stau la dispoziţie dacă vrei să îţi petreci următorul concediu pe litoralul românesc.

Ce trebuie să ştii despre tichetele de vacanţă

Ce sunt tichetele de vacanţă

Tichetele de vacanţă, cunoscute şi ca vouchere de vacanţă, sunt bonuri valorice deductibile şi scutite de taxe, oferite de către angajator ca beneficiu pentru angajaţi.

Tichetele de vacanţă sunt similare tichetelor de masă şi pot fi folosite ca instrument de plată pentru a achiziţiona servicii turistice pe teritoriul României.

În loc de tichete de vacanţă tipărite, angajaţii pot primi şi carduri de vacanţă, cunoscute drept vouchere electronice, care se prezintă sub forma unui card bancar.

Voucherele pe suport electronic, la fel ca tichetele de vacanţă tipărite, sunt nominale, astfel că nu pot fi înstrăinate, dar pot fi utilizate pentru a achita servicii turistice pentru deținător şi pentru membrii familiei acestuia. Aşadar, te poţi bucura de cazare la mare cu tichetele de vacanţă, împreună cu toţi cei dragi.

Voucherele de vacanţă expiră?

Tichetele de vacanţă au un termen de expirare, aşa că asigură-te că rezervi o vacanţă în România înainte de termenul de valabilitate specificat. De regulă, termenul de valabilitate este de un an de la data emiterii.

Bine de ştiut despre termenul de valabilitate al voucherelor de vacanţă:

Totuşi, dacă te prezinţi la operatorul turistic cu voucherele înainte de data de expirare, poţi programa o vacanţă oricând doreşti. Astfel, chiar dacă voucherele tale expiră, de exemplu, în luna iulie a acestui an, dacă rezervi până la finalul lui iulie o vacanţă la mare pentru luna august sau chiar septembrie, este în regulă.

Ce tipuri de tichete de vacanţă există

Cele trei tipuri de tichete de vacanţă disponibile în România sunt Sodexo, Edenred şi Up Romania.

Cum poţi folosi tichetele de vacanţă

Dacă te întrebi ce poţi plăti cu tichete de vacanţă, îţi oferim câteva variante pe care le poţi achita cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

În primul rând, poţi plăti cazarea la unităţi turistice din România, cum sunt Mera Resort, Mera Onix și Mera Brise, care este deschis tot anul, din cadrul lanţului hotelier Mera Hotels, unde te poţi bucura de cele mai bune servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, raportat la ofertele disponibile în străinătate.

Tichetele de vacanță pot fi folosite și pentru a achita pachete care includ cazare și masă, tratamente balneare, transport sau agreement, dar și excursii sau circuite turistice pe trasee locale sau bilete de avion pentru zboruri pe teritoriul României.

Aşadar, dacă vrei să te bucuri de vacanţă şi să plăteşti cu vouchere, optează pentru o destinaţie autohtonă. În cazul în care te tentează o şedere la unul dintre cele mai apreciate resorturi din România la malul mării, Mera Hotels te aşteaptă împreună cu familia în sudul litoralului românesc, în Venus sau Jupiter – Cap Aurora, unde vei beneficia de servicii all inclusive de 4 stele.

Dacă îți dorești mai multă libertate, poți folosi tichetele de vacanță pentru un sejur la Mera Brise Mangalia, unde ai cazare cu mic dejun și o priveliște memorabilă, la 5 minute de portul de agrement.

Unde poţi plăti efectiv cu tichete de vacanţă?

Orice unitate turistică afiliată companiei emitente, agenţie de turism ce funcţionează legal şi unitate de cazare clasificată îţi poate oferi posibilitatea de a achita o vacanţă cu aceste bonuri valorice.

Nu poţi folosi tichetele de vacanţă pentru a achita cazarea în unităţi fără clasificare turistică, aşa că alege o vacanţă all inclusive la unul dintre cele mai îndrăgite hoteluri din România pentru un sejur pe cinste.

De asemenea, nu poţi folosi tichetele de vacanţă pentru a plăti cazarea în unităţi din afara României şi nici transportul pentru destinaţii ce depăşesc teritoriul ţării.

Pentru a te asigura că poţi plăti cu tichete, poţi consulta şi listele cu parteneri afiliaţi de pe site-urile emitenţilor voucherelor de vacanţă.

Modalități de plată cu tichete de vacanţă

Poţi plăti pentru un sejur al cărui preţ este echivalent cu valoarea tichetelor de vacanţă sau poţi opta pentru ceva mai scump, urmând ca diferenţa să o achiţi în numerar sau cu un card bancar. În cazul în care valoarea tichetelor depăşeşte preţul serviciilor turistice, legea specifică faptul că nu poţi primi diferenţa în bani, astfel că operatorul turistic trebuie să suplimenteze serviciile oferite până când se ajunge la suma exactă.

Dacă ai vouchere de vacanţă pe suport electronic este cel mai simplu să plăteşti un sejur pe litoral sau o vacanţă în orice altă destinaţie preferi, pentru că nu trebuie decât să transmiţi operatorului turistic datele cardului de tichete de vacanţă, iar acesta face o retragere echivalentă cu valoarea serviciilor oferite.

În schimb, dacă plăteşti cu tichete de vacanţă tipărite, poţi fie să te prezinţi la agenţia de turism sau unitatea hotelieră aleasă, fie să trimiţi voucherele prin curier.  În ambele cazuri, tu te bucuri de cele mai bune oferte de cazare.

Bine de ştiut când plăteşti cu tichete de vacanţă

Legea specifică în mod clar că nu pot exista diferenţe între preţul unui pachet turistic plătit prin vouchere şi unul plătit cash, astfel că recomandăm să te fereşti de agenţii sau hoteluri care adoptă o astfel de practică!

Recomandăm să-ţi rezervi vacanţa la faţa locului sau direct de pe site-ul unităţii de cazare. Mera Resort, Mera Brise şi Mera Onix te aşteaptă cu braţele deschise. Verifici disponibilitatea în perioada dorită, completezi formularul şi unul dintre reprezentanţii noştri te va contacta în cel mai scurt timp!

Oferte Mera Hotels de care poţi beneficia cu tichete de vacanţă

All Inclusive cu tichete de vacanţă la Mera Resort

Vrei o vacanţă la mare cu toate serviciile şi facilităţile incluse? Un sejur All Inclusive pentru toată familia la Mera Resort din Venus include cazare în camere duble sau apartamente de 4 stele, într-unul dintre cele două corpuri de hotel ale resortului, Mera Blue & Mera Sky, sau într-un ansamblu select de vile, Mera Villas, meniuri savuroase, acces la piscină şi divertisment cât cuprinde, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici! Unde mai pui că te poţi bucura (contra cost) de spa sau de sala de fitness, pentru a-ţi menţine silueta şi a te relaxa pe tot parcursul vacanţei!

All Inclusive cu tichete de vacanţă la Mera Onix

Dacă te tentează ideea unei vacanţe relaxante, cu toate facilităţile incluse, într-un apartament cu Jacuzzi sau o cameră king cu Jacuzzi pe terasă, alegerea evidentă pentru tine este Mera Onix, unul dintre cele mai îndrăgite hoteluri din Jupiter-Cap Aurora.

Oricare ar fi preferinţele tale pentru un sejur la mare, un lucru e clar, ne vedem pe litoral! Profită din plin de tichetele de vacanţă şi optează pentru o ofertă all inclusive sau cazare cu mic dejun la Mera Hotels! Ne ridicăm mereu la înălţimea aşteptărilor celor care ne trec pragul, aşa că te aşteptăm cu drag!

Mera Hotels acceptă plata cu toate tipurile de tichete de vacanță emise pe numele oaspeților care se cazează în hoteluri sau vile. Pentru a rezerva un sejur la Mera Hotels cu vouchere de vacanță rezervarea trebuie efectuată direct pe site-ul nostru sau telefonic 0374436450.

Tichetele de vacanță în format tipărit sau electronic pot fi utilizate pentru a achita în avans contravaloarea primei nopți de cazare, prin debitare de la distanță sau expediere prin curier la adresa hotelului ales, sau pot fi utilizate pentru achitarea sejurului la recepție, în ziua sosirii.[2] 

 

 

Ce spun clienții Mera Hotels?

Otilia Costin (Mera Resort Venus - Google): A fost un sejur minunat! Doar cuvinte de laudă! Curățenie, mâncare, personal foarte amabil. Un adevărat loc de relaxare.

Valentina (Mera Onix Cap Aurora - Booking.com): Hotelul este foarte curat și modern, mâncarea variată și foarte gustoasă, piscina foarte curată, priveliștea de pe terasă e superbă. De asemenea, programele cu muzică din fiecare seară au întreținut extraordinar de frumos atmosfera. E un loc potrivit și pentru familiile cu copii de orice vârstă. Personalul, de asemenea, foarte amabil și înțelegător la nevoile clienților.

Cristian (Mera Brise Mangalia - Booking.com): Locație excelentă, mic dejun variat. Pentru curățenie, aș putea da chiar și nota 20.

Alexandra Popa (Mera Resort Venus - Facebook): Mera Resort este locul în care cu adevărat merită să îți petreci concediul vara!  Servicii ireproșabile!!

Articole similare
r